![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
13-09-2006, 07:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Un melc bate la usa unui urs. Iese ursul, se zgaieste, nu vede pe
nimeni, dupa care se uita in jos si da de melc. Enervat, il ia pe melc de guler si-l azvarle cat poate de departe. Dupa 6 luni se aud iar batai in usa ursului, care iese din casa si da cu ochii de melc. Melcul, nervos: "Ia asculta, ba, ce-a fost faza asta de adineauri?" I: De ce vopseste o blonda 3 km de sosea din ce in ce mai greu? R: Galeata e tot mai departe! Porcusorul agresiv merge la un en-gross. - Primiti comenzi? - Sigur ca da! - Culcaaat!!! Porcusorul isteric sta cocotat intr-un mar. trece un caine si il intreaba: - Ce faci acolo porcusorule? - Mananc visine!! - Mai porcusorule, ala este un mar! Porcusorul enervat peste masura: - Le-am adus de acasa!!!!!!!!!!!!! Acest mesaj a fost editat de julyalina: 13-09-2006, 07:31 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| MIRRRUNA |
13-09-2006, 08:47 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor! Sex: Feminin |
si de la mine unu': Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr-un restaurant. Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand au adus vinul, in fiecare pahar era o musca. Suedezul a cerut alt vin in acelasi pahar. Englezul - vin nou in pahar nou. Finlandezul a scos musca si a baut vinul. Rusul a baut vinul cu tot cu musca. Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul. Evreul a prins musca si a vandut-o chinezului. Tiganul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat. Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit. Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului. Americanul a inceput proces impotriva restaurantutlui si a cerut 65 mil dolari daune morale. Scotianul a prins musca de gat si a zis: - Chiar acum sa scuipi tot ce ai baut! -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
14-09-2006, 08:11 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Oare de ce exista atatea organizatii impotriva hainelor de blana si nici una impotriva hainelor de piele?
Probabil pentru ca e mai simplu sa hartuiesti femeile bogate decat gastile de motociclisti. Pe o strada, o tiganca batrana vindea seminte cu 5000 de lei cornetul. Un tanar care trecea in fiecare zi pe acolo ii lasa cei 5000 de lei, dar nu-si lua niciodata cornetul. Intr-o dimineata, tiganca il opreste, incercand sa-i spuna ceva, dar tanarul merge grabit mai departe, zicand din mers: -Vrei sa ma intrebi de ce nu iau niciodata semintele? -Nuu, nuu... vreau sa-ti spun ca s-au scumpit la 10000 de lei! Politia rutiera, la locul accidentului, explica intr-un interviu TV despre importanta purtarii centurii de siguranta: - Uitati-va la acest om care nu a purtat centura: capul rupt, intestinele pe parbriz, ochii in pom, fara maini. in schimb, uitati-va si la cel care a purtat centura: parca-i viu! Acest mesaj a fost editat de julyalina: 14-09-2006, 08:19 AM |
| MIRRRUNA |
14-09-2006, 10:22 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor! Sex: Feminin |
In procesul integrarii in UE, presedintele Ungariei, cel al Bulgariei si cel al Romaniei sunt supusi unor probe. Una dintre ele este sa realizeze o descriere a unui fragment de zi in care sa foloseasca cuvintele GREEN, YELLOW, PINK
Rezultate: 1. Ungaria: When I wake up in the morning, I feel fresh and green, I see the yellow sun and I think it will be a pink day. 2. Bulgaria: In the morning, I drink a yellow lemon juice. At noon, I eat a green apple. In the evening, I watch Pink Panther at the TV 3. Domnu' Basescu: Uen ai ueic ap in za morning, ai hiar za telefaun ringhing GREEN-GREEN! Sou, ai PINK ap za phone end ai sei "YELLOW?" -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| tmanbone |
14-09-2006, 12:32 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Escaped Rabbit
"Wow, this is great," he thought. It wasn't long before he came to a hedge and, after squeezing under it he saw a wonderful sight - lots of other bunny rabbits, all free and nibbling at the lush grass. "Hey," he called. "I'm a rabbit from the laboratory and I've just escaped. Are you wild rabbits?" "Yes. Come and join us," they cried. Our friend hopped over to them and started eating the grass. It tasted so good. "What else do you wild rabbits do?" he asked. "Well," one of them said. "You see that field there? It's got carrots growing in it. We dig them up and eat them." This, he couldn't resist and he spent the next hour eating the most succulent carrots. They were wonderful. Later, he asked them again, "What else do you do?" "You see that field there? It's got lettuce growing in it. We eat them as well." The lettuce tasted just as good and he returned a while later completely full. "Is there anything else you guys do?" he asked. One of the other rabbits came a bit closer to him and spoke softly. "There's one other thing you must try. You see those rabbits there?" he said, pointing to the far corner of the field. "They're girls. We shag them. Go and try it." Well, our friend spent the rest of the morning screwing his little heart out until, completely knackered, he staggered back over to the guys. "That was fantastic," he panted. "So are you going to live with us then?" one of them asked. "I'm sorry, I had a great time but I can't." The wild rabbits all stared at him, a bit surprised. "Why? We thought you liked it here." "I do," our friend replied. "But I must get back to the laboratory. I'm dying for a cigarette." -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| ina_ceva |
14-09-2006, 12:34 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.732 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Inaintea unei operatii, chirurgul isi intreaba pacientul:
- Ce varsta aveti? - Peste o luna voi implini 40 de ani. La care chirurgul spune: - Imi place optimismul dumneavoastra! -------------------- |
| Eu. |
14-09-2006, 01:43 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
"Am avut azi niste treaba prin celalalt capat al orasului... S`am luat un maxi-taxi... Nu suport calatoria cu maxi-taxi`ul, da` acolo unde trebuia sa ajung nu mergea nici un tramvai/troleu/autobuz/metrou. Metroul nu mergea p`acolo mai mult pentru ca n`avem metrou in iasi. Da`, ma gandesc eu, chiar d`aveam, tot nu cred ca mergea pana acolo.
Oricum, iau un maxi. Detest sa merg cu tipul asta de transport pentru ca, de obicei e aglomerat, incomod daca nu stai pe scaun, incomod si daca stai pe scaun, pute, opreste din 10 in 10 metri sa mai ia pe careva, si merge soferul pe strazile gaurite de parca ar cara cartofi sau saci de nisip. Stau in statie. Vreo 40 de minute, ca vine rar. Am fumat vreo trei tigari, am discutat cu jde cunoscuti, unii pe care nu`i mai vazusem de mult, altii pe care`i evitam de ceva vreme...Da` na... Asta inseamna sa bei o bere si sa nu poti conduce. Stai in statie. Sa te vada lumea. In sfarsit vine maxi`ul. Gol. Muream de bucurie. Urc, platesc si m`asez. Pe un scaun la geam. Exact pe roata din spate. Sa fie mai palpitant la gropi, cand ma arunca`n sus, nu de alta, da` ma plictiseam altfel. Peste vreo trei statii, urca o tipa. Buna. Buna buna, din aia de sa`i bei apa din p..alme. Inalta (mi`am dat seama ca`i inalta cand a dat cu capul de usa cand a urcat), supla, finuta, o bomboana. D`aia ma si miram ce dreacu` cauta asta`n maxi si nu in vreun mertan ceva... Se urca romanca, plateste, si merge pe culoar mai in spate, sa incapa si cei care mai urcau in spatele ei. Dupa cateva sute de metri, ia nea` soferu` o groapa. Da` groapa, nu asa, c`am sarit 20 de cm de pe scaun. Mai, si s`aude d`odata o ruptura, fara ecou, seaca, la vreo 15 wati, urmata de un "Ohhhh" subtireeee, si un "Pardon" si mai subtire abia perceptibil. Bijuteria aia de fata trasese o nasoala, bai frate, de`tzi pica parul si din nas si de pe maini/picioare, si de prin alte parti pe unde mai ajungea mirosul ala. Saraca s`a facut verde, restu` galbeni. Norocul meu era ca stateam langa un geam, pe care l`am deschis mai tare, fara sa`mi pese ca se uita la mine si stia exact de ce fac acel gest. Oricum, rasul era pe cinste, glume sopitite, mirosul miros, imbibat un pic si cu parfum, ca se daduse don`soara cu esente destule. Dupa vreo doua minute, l`a rugat pe nea` soferul sa opreasca, si a coborat in mijlocul padurii. Poate a coborat de rusine, poate pentru c`o fi taiase vreo cacare si se temea sa n`o dea tot in maxi, asa, ca bonus, da` ca exact acolo avea treaba nu pot sa cred. N`o fi frumos sa rad sau sa judec......... deja paralizasem de ras. Nici macar n`am mai coborat unde trebuia." "Nu vi se pare ca, de la o vreme, pastila sau lama de Orbit a devenit moneda de 1500 - 3000 de lei? Mie asa mi se pare, pentru ca, daca restul care trebuie sa-l primesc e sub 5000 de lei, ma trezesc cu guma`n brate, fara sa ma mai intrebe nimeni daca macar mananc guma... Azi, am coborat la magazinu` de pe colt, sa-mi iau tigari. 49.000 pachetu. Nu`s genu` care sa astept o mie de lei, da` tura asta vroiam sa i`o coc vanzatoarei cu pricina...Asa ca ma uitam la ea, care se misca cu viteza melcului turbat, in speranta ca plec si`i las mia... Eu nimic, bagasem pachetul in buzunar, ma uitam la ea, si asteptam restul. - Stiti, n`am o mie, si`mi intinde o pastila de orbit. - Da` nu mai bine`mi dati o pastila de Mentos? intreb eu, stiind ce va urma. - Pai aia e 2 mii, imi da replica. In conditiile astea, scot din buzunar alta pastila de Orbit (primita cu o seara inainte) i`o intind si`i cer o pastila de Mentos, ca eu vreau Mentos, nu Orbit, si nu conteaza ca nici Mentos nu mananc, conteaza ca, daca Orbit a devenit moneda, vreau sa circule in ambele directii, nu numai de la vanzatori la clienti... Aia deja`si cauta falcile pe jos...Cascase niste ochi ca la melc... - Pai... - Pai ce? Adica mie`mi dai rest Orbit, da` daca ti`l dau inapoi nu`i bun? Liniste. Se consulta cu colegele din priviri. - In cazul asta, nu`mi mai da rest la 100.000, da`mi pastile de Orbit, ca sa nu`mi mai [*****] gura. Dupa semnele de aprobare primite, ia pastila mea de Orbit, si`mi da un Mentos Am luat Mentosul. Astept acum sa n`am 2000 vreodata ...." -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| tmanbone |
14-09-2006, 01:46 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Sa stii ca e frumos sa pui si link-ul, ca baiatu' ala a baut cateva beri ca sa scoata textele alea din el, si nu e frumos sa faci copy&paste fara sa pui si sursa.
Hai ca te ajut eu: http://visurat.ablog.ro/ -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| Eu. |
14-09-2006, 01:56 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Sa stii ca e frumos sa pui si link-ul, ca baiatu' ala a baut cateva beri ca sa scoata textele alea din el, si nu e frumos sa faci copy&paste fara sa pui si sursa. Hai ca te ajut eu: http://visurat.ablog.ro/ multzam le-am primit si eu pe mail si am dat mai departe -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ina_ceva |
15-09-2006, 08:13 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.732 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ce primeste un miner după moarte?
- Trei zile de concediu, după care este băgat iarăsi în subteran. La restaurant: Ospătar, dacă asta-i ceai, da-mi niste zahăr. Dacă-i supă, dă-mi niste sare! O fetită era atât de urâtă, încât maică-sa, îi atârna o chiftelută de gât, ca măcar căteii să se joace cu ea. -------------------- |
| danyhoney |
15-09-2006, 11:10 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.953 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Un soarece alergat de o pisica intra innebunit intr-un grajd. Da aici de o vaca:
- Vaco, vaco, ajuta-ma, ascunde-ma repede, te rog ! - Unde sa te ascund ma soarece? Ii vine vacii o idee si se balega pe soarece. Intra pisica: - Vaco, zi-mi repede unde e nenorocitul ala de soarece ! - Nu am vazut nici un soarece dar daca vrei uita-te si tu p-aici. Se uita pisica prin zona si vede codita soricelului iesind din gramada de balega. Morala 1: Nu oricine te baga in rahat iti vrea raul. Morala 2: Nu oricine te scoate din rahat iti vrea binele. Morala 3: Daca te bagi in rahat macar baga-te cu totul. Iepuroaica, frumoasa padurii si dorita de toate animalele mascule din padure, se marita pana la urma cu lupul. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi. Lupul, suparat, o paraseste. Ursul, vechi admirator, se gandeste: "Bai, iepuroaica asta e cam [*****], da' uite ce misto arata si oricum, poate lupul nu a satisfacut-o, de-aia a avut nevoie si de altcineva." Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi. Ursul, suparat, o paraseste. Leul, regele, se gandeste : "Da' focoasa e iepuroaica asta, daca nici lupul si nici ursul n-au satisfacut-o. Ma face curios." Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi. Morala: toti barbatii sunt porci. -------------------- ![]() |
| danyhoney |
15-09-2006, 11:19 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.953 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
O femeie isi facea cumparaturile la supermarket-ul din colt. Cumpara ea o cutie de lapte 1% grasime, un carton de oua, o cutie de suc de portocale, o cutie de cafea, o salata si niste costita afumata.
In timp ce le descarca la casa, in spatele ei, se asaza un tip beat si se uita lung la produse. Apoi spune: - Tu esti mai mult ca sigur singura Femeia se uita contrariata la produsele de la casa si nu intelege de unde a tras betivul concluzia. - Ai dreptate. Sunt singura, dar cum de ti-ai dat seama? Betivul raspunde clatinandu-se: - Pentru ca esti urata -------------------- ![]() |
| julyalina |
20-09-2006, 07:10 AM
|
Un filosof intră într-un bar:
"Dă-mi zece pahare de whisky", zice el către barman. Barmanul:"Eşti sigur, chiar vrei zece?" "Absolut, zece vreau". Barmanul îi dă 10 pahare de whisky, iar filosoful le bea . Apoi mai cere 9, pe care le bea tot pe nerăsuflate, apoi 8, 7, tot aşa pîna ajunge la ultimul pahar. Barmanul îi da ultimul pahar, iar filosoful, abia reuşind sa lege 2 cuvinte, spune: "A... aa..auzi, pprietene, i..ia zi, de ce c-cu cît bbbeau mai ppppţin, cu atît mă îmbăt mai tare?" S-au adunat într-un loc trei francezi. Au băut şampanie, cognac, etc. Au fumat un trabuc, au mai băut o cafea. Într-un cuvînt, s-au relaxat civilizat şi au plecat acasă in linişte. S-au adunat într-un loc trei ruşi. Au baut vodka şi alcool dublu rafinat. S-au luat la bătaie, dupa care s-au dus fiecare la casele lor. Într-un cuvînt, s-au relaxat civilizat şi au plecat acasă în linişte. S-au adunat într-un loc trei arabi. Au aruncat în aer o maşina, un hotel şi-un supermarket, au deturnat un avion, l-au ciocnit de un zgîrie-nori, au detonat 3.000 kg TNT, etc........ total 3.458 victime...... MORALA:Vezi ce face omu' cand n-are voie sa bea!?..... |
| julyalina |
20-09-2006, 08:45 AM
|
Unul mai jerpelit intră într-o bancă. La ghiseu, îi zice fetei:
- Duduie, vreau să depun niste căcati de bani în căcatul vostru de bancă... - Domnule, în banca noastra, noi nu permitem asemenea vocabular. Îl chem pe sefu'. - Care-i problema, domnule? întreabă sefu'. - I-am zis duduii că vreau să depun niste căcati de bani în căcatul vostru de bancă... - Despre ce sumă-i vorba? - A, un căcat de vreo două milioane de dolari... - Si [*****] asta nu vrea să vă servească? Un român si un ungur în tren: ungurul: Nu te supara ce scrie pe placuta asta? românul: Pai scrie în româneste "Nu va aplecati pe geam, pericol de moarte! ungurul: Da' mai jos ce scrie? românul: Pai scrie acelasi lucru dar în engleza. ungurul: Da' mai jos? românul: Acelasi lucru dar în franceza. Tot asa pâna s-a terminat lista. La sfârsit ungurul întreaba: - Da' în ungureste de ce nu scrie? Românul raspunde: - Pai voi aveti voie! |
| julyalina |
27-09-2006, 09:26 AM
|
nu ma pot abtine sa nu-l postez si aici
La poarta Raiului Moare Stefan cel Mare si ajunge la poarta Raiului. Bate incetisor, nu-i raspunde nimeni. Bate cu pumnul, cu picioarele, nimic! Bate cu sabia si, intr-un final, iese Sf. Petru. - Eu is Stefan. - Aoleu, zice Sf. Petru, pe tine nu te putem primi in Rai. - Cum asa, nene? Pai eu, care am aparat tara, treburi, chestii? - Pai da, tu. I-ai batut pe turci, pe tatari, pe polonezi? Nu merge, nene. Prea multe batai, prea multa violenta... Ofteaza Stefan si se asaza pe un bolovan de pe langa poarta Raiului. Trece o vreme, apare Mihai Viteazul. Bate la poarta Raiului, bate cu pumnul, da cu picioarele, nimic. Pana la urma, bate cu bardita lui. Iese Sf. Petru si ii explica si lui Misu Bravu cum sta treaba: - I-ai batut pe turci, pe aia, pe aia, prea multe batai, nene! Prea multa violenta! N-am ce sa-ti fac, stai pe afara. Intristat, Mihai Viteazul il vede pe Stefan pe bolovan, se asaza si el si incep sa stea de vorba. Mai trece ceva vreme, trece alta vreme, Misu Bravu si Fane Babanu deapana amintiri si hop, dintr-o data, la poarta Raiului apare o gasca de tinerei, tatuati, unu' cu droguri, altu' cu tigara-n gura, vreo doi cu femei, altii cu motociclete si X5-uri si cu amenzi in buzunar, treburi serioase? Portile Raiului se deschid si toti intra. Mihai Viteazul vede toata treaba, se supara si bate cu barda-n poarta Raiului. Iese Sf. Petru si Mihai il ia la intrebari: - Pai cum, nene? Noi, care am facut atatea pentru tarisoara asta, stam pe-afara, iar bagabontii, derbedeii astia, intra? Calm, Sf. Petru ii raspunde: - Dupa cum ti-am zis, Misule, la voi e vorba de prea multa violenta. - Bine, si derbedeii astia? ce-i cu ei? - Ei, astia-s nationala de fotbal a Romaniei. Ei nu bat pe nimeni niciodata!" |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 05:19 AM |