![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Titou |
17-04-2007, 01:24 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 113 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
A ,pai sunt fomeie ,si am un baiat ,nu am pisica si nici caine nu ptr ca nu as vrea ci ptr ca nu se poate ptr moment .
Incerc sa-mi dau seama cum functioneaza site-ul ,nu reusesc sa-mi bag subiectele la care postez la urmarite si nu-mi dau seama cum si de ce ,mai incerc |
| Nessie |
17-04-2007, 02:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
A ,pai sunt fomeie ,si am un baiat ,nu am pisica si nici caine nu ptr ca nu as vrea ci ptr ca nu se poate ptr moment . Incerc sa-mi dau seama cum functioneaza site-ul ,nu reusesc sa-mi bag subiectele la care postez la urmarite si nu-mi dau seama cum si de ce ,mai incerc -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Titou |
17-04-2007, 02:06 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 113 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
Merci
|
| Eu. |
17-04-2007, 02:10 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
bine ai venit, Titou. sper sa te simti bine printre noi.
p.s. pisica de la avatarul tau e dementiala -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ina_ceva |
17-04-2007, 05:10 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.732 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sa-ti traiasca baietelul!
Tii cumva vreo dieta sau te gandesti la asa ceva? -------------------- |
| Titou |
20-04-2007, 09:44 PM
|
hopa ,imi pare rau ca nu v-am raspuns ,nu am primit notificari
da este pisica din Shrek Merci de urare Incerc sa mananc cat mai sanatos sa nu exagerez cu nimic si mai ales cu dulciurile ,dieta cu care slabesc eu este :multe legume si fructe ,putina carne si putina branza ,pana acuma a functionat desi cred ca voi avea nevoie de o dieta mai stricta ptr a slabi in continuare ptr ca nu mai merge .... |
| Didi |
21-08-2007, 08:50 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 374 Dispozitie: Hm... optimista? Sex: Feminin |
Bine v-am gasit!
Am ajuns aici (tot cautand forumuri unde user-ii sa se sustina reciproc, unde sa se discute si despre moduri sanatoase de a scapa de kg in plus, etc), indrumata de o prietena. Mi-am facut "abonament" la weight watchers, pentru urmatoarea jumatate de an (si dupa aceea, pentru mentinere Am trecut pe aici, doar sa va salut pe toti. -------------------- ![]() |
| Nessie |
21-08-2007, 09:44 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bine ai venit Didi! Ma bucur ca prietena ta te-a indrumat catre noi. Sa inteleg ca si ea este membra a comunitatii?
Mult succes in ce ti-ai propus! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ghighiutza |
21-08-2007, 04:33 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 375 Dispozitie: optimista Sex: Feminin |
Buna sint Cristina am 32 de ani maritata si cu doi copilasi frumosi foc
Sinteti deschise si asta imi place, sint persoana care atunci cind ai o problema spun hai sa vorbim despre ea si sa ii gasim solutia. Numai bine ! |
| Nessie |
21-08-2007, 04:51 PM
|
Buna sint Cristina am 32 de ani maritata si cu doi copilasi frumosi foc Sinteti deschise si asta imi place, sint persoana care atunci cind ai o problema spun hai sa vorbim despre ea si sa ii gasim solutia. Numai bine ! Asa este! Membrii forumului sunt foarte deschisi si iti sar in ajutor mereu cand ai nevoie de o vorba buna, de un umar, de un sfat, uneori ajutorul depaseste spatiul virtual. Speram sa te simti bine aici, ca deja esti de'a noastra! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 02:17 PM |