![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
01-09-2006, 02:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.622 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Casatoria
Varsta ideala la care doreste un barbat sa se casatoreasca: - cand are 18 ani >> la 20 - are 20 >> 25 - are 25 >> 30 - ae 30 >> 40 - are 40 >> 50 - are 50 >> 60 - are 60 >> 20 Varsta ideala la care doreste o femeie sa se casatoreasca: - cand are 18 ani >> la 18 - are 20 >> 20 - are 25 >> 25 - ae 30 >> 30 - are 40 >> 40 - are 50 >> 50 - are 60 >> 60 -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lliliana |
04-09-2006, 12:03 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Într-o zi, îl cheamă Dumnezeu pe Adam la el şi-i spune: - Am să-ţi dau două veşti: una bună şi una rea. Cu care să încep? - Păi, spune-o p-aia bună, zice Adam. - Am două organe noi pentru tine, spune Dumnezeu. Unul este cel numit "creier". Te va face inteligent, vei putea crea lucruri noi şi vei putea întreţine o conversaţie cu Eva. Cel de-al doilea organ, numit "penis" îţi va permite să reproduci forme inteligente de viaţă şi să populezi planeta. Eva va fi foarte fericită că tu ai acum acest organ ce o va face să aibă copii. Adam, foarte încîntat, exclamă: - Darurile pe care mi le faci sînt fantastice. Ce veste rea ai putea să-mi dai? Dumnezeu se uită la Adam cu părere de rău şi spune: - Problema este că, atunci cînd te-am creat, ţi-am dat sînge doar cît să utilizezi unul dintre aceste noi organe odată. Cei cu anemii severe ar putea avea chiar probleme serioase, nu? -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| tmanbone |
05-09-2006, 10:47 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Scuze, dar nu am timp sa traduc...
Women's English: Yes = No No = Yes Maybe = No I'm sorry = You'll be sorry We need = I want It's your decision = The correct decision should be obvious by now Do what you want = You'll pay for this later We need to talk = I need to complain Sure go ahead = I don't want you to I'm not upset = Of course I'm upset, you moron! You're so manly = You need a shave and you sweat a lot Be romantic, turn out the lights = I have flabby thighs This kitchen is so inconvenient = I want a new house I want new curtains = and carpeting, and furniture, and wallpaper I heard a noise = I noticed you were almost asleep Do you love me? = I'm going to ask for something expensive How much do you love me? = I did something today you're going to hate I'll be ready in a minute = Kick off your shoes and find a good game on TV You have to learn to communicate = Just agree with me Are you listening to me!? = [Too late, you're dead] Men's English: I'm hungry = I'm hungry I'm sleepy = I'm sleepy I'm tired = I'm tired Do you want to go to a movie? = I'd eventually like to have sex with you Can I take you out to dinner? = I'd eventually like to have sex with you Can I call you sometime? = I'd eventually like to have sex with you May I have this dance? = I'd eventually like to have sex with you Nice dress! = Nice cleavage! You look tense, let me give you a massage = I want to fondle you What's wrong? = What stupid self inflicted psychological trauma is it now? What's wrong? = I guess sex tonight is out of the question I'm bored = Do you want to have sex? I love you = Let's have sex now! Love you, too = Okay, I said it, Now can we have sex Yes, I like the way you cut your hair = I liked it better before Let's talk = I'll impress you by showing you I am a deep guy then maybe sex? Will you marry me? = I want to make it illegal for you to have sex without me -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| tmanbone |
05-09-2006, 05:21 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
and...
Intr-o buna zi, un taietor de lemne se ocupa de taierea unei ramuri ce se ridica dintr-un rau. La un moment dat securea ii cazu in apa, si omul se puse pe jelit pentru ca-si pierduse singurul lucru cu care putea sa-si,castige existenta. Vazand acestea, Dumnezeu apare langa apa si-l intreaba care este cauza disperarii sale. Omul ii explica atunci ca securea sa a cazut in apa si nu mai stie unde e. In acel moment Dumnezeu plonjeaza in rau si revine cu o secure din aur masiv. - Asta e securea ta, omule? il intreaba el. - Nu, raspunse taietorul de lemne. Dumnezeu intra din nou in apa si, de data aceasta se intoarce cu o secure numai din argint. - Asta e securea ta? intreaba el din nou. - Nu, raspunde din nou taietorul de lemne. A treia oara Dumnezeu revine cu o secure de fier si il intreaba din nou pe omul de pe mal: - Asta e securea ta? - Da, asta e, ii raspunse de data aceasta taietorul de lemne. Dumnezeu, miscat de onestitatea omului ii face cadou toate trei securile, si taietorul de lemne se intoarce fericit acasa. Cateva zile mai tarziu acelasi taietor de lemne se plimba pe malul raului cu nevasta sa. Dintr-odata aceasta cade in apa. Cum omul se puse din nou pe plans, Dumnezeu aparu din nou intrebandu-l care-i este necazul. - Nevasta mea a cazut in apa, ii raspunse taietorul de lemne printre suspine. Atunci Dumnezeu sare in apa si apare cu Penelope Cruz in brate. - Asta este nevasta ta? intreaba el. - DA!DA!DA!DA!DA!DA!DA!DA! urla omul. Atunci Dumnezeu, furios, il lua la bani marunti: - Indraznesti sa ma minti?!! Ar trebui sa te blestem pentru vecie!! Atunci taietorul de lemne incepu sa-l implore: - Te rog, Doamne, iarta-ma! Dar cum altfel puteam sa raspund?! Daca > spuneam "nu" la Penelope Cruz, data viitoare mi-o aduceai pe Catherine Zeta Jones. Si daca si atunci as fi spus "nu", a treia oara mi-o aduceai pe nevasta-mea. Si daca de data aceea as fi spus "da", mi le faceai cadou pe toate trei, dar eu sunt un om nevoias si n-am de unde sa hranesc trei femei. Acesta este motivul pentru care am raspuns cu "da" de prima data. Morala: Barbatii mint intotdeauna numai din motive perfect oneste si logice. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| tmanbone |
05-09-2006, 05:28 PM
|
and...
JURNALUL EI: Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am crezut ca era suparat ca am intarziat. Nu a zis nimic. Conversatia nu incepea, asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi in liniste. A fost de acord dar era in continuare tacut si absent. L-am intrebat ce nu era in regula. A spus ca e totul ok. L-am intrebat daca era suparat din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine, si sa nu imi fac probleme. In drum spre casa i-am spus ca il iubesc, el doar a zambit si a continuat sa conduca. Nu imi pot explica comportamentul lui. Nu inteleg de ce nu mi-a spus "si eu te iubesc". Cand am ajuns acasa, am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar fi mai dorit sa aiba nimic de a face cu mine vreodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor. Parea atat de distant si absent. In final m-am hotarat sa merg sa ma culc. Dupa vreo 10 minute a venit si el in pat, si spre surprinderea mea a fost receptiv la mangaierile mele, si am facut dragoste, dar tot am simtit ca era distras si cu gandul in alta parte. Am simtit ca nu mai rezist asa ca m-am hotarat sa il confrunt, dar el adormise deja. Asa ca am inceput sa plang si am plans pana am adormit si eu. Nu stiu ce sa ma fac. Sunt aproape sigura ca se gandeste la alta. Viata mea e un dezastru... JURNALUL LUI: Azi, Steaua a pierdut in deplasare dar macar eu m-am f_t_t... -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| ina_ceva |
06-09-2006, 11:43 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
O doamna bine mergea la o nunta in alta localitate cu
masina. La un moment dat face o pana in afara localitatii. Vede 2 ciobani:: - Nu va suparati, ma puteti ajuta? - Apai doamna, noi suntem ciobani si nu ne prea pricepem.... - Nu-i nimic, va spun eu ce trebuie sa faceti si va dau tot ceea ce aveti nevoie, numai sa nu ma murdaresc, ca merg la nunta...... Dupa ce se consulta ciobanii, o ajuta pe femeie sa remedieze pana. - Acum ca m-ati ajutat, imi dau chilotii jos sau va dau o suta de mii? Ciobanul mai in varsta ia banii, la care ala mai tanar il intreaba: - De ce ai luat banii? - Ba, da tu esti chiar prost! Mai bine banii! Ce faceam noi doi cu o pereche de chiloti?!?! Un batran de 90 de ani ii spune doctorului sau: "Nu m-am simtit niciodata atat de bine. Am o mireasa de 18 ani cu care voi avea un copil. Ce ziceti de asta?" Doctorul se gandeste un minut la intrebarea lui si apoi spune: "Am un prieten mai in varsta care este vanator si nu lipseste de la nici un sezon. Intr-o zi cand se cam grabea a luat umbrela in loc sa ia pusca. Cand a ajuns la locul de vanatoare a vazut un iepure care statea langa un rau. Si-a ridicat umbrela, a facut 'bang, bang' si iepurele a cazut mort la pamant. Ce zici de asta?" Batranul raspunde: "Eu as zice ca altcineva i-a omorat iepurele." Doctorul: "Exact." -------------------- |
| tmanbone |
06-09-2006, 11:50 AM
|
Plimbandu-se pe o plaja din California, un barbat s-a impiedicat de o lampa. A ridicat-o si a scuturat-o de praf, iar din lampa a aparut un duh, care i-a spus:
- Bine, bine, m-ai eliberat din lampa... E a patra oara luna asta si m-am saturat, asa ca poti sa uiti de cele trei dorinte. O sa-ti indeplinesc doar una! Surprins, dupa un moment de gandire, barbatul a spus: - Totdeauna am vrut sa merg in Hawaii , dar am rau de mare si imi e frica de avion. Te rog sa-mi construiesti un pod pana acolo, ca sa pot merge cu masina! Duhul a inceput sa rada: - Asta e imposibil. Gandeste-te la logistica necesara! Cum pui piloni pe fundul Pacificului? Gandeste-te cat ciment, cat otel! In nici un caz. Pune-ti alta dorinta! Omul s-a gandit un timp incercand sa gaseasca o dorinta care sa-i poata fi indeplinita. - Stii, am fost insurat de patru ori... Sotiile mele toate au spus ca sunt un insensibil. As vrea sa devin sensibil, sa inteleg femeile, sa stiu ce simt ele cand nu vor sa-mi vorbeasca, sa stiu de ce gandesc un anumit lucru si spun cu totul altceva, sa stiu ce le-ar putea face fericite... Duhul: - Podul ala... cum il vrei? Cu doua benzi sau cu patru? -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| ina_ceva |
06-09-2006, 12:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
O tipa mai in virsta si "putin" mioapa intra la
sex-shop: - Vibratoare aveti ? - Da. - Mai mari, mai mici ? - Si, si... - Cele mari unde sint ? - Acolo pe raft, in stinga. - OK, il vreau p'ala... - Imi pare rau, da' nu vi-l pot da ! - De ce ? - Ala e singurul nostru EXTINCTOR ! -------------------- |
| tmanbone |
06-09-2006, 12:11 PM
|
Poate ma insel, dar am vazut topicul asta ca pe un "razboi bancar
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| ina_ceva |
06-09-2006, 12:16 PM
|
Eu sunt de partea adevarului, indiferent in care tabara se stabileste...
Cu urmatorul de care parte crezi ca sunt? Sfantul Petru este la poarta raiului cu un homosexual. Sfantului ii pica cheile. Se apleaca sa le ia iar homosexualul ii pune mana pe fund. -Nu se poate te duci in Iad ! spune Sf.Petru. -Nu, va rog mai dati-mi o sansa! A doua oara se intampla la fel, si a treia oara. In sfarsit il duce in Iad. Peste o saptamana Dumnezeu ii spune lui Sf. Petru: -Du-te in Iad si vezi ce se intampla de e asa de frig! Sf. Petru ajunge in Iad unde era gheatza cum nu a fost niciodata. Il intreaba pe Dracu': -De ce nu aprindeti focul ca ii este frig Stapanului? -Apleaca-te tu sa-l aprinzi! -------------------- |
| tmanbone |
06-09-2006, 12:18 PM
|
Cred ca esti prin zona.
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| ina_ceva |
06-09-2006, 05:18 PM
|
Exista unele femei care in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi
barbati , asa cum e firesc, se concentreaza asupra unuia pana il extermina. Acestea se numesc "fidele". -------------------- |
| ina_ceva |
06-09-2006, 05:39 PM
|
Care ar putea fi definitia unui barbat curajos?
Barbatul care, venind acasa la 4 dimineata, mort de beat si vazand-o pe sotia lui cu o matura cu coada in mana, are curajul s-o intrebe: Draga, vrei sa faci curatenie sau ai de gand sa zbori undeva? -------------------- |
| ina_ceva |
06-09-2006, 10:54 PM
|
O femeie este oprita în trafic de un politist:
Politistul: Buna ziua. Femeia: Buna ziua, ce s-a intamplat? – Ati depasit limita de viteza. Permisul dvs., va rog. – Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva. – Nu aveti?! – L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata în stare de ebrietate. – Aha... Îmi aratati va rog actele masinii? – Nu pot. – De ce? – Am furat aceasta masina. – Ce-ati facut?! – Am furat masina si am ucis proprietarul. – Poftim?!!! – Daca nu ma credeti, cadavrul este în portbagaj... vreti sa îl vedeti? În acest moment, politistul se retrage încet spre masina sa si cere ajutoare prin radio. În 5 minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie. Un ofiter superior se apropie de masina femeii cu pistolul pregatit. – Doamna, va rog sa iesiti din masina! Femeia iese din automobil. – S-a întamplat ceva, domnule? – Unul dintre colegii mei mi-a spus ca ati furat aceasta masina si ca ati ucis proprietarul. – Am ucis proprietarul? – Da. Va rog sa deschideti portbagajul. Femeia deschide portbagajul, care este gol... – Masina este a dvs., doamna? – Da. Poftiti actele ei. Primul politist ramane perplex. Al doilea politist spune: – Unul dintre colegii mei sustine ca nu aveti nici permis. Femeia cauta în poseta, scoate un port-document si-l întinde politistului. Acesta îl deschide si studiaza permisul, care este în regula. Tipul deja nu mai stie ce sa creada. – Multumesc, doamna... Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti permis, ca ati furat masina si i-ati ucis proprietarul! – Sunt convinsa ca porcul asta mincinos v-a spus si ca mergeam cu viteza! Morala: Nu va puneti cu femeile. -------------------- |
| tmanbone |
06-09-2006, 11:09 PM
|
1.Daca iei decizii fara sa o consulti, esti misogin. Daca ia decizii
fara sa te consulte, este o femeie emancipata. 2.Daca muncesti prea mult, o neglijezi. Daca nu muncesti, nu esti bun de nimic. 3.Daca ea are un serviciu plictisitor si prost platit, este exploatata. Daca tu ai un serviciu plictisitor si prost platit, ar trebui sa faci bine sa-ti gasesti ceva mai bun. 4.Daca tu esti avansat inaintea ei, femeile sunt marginalizate. Daca ea e avansata inaintea ta, femeile au drepturi egale cu barbatii. 5.Daca ii spui ca arata bine, este hartuire sexuala. Daca nu ii spui, este indiferenta crasa. 6.Daca o rogi sa faca ceva ce nu ii place, incerci s-o domini. Daca iti cere sa faci ceva ce nu iti place, este o favoare pe care nu e frumos s-o refuzi. 7.Daca incerci sa arati bine, probabil ai pe altcineva. Daca nu, esti neingrijit. 8.Daca ii aduci flori, urmaresti ceva. Daca nu ii aduci, esti nerecunoascator. 9.Daca esti mandru de realizarile tale, esti un egoist. Daca nu, esti total lipsit de ambitie. 10.Daca are o durere de cap, trebuie sa se odihneasca. Daca ai o durere de cap, n-o mai iubesti. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 25-07-2008 - 09:34 PM |