![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
14-08-2007, 09:24 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Amandoi probabil
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| May |
14-08-2007, 09:29 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.699 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
``socra-meu`` adica socrul meu
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| BLUELIFE |
14-08-2007, 10:07 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 707 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
``socra-meu`` adica socrul meu Din Bihor? Llialiana eu in blue vad de fapt sinceritate si o persoana deschisa nu neaparat melancolie ,eu sunt foarte prietenoasa,chefangie,imi place sa vorbesc enorm de mult si apreciez cu adevarat prietenii sinceri.Iti multumesc pentru urari Sunt la brasov si dimineata de fapt in zori ,plec la mare,daca ajungeti pe acolo ,poate ne intalnim Sunt in concediu!!!! -------------------- ![]() |
| ganesha |
15-08-2007, 04:03 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.005 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
eu in blue vad de fapt sinceritate si o persoana deschisa nu neaparat melancolie ,eu sunt foarte prietenoasa,chefangie,imi place sa vorbesc enorm de mult si apreciez cu adevarat prietenii sinceri. That makes two of us Sa te bucuri de concediu si pentru aia care n-au -------------------- |
| lliliana |
15-08-2007, 07:17 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Llialiana eu in blue vad de fapt sinceritate si o persoana deschisa nu neaparat melancolie ,eu sunt foarte prietenoasa,chefangie,imi place sa vorbesc enorm de mult si apreciez cu adevarat prietenii sinceri.Iti multumesc pentru urari Sunt in concediu!!!! Iarta-ma iubita daca te-am suparat...stiu semnificatia culorii albastre...glumeam Acest mesaj a fost editat de lliliana: 15-08-2007, 07:18 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| ina_ceva |
15-08-2007, 09:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Distractie placuta la mare! Am auzit ca vremea va fi fumoasa
-------------------- |
| May |
16-08-2007, 01:14 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.699 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Da mai, sunteti din aceeasi Vale. Chestia e ca nu o sa calc pe acolo caci nu am la cine. Socrul meu a crescut acolo si parintii lui au avut casa acolo pana cand, acum cateva luni, a murit tatal lui si mama-sa s-a mutat in Resita, mai aproape de ceilalti copii. Nici la Resita nu ma duc ca a zis Remy ca nu vrea, ca sunt doar bunicele lui acolo care sunt batrane si senile
| BLUELIFE |
22-08-2007, 09:19 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 707 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Da mai, sunteti din aceeasi Vale. Chestia e ca nu o sa calc pe acolo caci nu am la cine. Socrul meu a crescut acolo si parintii lui au avut casa acolo pana cand, acum cateva luni, a murit tatal lui si mama-sa s-a mutat in Resita, mai aproape de ceilalti copii. Nici la Resita nu ma duc ca a zis Remy ca nu vrea, ca sunt doar bunicele lui acolo care sunt batrane si senile Te astept la mine daca vrei Am venit acasa ,de fapt la Brasov momentan,dar in septembrie am sa vin cu multe detalii... liliana eu nu ma supar asa usor -------------------- ![]() |
| May |
23-08-2007, 01:23 AM
|
|
Poate ma auzi strigand prin vale dupa tine, nu te pune cu nebuna
| BLUELIFE |
24-08-2007, 09:15 PM
|
Poate ma auzi strigand prin vale dupa tine, nu te pune cu nebuna Te provoc! Ganesha,Ina multumesc de urari a fost minunat,as vrea sa simtiti si voi macar partial acele senzatii pe care le-am avut eu ,care am vazut acum ,pentru prima data marea -------------------- ![]() |
| ganesha |
25-08-2007, 03:56 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.005 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT Ganesha,Ina multumesc de urari a fost minunat,as vrea sa simtiti si voi macar partial acele senzatii pe care le-am avut eu ,care am vazut acum ,pentru prima data marea blushing.gif ,si micutii mei care au avut trairi foarte intense la fiecare val care ii lovea in spatic,a fost minunat desi am dormit putin si am venit acasa mai obositi decat am plecat Ce frumos... m-ai lasat fara cuvinte -------------------- |
| BLUELIFE |
04-09-2007, 09:57 AM
|
Intru,va salut si plec ca am ffff mult de lucru...eh,cine a fost in concediu...
-------------------- ![]() |
| ina_ceva |
04-09-2007, 01:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bine ai revenit din concediu! Spor la serviciu, presupun ca s-au adunat multe de rezolvat
-------------------- |
| BLUELIFE |
05-09-2007, 10:28 AM
|
Bine ai revenit din concediu! Spor la serviciu, presupun ca s-au adunat multe de rezolvat Ina multumesc,mi-a fost dor de voi,la un moment dat am sa pun si niste poze din concediu dar n-am apucat sa le descarc inca.Apropo,tu de cand te-ai tuns inca nu ne-ai aratat noua ta frizura -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
07-09-2007, 12:54 PM
|
Ei, de cateva luni ma tund cam in acelasi mod, nu se vede diferenta decat in ziua aceea, atat. Poze cu mine ai sa vezi la neuroni sau la Sexy in jurnal
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 10:10 AM |