![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dana_wt |
16-09-2007, 07:18 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 2 Inscris: 15-09-2007 Membrul Nr.: 398 Dispozitie: increzatoare, optimista Sex: Feminin |
Salutare tuturor,
ma bucur tare mult sa va cunosc, m-a atras tare mult acest site inca de la prima vedere si m-a convins ca trebuie sa-mi fac un cont si sa pot participa la conversatiile voastre. Bineanteles ca multe dintre voi as dori sa dau cativa centimetrii jos din jurul taliei si de pe burtica asa ca astept cu nerabdare ajutooooooor de la voi. Mai multe despre mine: am 29 de ani, maritata fara copii deocamdata si sunt sincera. Astept cu nerabdare sa va cunosc mai bine....... -------------------- ![]() _______________________________________________________________________ Vorba buna, zambetul si fapta binefacatoare sunt raze ale Soarelui rasfrante in sufletul omului. |
| Nessie |
16-09-2007, 07:57 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Salutare tuturor, ma bucur tare mult sa va cunosc, m-a atras tare mult acest site inca de la prima vedere si m-a convins ca trebuie sa-mi fac un cont si sa pot participa la conversatiile voastre. Bineanteles ca multe dintre voi as dori sa dau cativa centimetrii jos din jurul taliei si de pe burtica asa ca astept cu nerabdare ajutooooooor de la voi. Mai multe despre mine: am 29 de ani, maritata fara copii deocamdata si sunt sincera. Astept cu nerabdare sa va cunosc mai bine....... Bine ai venit, Dana! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
17-09-2007, 08:21 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 3.977 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Bine ne-ai gasit, Dana!
Mult succes! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| danyhoney |
17-09-2007, 11:00 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.953 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Bine ai venit , Dana !
Adica ce dieta vrei sa tii ....sau doar prin sport si papa sanatos ? -------------------- ![]() |
| aki |
17-09-2007, 01:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.447 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Dana.Bine ai venit printre noi
Bafta la slabit -------------------- |
| Carmela |
07-10-2007, 01:56 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 11 Inscris: 7-10-2007 Membrul Nr.: 431 |
Buna ziua si bine v-am gasit .
|
| aki |
07-10-2007, 02:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.447 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Inca una noua pe la noi
-------------------- |
| Nessie |
07-10-2007, 02:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bine ai venit, Carmela!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 01:20 PM |