left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Caciulata, Calimanesti, recomandari - cazare, mancare seperator Optiuni V right
alex25
mesaj 30-07-2007, 10:19 AM
Mesaj #1

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 794
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Hello!

Nu am mai fost pana acum in Caciulata... stie cineva vreun loc de cazare fain pe acolo? Incerc sa evit hotelurile... sunt prea impersonale, prea "corporate"... as vrea la o vila sau o pensiune... dar ma intereseaza mai mult decat prezentarile pe care le gasesc cu Google... ma intereseaza experiente personale daca ati avut prin zona...

So... imi puteti recomanda o cazare? Unde se poate manca bine prin zona? smile.gif Pe unde se poate catara? Ce e de vazut?

Orice sfaturi, sugestii, recomandari sunt super binevenite.

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
axe10
mesaj 03-08-2007, 07:22 AM
Mesaj #2

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra
Sex: Feminin

Si eu asi vrea sa merg in septembrie in alta parte decat Valea Prahovei si ma gandeam la zona asta. Am trecut prin zona si mi-a placut tare mult...Valea Oltului e super!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

himere2005
mesaj 03-08-2007, 11:22 AM
Mesaj #3

Lama

Raspunsuri: 5.816
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu am fost acum 16 ani, asa ca mare lucru nu mai stiu, am stat 1 singura zi si am vizitat Manastirea Cozia si Sihastria de la Turnu, se merita, as merge oricand cu placere. mai ales sihastria iti aduce aminte de Daniil Sihastrul smile.gif . mai stiu ca am luat cateva guri de apa de izvor (izvoare pentru diferite afectiuni) si era amara cu draci ca am ramas cu sechele )).gif distractie placuta yahoo.gif de abia astept sa o duc si eu pe fata acolo. de cazat nu stiu, caci noi eram cazati la o ruda care statea in R. Valcea.
Atractii turistice: Biserica din Ostrov, ctitorita de Neagoe Basarab si construita in anii 1518-1522, sihastria de la Turnu, unde se gaseste o biserica datand din 1676, Manastirea Cozia aflata la 5 km distanta de oras. Datand din anii 1387-1388, Manastirea Cozia este ctitoria domnitorului Mircea cel Batran, care este ingropat aici. Aici se pot vedea picturi murale datand din 1391. Muzeul Manastirii Cozia adaposteste o valoroasa colectie de icoane.

aici o harta
daca ai posibilitatea sa te deplasezi ar mai fi de vizitat Olanesti, Ocnele Mari si Govora. la Olanesti m-au impresionat peretii abrupti si stancosi ai muntelui iar la Ocne stiu ca ma bucuram de apa sarata care ma tinea la suprafata smile.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 03-08-2007, 11:43 AM
Mesaj #4

Lama

Raspunsuri: 5.816
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

manastirea Turnu
manastirea Cozia
manastirea Govora

mie mi-a placut cel mai mult Manastirea Turnu caci in spate era o chilie din piatra, arhaica. tot aici era tinuta obligatorie, in sensul sa nu fii prea dezbracat )).gif , de ex. strambau din nas la pantaloni scurti blum.gif

scuze ca m-am intins atat cu subiectul dar pe mine cand ma apuca visarea greu ma mai opreste lumea )).gif

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 03-08-2007, 11:44 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
alex25
mesaj 06-08-2007, 02:03 PM
Mesaj #5

Nevastuica

Raspunsuri: 794
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

A fost fain, desi cam prea linistit pentru ce imi doresc eu de la munte.

Am avut, insa, cazare destul de ok pentru zona. Ce-am invatat in legatura cu asta: fa-ti cazare din timp, de pe Internet. Am doua recomandari aici:

- daca vrei confort, piscina, biliard, sala de Internet etc. toate in acelasi loc, mergi la Casa Romaneasca dar neaparat cu rezervare, noi n-am reusit sa ne cazam acolo din cauza ca n-am facut una
- daca vrei panorama cazeaza-te la etajul 12 la Hotel Caciulata

In rest a fost interesant sa intru intr-o cada imensa (piscina cu apa termala adica) si mi-a placut aerul. smile.gif Nu mi-au placut localurile si mai ales nu mi-a placut servirea prin zona.

Overall - e ok daca vrei liniste; daca vrei sa te cateri un pic sau vrei un peisaj mai salbatic n-ai sa-l gasesti aci sub nici o forma.

Olanesti-ul mi s-a parut mai ok dar poate pentru ca era iarna cand am fost acolo....

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 02:52 PM