![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
08-09-2006, 11:33 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Un cuplu ia cina intr-un restaurant de lux. La un moment dat se
apropie de masa lor o femeie foarte atragatoare si clar mai tanara decit sotia. Necunoscuta se apleaca si-l saruta pe barbat cu un gest plin de familiaritate si tandrete. Sotia hiper-revoltata intreaba `Cine e fufa asta?` la care sotul raspunde calm: `E amanta mea!`. Sotia riposteaza pe un ton ucigas: `Divortez! Ma mut inapoi la mama!`. Sotul nu-si pierde calmul si-i raspunde: `Bine, daca tu crezi ca iti va fi mai bine asa. Dar nu uita ca dupa divort se vor termina vacantele in strainatate, shopping-ul de Craciun la Paris, vacantele de schi in Alpi si asa mai departe. Eu nu tin neaparat sa divortez dar nu iti voi sta in cale.` Minute de tacere in clinchet de tacamuri. Deodata se deschide usa si intra cel mai bun amic al cuplului la brat cu o femeie tanara si atragatoare. Sotia intreaba consternata: `Cine-i tipa care a intrat cu M.?` Sotul raspunde fara vreo modificare in tonul vocii: `Este I., amanta lui.` Dupa alte cateva secunde de tacere se aude vocea sotiei spunand: `A noastra-i mai frumoasa!` -------------------- |
| tmanbone |
08-09-2006, 11:34 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
-Ce e pozitiv la faptul ca nevasta se rostogoleste pe treptele pivnitei?
-Poate sa aduca si cateva sticle de bere cand se intoarce. -Stiti cine a reusit sa puna femeia la locul ei, in toata istoria mondiala? -Mesterul Manole. -De ce au femeile cu exact un neuron mai mult decat caii? -Pentru ca atunci cand spala pe jos sa nu bea toata apa din galeata. -Care sunt animalele preferate ale femeii? -Vizonul, jaguarul si magarul care le plateste. -De ce simuleaza femeile orgasmul? -Fiindca isi imagineaza ca barbatilor le pasa. -Cum te poate ajuta o femeie sa devii milionar? -Daca esti miliardar. -Ce sunt lungi si place femeilor? -Telenovelele. -Ce este iubirea? -Efortul pe care un barbat il face ca sa se poata multumi cu o singura femeie. -Care femei sunt cele mai fidele? Blondele, brunetele sau roscatele? -Caruntele. -Ce lipseste din geanta unei femei? -Ordinea. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
08-09-2006, 11:37 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| geo_m50 |
08-09-2006, 11:37 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 11-07-2006 Membrul Nr.: 61 |
Dl Bula la tribunal cu sotia il intreaba judacatorul d-le de iti bati nevasta numai in gura nu poti sa-i da-i si la fund, Bula pai stiti de gura e rea de fund e buna.
|
| tmanbone |
08-09-2006, 11:43 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Geo, vezi ca esti off-topic, bancurile cu Bula ar merita un loc aparte... puteai sa schimbi eventual cu "Un barbat la tribunal... etc".
Si ca sa fiu eu on-topic... -Ce face o femeie, cand se holbeaza la o foaie goala de hartie? -Isi citeste drepturile. -Ce este femeia-mireasa? -Fata care schimba atentia mai multor barbati pe neatentia unuia singur. -Cum a aparut mama dracului? -Oamenii au crezut ca dracul - find barbat - nu poate fi destul de rau. Si atunci, "din intelepciune", au creat-o pe mama dracului. -Care este asemanarea intre par si femeie? -Daca nu le ingrijesti, ambele te parasesc. -Ce face o femeie care nu are cu ce se imbraca? -Se invaluie in tacere. -Care este punctul cel mai fierbinte al femeii? -Podul palmei: cum ii pui un ban cum il topeste. -Cum poti transforma o gaina intr-un pitbull? -O iei de nevasta. -Care este asemanarea dintre o femeie si o broasca? -Ambelor le este frica de barza. -Care este deosebirea dintre o femeie buna si una rea? -Femeia buna se duce in Rai; femeia rea se duce unde vrea. -Care este diferenta dintre femeie si oglinda? -Oglinda reflecta fara sa vorbeasca, femeia vorbeste fara sa reflecteze. -Care e diferenta intre o femeie si o vulpe? -Niciuna, amandoua sunt cautate pentru "blana" lor. -Care e asemanarea dintre femei si uragane? -Fierbinti si umede atunci cand vin. Si cand pleaca iau case si masini cu ele. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| ina_ceva |
08-09-2006, 11:46 AM
|
Un om intalneste la o petrecere pe noul sot al fostei sotii.
Dupa cateva pahare se duce si il intreaba pe cel nou: -Ei, cum e sa folosesti marfa second-hand? La care cel nou raspunde: -Nu e rau deloc! Dupa primii 5 cm e absolut noua! -------------------- |
| tmanbone |
08-09-2006, 11:48 AM
|
Frumos... frumos...
Cele 5 minuni ale femeilor. 1.Se umezesc fara sa faca baie. 2.Sangereaza fara sa se raneasca. 3.Dau lapte fara sa manance iarba. 4.Vorbesc fara a avea o tema de discutie. 5.Cheltuiesc bani fara a-i castiga... -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| ina_ceva |
08-09-2006, 12:02 PM
|
Cumparaturi
· Un barbat va plati 2 $ pentru un produs de 1 $ de care insa are nevoie. · femeie va plati 1$ pentru un produs de 2 $ de care insa nu are nevoie. Egalitati & Statistici · O femeie se va ingrijora cu privire la viitorul ei pina la momentul casatoriei. · Un barbat nu se va ingrijora niciodata cu privire la viitorul sau pina cind se va casatori. · Un barbat de succes este acela care cistiga mai mult decit poate cheltui sotia sa. · O femeie de succes este aceea care se marita cu un asemenea barbat. Fericire · Pentru a fi fericita cu un barbat trebuie sa-l intelegi mereu si sa-l iubesti putin. · Pentru a fi fericit cu o femeie trebuie sa o iubesti enorm si sa nu incerci niciodata sa o intelegi. Despre schimbare · O femeie se casatoreste cu gindul ca sotul ei se va schimba, dar chestia asta nu se va intimpla. · Un barbat se casatoreste cu gindul ca sotia sa nu se va schimba, lucru care insa se va intimpla cu siguranta. Tehnica discutiei · In orice confruntare verbala, femeia are intotdeauna ultimul cuvint. Orice cuvint rostit de barbat dupa ce ea a incheiat conversatia este de fapt inceputul unei noi runde de discutii. -------------------- |
| tmanbone |
08-09-2006, 12:07 PM
|
Matrimoniale...
Ce spun femeile.... am putin peste 40 de ani = am 49 de ani aventuriera = am avut mai multi parteneri decat o sa ai tu in aceasta viata atleta = port 0 la sutien fizic comun = urata frumoasa = mincinoasa patologica zambet contagios = ia o penicilina, inainte sa ne intalnim educata = am renuntat la facultate inca din primul an sentimentala = drogata feminista = grasa spirit liber = iau din cand in cand ecstasy doresc prietenie = vreau sa parasesc centura de castitate distractiva = enervanta si guraliva fire adolescentina = sunt tatuata si cu cercel in buric de moda veche = lumini stinse, doar pozitia misionarului deschisa catre nou = disperata extrovertita = galagioasa pasionala = galagioasa poeta = schizofrenica, depresiva profesionista = agresiva si de nesuportat romantica = arat mai bine la lumina lumanarilor voluptoasa = nu sunt inca obeza greutatea proportionala cu inaltimea = ai grija - gabarit depasit! caut sufletul pereche = sunt disperata vaduva = l-am bagat in pamant pe primul, vrei sa fii urmatorul? tanara "ranita" in dragoste = stirba si plina de cosuri Cum se prezinta barbatii... trecut de 40 de ani = 52 de ani in cautare de tipe de 25 de ani atlet = stau pe canapea si ma uit la meciuri fizic comun = fire ciudate de par crescute în urechi, nas si pe spate educat = superior tie spirit liber = daca nu merge cu tine, o sa incerc cu sora ta doresc prietenie = daca ea include pipaieli si sex distractiv = ma pricep la telecomenzi si la cutiile de bere barbat "bine" = arogant sincer = mincinos patologic matur = pana ajungi sa ma cunosti deschis catre nou = as vrea si cu sora ta, pacat ca nu este interesata fizic placut = petrec mult timp in baie, admirandu-ma poet = am propriile versuri pe care le "cant", atunci cand fac baie credincios = am fost la biserica impreuna cu bunica, de Paste, acum cativa ani -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| ina_ceva |
08-09-2006, 12:09 PM
|
Cautarile unui barbat:
La 14 ani, vroiam o prietena. La 15 ani aveam prietena, dar nu era ea chiar draguta. La 16 ani mi-am gasit o prietena draguta. La 18 ani m-am mai maturizat si eu, si mi-am zis ca mi-ar trebui o prietena mai de calibrul meu intelectual. La 20 de ani, la facultate, mi-am gasit prietena inteligenta. Dar pe la 22 de ani mi-am dat seama ca desi e desteapta, e cam uratica. La facultate se misca repede lucrurile, asa ca la 23 de ani aveam prietena si desteapta si foarte draguta, dar dupa un an n-am mai suportat faptul ca era tot timpul deprimata, cu tendinte de sinucidere, si ma deprima si pe mine. La 26 de ani mi-am gasit o prietena draguta, inteligenta, si cu o atitudine foarte pozitiva, ma facea si pe mine sa stralucesc! Dar, cum viata e o catea, la 40 de ani a divortat de mine, si mi-a luat tot ce aveam, m-a pacalit si si-a gasit unul mai tanar, mai bogat, etc. Acum, la 45 de ani, caut femeie cu tate mari. -------------------- |
| tmanbone |
08-09-2006, 12:12 PM
|
De ce mintim femeile
O prejudecata comun intalnita in randul femeilor este aceea ca barbatii mint pentru ca sunt porci. Nimic mai neadevarat. In primul rand, porcul nu minte, este un animal cat se poate de sincer si de corect. Iar in al doilea rand, barbatii mint nu pentru ca sunt nesimtiti, ci, dimpotriva, pentru ca le pasa de femeia de langa ei. O mint pentru ca o iubesc. Se stie ca omul este o fiinta care suporta greu adevarul. Sa spunem, de pilda, ca ai iesit de la serviciu si te-ai dus cu baietii sa bei o berica. Vrei sa bei o singura bere: pe a cincea. Deci, se face 10 fara un sfert. Incepe Milan - Real. Desi ti-ai dori foarte mult sa fii acasa cu nevasta-ta/amica-ta si sa va uitati impreuna la o comedie romantica cu Ben Stiller sau Adam Sandler, nu poti sa-i lasi pe oamenii aia singuri la meci - doar sunt colegii tai. Se face 12, mai beti o berica si-ati plecat. Se sparge gasca si tu pleci decis acasa, cu un coleg care are acelasi drum. La crasma din colt, mai beti o bere, sa va puneti pe picioare. In fine, ajungi acasa. E unu' jumate. Spuneti si voi: ai tu, ca barbat, inima sa-i spui nevesti-tii/amica-tii:"Bai, stiu ca m-astepti de la 7, ca ai fost la piata si ca ai gatit, da' io am fost la bere cu baietii, m-am uitat la meci si m-am simtit excelent si fara tine"? Ce suflet de caine trebuie sa ai ca sa-i spui asta? Cat de mizerabil sa fii? Si-atunci vii acasa cu niste ochi lacrimosi, o iei in brate, o pupi, iti smulgi parul din cap de ciuda ca n-ai putut fi cu ea in seara asta si-i spui ca, exact cand te pregateai sa vii acasa, a venit patronul si-a dat de baut, era ziua lui sau i-a nascut nevasta, gasesti tu ceva, n-ai mai sunat pentru ca mereu te gandeai ca mai stai cinci minute si pleci, da' ala nu mai pleca si tu crapai de nervi. Si-atunci, vin eu si va-ntreb: asta inseamna sa fii porc? Sa te gandesti la femeia de langa tine? Sa n-o faci sa sufere? Nu cred... -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| ina_ceva |
08-09-2006, 12:15 PM
|
Sotul vine acasa hotarat sa isi tapeze sotia de niste banuti, asa ca-i spune:
- Draga mea, daca vrei sa mai facem dragoste, trebuie sa te gandesti si la mine, asa ca, de azi inainte, pentru o partida de trebui sa-l platesti este de 100.000 de lei. Pentru 500.000 poti avea o partida super, iar pentru 1.000.000 de lei, una ca-n filme. Zis si facut. Seara, sotia se aseaza in pat, gata dezbracata. Sotul, un pic nedumerit, da sa o intrebe ce are de gand, cand aceasta ii arata pe noptiera o bancnota de un milion. - Ei, smechero, zice sotul, vrei direct una ca-n filme!!! - Nu iubitule, zece normale. -------------------- |
| tmanbone |
08-09-2006, 12:19 PM
|
La ce ne gandim in timpul unui act sexual
Ce gandeste el Atunci cand totul e perfect • As vrea sa pot pana maine • Doamne, femeia asta e minunata. • E salbatica si sexy. De ce n-am gasit-o mai devreme? • Daca e la fel de fiecare data, o iau de nevasta. • O iubesc! • Ce sani minunati are! • Se pare ca-i cam place cu mine. • E super, e cea mai tare. Atunci cand e asa si-asa • Poate ca nu e destul de mare pentru ea. • Oare cum s-o conving de-o felatie? • Mai bine faceam un dus inainte. • Sper sa fiu mai bun decat fostul ei iubit. • Am obosit. • De ce nu zice nimic? Atunci cand nu merge • De ce sta ca o scandura? • Ce tot chicoteste atat? • Sper ca nu plesneste prezervativul. • Ce caut eu aici? • Vreau acasa. • De ce trebuie sa ma straduiesc numai eu? • Rapidul joaca azi sau maine? Ce gandeste ea Atunci cand totul e perfect • Mama, ce tip! • Asa ceva nu mi s-a mai intamplat. • Pe asta trebuie sa-l pastrez pentru todeauna. • Mai vreau, mai vreau! • Doamne, ce sexy e! • Il simt foarte aproape. • Ce bine se pricepe sa ma excite. Atunci cand e asa si-asa • Maine vorbesc cu seful de treaba aia. • Oare mi-am luat azi pastila? • Mai tare. • Cred ca arat ca naiba! • Colegul cel nou pare dragut. • Nu cred ca mai reusesc sa mai vad vreun orgasm azi. • Mai la dreapta! • Macar mai consum niste calorii... Cand nu merge: • De ce l-oi fi luat cu mine acasa? • Mai are mult? • Sper ca termina repede. • Si mi-am zis ca mai rau de cum mi-a mers toata ziua n-are cum sa fie... Na! • Habar nu are sa sarute. • Ma enerveaza. • Mimez un orgasm si incheiem povestea -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| ina_ceva |
08-09-2006, 12:24 PM
|
Relatii:
Cand o relatie se termina, o femeie va plange, se va destainui prietenelor ei si va scrie o poezie. Va spune cel putin odata: Toti barbatii sunt niste idioti. Apoi isi va duce viata mai departe. Unui barbat ii este mai greu sa treaca mai departe. La sase luni de la despartire, la ora 3, Duminica dimineata ii va da fostei prietene telefon si ii va spune: Am vrut doar sa stii ca mi-ai stricat viata, nu o sa te iert niciodata, te urasc si esti o proasta. Dar mai vreau sa stii ca intotdeauna va fi o posibilitate sa ne impacam. Acesta se numeste telefonul "Te iubesc / te urasc" pe care 99% dintre barbati l-au dat cel putin o data. Exista cursuri speciale pentru a-i ajuta pe barbati sa isi depaseasca aceasta nevoie; din nefericire foarte rar sunt eficiente. Sex: Femeile prefera 35-40 de minute de preludiu. Ele cred ca in timpul acesta barbatii le admira calitatile. Daca relatia este mai veche, ele nu mai au nevoie de preludiu, dar il considera o obligatie a barbatului, un fel de cadou impus de natura... si de aceea se prefac ca nu pot face nimic fara aceasta "introducere". Mult mai egoiste ca barbatii, femeile considera ca pina si in pat au dreptul la la ceva... orice... in plus. Barbatii prefera 35-40 de secunde. Ei cred ca drumul cu masina pina la casa ei face parte din preludiu. Maturitate: Femeile se maturizeaza mult mai repede decit barbatii. La 17 ani o femeie poate fi considerata un adult. La 19 ani deja stie ce vrea: - un barbat inteligent, (dar usor de prostit), foarte, foarte, foarte bogat (dar neaparat cu dorinte de a se imbogati si mai mult pentru ea); - egoist cu ceilalti (dar foarte darnic cu partenera lui); - foarte frumos (dar nu mai frumos ca ea); - ferm (dar blind); - experimentat (dar naiv); - preocupat de afacerile sale (dar aproape de sufletul ei); - dorit de alte femei (dar foarte fidel...) etc. La 17 ani barbatii inca mai colectioneaza surprize si se uita la filme cu karate. De aceea prieteniile din liceu rezista rareori. Ei se maturizeaza in jurul virstei de 30 ani, dar din pacate deja o fiinta mult mai inteligenta ca el ii arata un certificat de casatorie de acum 7-8 ani si 2-3 copii care au nevoie parca de toate lucrurile din lume. Daca vrea sa se trezeasca din acest cosmar, trebuie sa plateasca cel putin jumatate din munca tineretii lui si cel putin o treime din ceea ce va cistiga pina la adinci batrineti sub forma de pensie alimentara. Palarii: Femeile arata bine cu palarii. Barbatii arata ca niste prosti cu aere de intelectuali rasati. Scrisul de mana: Femeile folosesc hartie fina de scris, de preferinta colorata si parfumata, si isi decoreaza "i"-urile cu cerculete sau inimioare; "g"-urile si "p" -urile au bucle ridicol de mari. Este un chin sa citesti biletul unei femei. Chiar daca te paraseste, ea tot va desena un cerculet zambitor la sfirsitul biletului. Nu acelasi lucru se intimpla cind scriu CEC-uri pentru plata unor facturi sau datorii. Spre cinstea lui, barbatul nu isi decoreaza scrisul; el zgarie pur si simplu ca gheara unei gaini... sau a unui cocos ?!?!?! Baile: Numarul mediu de obiecte din baia unei femei este de 437. Un barbat nu ar putea identifica majoritatea dintre aceste obiecte. Un barbat are in general 6 articole in baie: periuta si pasta de dinti, crema si lama de ras, un sapun si un prosop luat de la vreun hotel. Reviste: Revistele pentru barbati de multe ori contin poze cu femei dezbracate. Revistele pentru barbati aduleaza femeile. In paginile lor regasesti retete de a cuceri femeile. In revistele barbatilor femeile nu sint una si aceeasi cu nevestele. Redactorii revistelor pentru barbati sint in general barbati casatoriti. Revistele pentru femei de asemenea au poze cu femei dezbracate. Asta din cauza ca, fizicul femeii este o opera de arta ce trebuie admirata, in timp ce corpul barbatului este paros si denivelat si nu ar trebui vazut la lumina zilei. Revistele pentru femei aduleaza tot femeile, mai ales cele care nu accepta compromisuri si ii prostesc pe barbati. In paginile acestora gasesti retete de a cuceri barbatii, dar in nici un caz de a da curs victoriilor astfel obtinute. In revistele femeilor acestea se pling ca sint singure, dar sfatuiesc cititoarele sa nu cedeze nici unui pretendent. Redactorii revistelor pentru femei sunt in general femei divortate. Iesitul in oras: Cind un barbat spune ca este gata de iesit in oras inseamna ca este gata de iesit in oras. Cand o femeie spune ca este gata de iesit in oras inseamna ca VA FI gata de iesit in oras, dupa ce isi va gasi si celalalt cercel, se va imbraca, se va machia... Pisici: Femeile iubesc pisicile. Barbatii spun ca iubesc pisicile, dar cind femeile nu se uita, le ard cite un sut. Oglinzi: Barbatii sunt vanitosi; isi vor verifica imaginea in oglinda. Femeile sunt ridicole. Ele se uita in orice suprafata stralucitoare: oglinzi, lingurite, vitrine, prajitoare de piine, oglinzi si geamuri de la masini parcate, chelii... Telefonul: Barbatii vad telefonul ca pe o unealta cu ajutorul careia pot comunica mesaje scurte si importante. Barbatii stiu ca telefonul costa. O femeie poate sa vina acasa din vizita de doua saptamini de la o prietena, sa o sune la telefon si sa discute alte 3 ore. Si femeile stiu ca telefonul costa, dar mai stiu ca nu il platesc ele. Indicatii: Daca o femeie se rataceste in timp ce conduce masina ea va cere indicatii. Daca un barabat se va rataci, el nu va opri masina sa ceara indicatii despre drum - considerind acest lucru sub demnitatea lui. Jucarii: Fetitelor le place sa aiba jucarii. Apoi, pe la 11-12 ani le dispare interesul. Barbatii nu isi depasesc niciodata obsesia pentru jucarii. Pe masura ce inainteaza in virsta, jucariile devin din ce in ce mai scumpe si mai nepractice. Exemple: televizoare miniaturale, telefoane de masina, storcatoare de fructe sofisticate, egalizatoare grafice, jocuri video, si orice clipeste, bipaie si are nevoie de cel putin sase baterii pentru a functiona. -------------------- |
| tmanbone |
08-09-2006, 12:25 PM
|
Intrebari puse de femei in timpul meciurilor la CM2006
a. astia cu cine joaca? b. Pot sa schimbi pe Acasa; ma uit la Lacrimi de iubire?? c. Auzi, Figo e casatorit? d. Tie care tricou iti place mai mult? e. Aia care n-au mingea de ce fug? f. Te intereseaza si prelungirile? g. Cate reprize sunt in total? h. Germanii de ce joaca asa de dur? i. Daca in spatele portii este plasa de ce nu se pune si in jurul terenului? j. Cit de inalt se poate lovi cu mingea? k. Arbitrul are voie sa joace carti in timpul meciului? l. De ce toata lumea fuge in cealalta directie dupa ce au dat un gol? m. Vrei sa vorbesti cu mama la telefon? n. Ce crezi, cand vom avea timp sa mergem undeva in vacanta? o. Ma mai iubesti?.. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 12-10-2008 - 04:59 PM |