![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
31-08-2007, 10:32 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Hai sa vedem... ce beneficii mai ofera firmele/companiile prin Romania angajatilor pentru a-i motiva sa ramana la ei? Si ce beneficii v-ati dori, ca angajati?
Incep eu. Cateva "beneficii" pe care le am dar le consider mai degraba "non-beneficii": - calculator performant - nu stiu, asta mi se pare natural sa il ai ca sa poti sa lucrezi optim; daca nu il ai oricum firma iese in minus, asa ca nu-l vad beneficiu - acces la Internet non-stop - ca mai sus - laptop - acesta e si nu e beneficiu; este pentru ca il poti folosi in scop personal si sa il iei tot timpul dupa tine si nu este pentru ca unii angajatori se asteapta sa-l folosesti din cand in cand de acasa pentru a indeplini diverse sarcini - telefon de serviciu care poate fi folosit si in scop personal - aceeasi explicatie ca mai sus - il poti folosi in scop personal, dar cand te suna seful la ora 22:00 nu prea iti mai arde sa-l tii deschis Beneficii pe care le am si pe care chiar le consider beneficii - spatii de relaxare pentru angajati (mese de ping-pong, darts, tv, wii etc.) - grila de bonificatii - iesiri la bere/suc/friptura/activitati sportive doar pentru distractie Beneficii pe care mi le-as dori si pe care le-am vazut prin alte firme: - masina de serviciu pe care sa o pot folosi si in interes personal - abonament la un club sportiv/fitness/altele (gen IDM, Marriott etc.) - sofer - o persoana care sa se ocupe in locul tau de plata utilitatilor (chiria, ratele etc.), sa iti duca masina la spalatorie, altele... in principiu un asistent care sa faca lucrurile acelea de rutina in locul tau ca tu sa ai mai mult timp personal; aceasta persoana este, de obicei, responsabila pentru indeplinirea acestor obligatii pentru mai multi angajati - teambuildinguri full (de ex. 5 zile la munte cu toti angajatii, cheltuieli suportate de companie) - program flexibil de munca - asigurarea mesei de pranz - posibilitatea transferarii de actiuni dupa cativa ani in companie - asta chiar e ceva ce mi-as dori cu adevarat si mi se pare cea mai buna metoda de a pastra un angajat Pe la voi ce se poarta? Si ce v-ati dori sa "se poarte"? -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Nessie |
31-08-2007, 10:44 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bun subiectul asta sa stii ce sa ceri!
La mine sunt beneficiile astea: - transport asigurat daca stai 2 ore peste program - masa asigurata (adica iti deconteaza bonul) daca stai mai mult de 3 ore peste program - poti lucra de acasa cand vrei, cu conditia sa nu fie un obicei. Adica dace te trezesti fara chef sa iesi din casa (ploua, ninge, te doare capul, ai neamuri pe la tine etc.) dai un mail de instiintare si gata. - nu avem telefon de serviciu, dar nu avem nici restrictie sa sunam de aici unde vrem (inclusiv in afara), cand vrem, dar cred ca asta se poate aplica pentru ca suntem sub 20 de angajati in sediul asta si in plus apeleaza la bunul simt al fiecaruia. - am oarecum program felxibil, adica nu trebuie sa ajung la o ora fixa, dar trebuie sa muncesc 8 ore minim, deci depinde de mine la cat plec - daca lucrezi de acasa iti plateste firma abonamentul la internet - avem teambuildinguri dese in oras si in afara (pentru cateva zile Masa de pranz se considera "asigurata" daca primesti bonuri de masa. Pentru asta a fost creat conceptul, ca angajatul sa manance in pauza de masa, de asta se poate cumpara doar mancare cu ele. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alex25 |
31-08-2007, 11:02 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
[Putin offtopic] Conceptul cf. caruia bonurile de masa pot inlocui pranzul oferit de firma e perimat si cred ca asa a fost de la inventarea lui... hai sa fim seriosi ce pranz mananci cu 72.000 de lei? Nici o shaorma nu cred ca iti iei cu banii astia. Eu vorbeam de un pranz sanatos. Dar asta e alta discutie.
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Pisik |
31-08-2007, 11:57 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.330 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Ce beneficii am eu:
- telefon de seviciu si telefon pe birou de unde pot suna nelimitat (nu si afara) - cand am nevoie de masina pot beneficia, dar nu am una a mea de serviciu - de Craciun si in martie mai primim cate un salariu: ala de Craciun ca al 13-lea salariu, ala din martie ca prima pt indeplinirea rezultatelor - abonament premium la CMU (asta ajuta f mult, sa stiti) - bonuri de masa Cam atat...desi lipsesc multe de pe lista mea cum ar fi> team building-uri (cica se vor face), training-uri (managerii fac), program flexibil (never ever), masina de serviciu (cica la anu cand ma face manager) si...probabil mai sunt dar hai sa nu fiu carcotica |
| Nessie |
31-08-2007, 12:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ah
- asigurare medicala la Medlife - pensie privata platita de firma, pe langa cea facultativa obligatorie. -------------------- |
| Eu. |
31-08-2007, 04:54 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
La mine:
- cafea, ceai, ciocolata calda,lapte la cafea, apa (plata si minerala) la discretie - social area, o sala uriasa cu canapele, mese si scaune pt mancat, TV, combina, DVD player - vouchere de taxi daca stai peste program - telefon mobil - bonuri de masa - bonus in August-Iunie (am primit si eu desi n-aveam decat 6 luni in firma) - asigurare la Medicover White plan (generalist, ofta, ginecologie si dermatologie gratuit) - traininguri interne - cu traineri din cadrul firmei (o gramada pana acum) - traininguri externe - cu firme din afara ( voi avea 2 anul asta) - un teambuilding/an de o saptamana in afara tarii (anul trecut Egipt, anul asta in Elvetia) pentru manageri - masina de serviciu - card de credit de la firma - telefon mobil nelimitat - altele pe care probabil nu le stiu la viitorul job al omului meu: - bonuri de masa - laptop - telefon nelimitat - bonus 2 salarii nete - asigurare medicala completa gratuita (inclusiv spitalizare) - in viitor masina de serviciu- asigurare -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Nessie |
31-08-2007, 05:06 PM
|
Astea cu ceai, cafea, apa mi se par de bunsimt.
-------------------- |
| nusarich |
31-08-2007, 06:42 PM
|
|
Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.498 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Astea cu ceai, cafea, apa mi se par de bunsimt. La voi poate sunt de bun simt. Noi nu avem decat apa plata la liber (din acesta categorie). Ca puncte bune: - bonuri de masa (aia 72.000 ne mai scot o parte din cheltuielile cu masa, desi de multe ori se duc prea repede) - concluzie: treceti la regim - transport asigurat (6.50 plecat din statie - pana la Otopeni, apoi 16.15 plecat din Otopeni - ajuns cand da Domnu'). Asta daca avem masina si nu e in reperatie si trebuie sa plecam cu ce avem la indemana. - zile de concediu - anul asta ca fac 10 ani pe campia muncii voi avea 32 lucratoare, cred ca ajung sa mi le iau peste vreo 2-3 ani. - prima de Craciun si de Pasti (impozitata in luna imediat urmatoare) - in medie 2-3 milioane - cam atat. Puncte rele: - nu telefon, putem suna numai in Bucuresti, nu si pe mobil. - nu pauza de masa, mancam cand apucam si pe unde apucam, daca apucam... - nu poti lucra de acasa. - nu se platesc NICIODATA orele suplimentare si nici concediul de odihna daca nu il efectuezi (se considera ca ai nevoie si il poti lua fragmentat) - nu traininguri (cursurile pe care le-am facut de cand lucrez aici le-am facut pe toate pe banii mei - conta, engleza, management). Daca se impune ca parte a fisei de post, te scolesc un pic in sistemul contabil pe care il folosim. Managementul face traininguri. Managementul are si masini de serviciu si telefoane de serviciu. Si laptopuri. - nu asigurari medicale. - nu teambuildinguri (ce-s alea, frate?). - nu abonamente la sali de fitnes, alea-alea. Daca iti trebuie (si ai timp de asa ceva), n-ai decat, pe banii tai. Cred ca ar mai fi, dar acum nu-mi vin in minte... -------------------- |
| himere2005 |
06-09-2007, 04:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
acum, ca sa mai radem, sa va spun ce "beneficii" am avut eu ca angajata dupa ce am terminat facultatea. ce-i drept, m-am aruncat cam repede, dar asta e alta problema. aveam calculator dar nu aveam program de contabilitate, tineam conta ca pe timpul lui Noe, de mana
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 01:29 PM |