![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| _noni_ |
15-02-2007, 10:04 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 886 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
pana la urma tot eu o sa propun si tema pentru saptamana aceasta.
si pentru ca suntem la litera B, m-am gandit la... taaaaannnnaaanaaaaa....: BONSAI sper sa va placa! BONSAI O traducere literara pentru Bonsai inseamna 'planta in tavita'. Multi oameni cred ca Bonsai e o specie de copac, dar in realitate este modul de a creste un copac in asa fel incat sa ramana mic ca dimensiuni dar sa-si pastreze toate caracteristicile unui copac normal. exista multe feluri de a alege forma unui Bonsai, imitatii ale formelor naturale. Ganditi-va la modul Cascada, imitat dupa forma copacilor apasati de greutatea zapezii de pe crengile sale incat trunchiul se apleaca pentru a forma o curba larga. mai multe informatii gasiti aici! sursa:all.hobby-site.com revin cu poze si va astept cu comentarii! }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 15-02-2007, 10:10 PM -------------------- |
| _noni_ |
15-02-2007, 10:39 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 886 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
![]() sa obtii un copacel prin de flori poate fi o provocare destul de dificila, insa rezultatul e atat de uimitor incat merita intreg efortul. printre copaceii care infloresc natural sa numara prunul, ciresul si bougainvillea. sursa: www.bonsai-express.com ![]() o adevarata oaza in casa sau biroul tau! ![]() plantand in acelasi vas mai multe exemplare dintr-un soi, poti realiza imaginea in miniatura a unei paduri adevarate! sursa: www.sphosting.com ![]() imagine de toamna sursa: /herba.msu.ru Acest mesaj a fost editat de _noni_: 15-02-2007, 10:42 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| danyhoney |
28-12-2007, 12:11 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.953 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am un bonsai de cateva luni ....am avut grija de el .....dar in periaoada asta ( plina de facut mancare si altele ) am uitat de el
-------------------- ![]() |
| ambrapet |
25-04-2008, 08:12 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 28 Inscris: 9-10-2007 Membrul Nr.: 436 Dispozitie: in dubiu!? Sex: Feminin |
fiecare e liber sa fie asa cum vrea.
de ce as schimba asta la o floare sau un copac? e impotriva naturii... daca as fi tinuta intr-un borcan de cativa cm, as mai fi eu? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 01:38 AM |