![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
30-07-2007, 10:19 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Hello!
Nu am mai fost pana acum in Caciulata... stie cineva vreun loc de cazare fain pe acolo? Incerc sa evit hotelurile... sunt prea impersonale, prea "corporate"... as vrea la o vila sau o pensiune... dar ma intereseaza mai mult decat prezentarile pe care le gasesc cu Google... ma intereseaza experiente personale daca ati avut prin zona... So... imi puteti recomanda o cazare? Unde se poate manca bine prin zona? Orice sfaturi, sugestii, recomandari sunt super binevenite. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| axe10 |
03-08-2007, 07:22 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Si eu asi vrea sa merg in septembrie in alta parte decat Valea Prahovei si ma gandeam la zona asta. Am trecut prin zona si mi-a placut tare mult...Valea Oltului e super!
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
03-08-2007, 11:22 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu am fost acum 16 ani, asa ca mare lucru nu mai stiu, am stat 1 singura zi si am vizitat Manastirea Cozia si Sihastria de la Turnu, se merita, as merge oricand cu placere. mai ales sihastria iti aduce aminte de Daniil Sihastrul
Atractii turistice: Biserica din Ostrov, ctitorita de Neagoe Basarab si construita in anii 1518-1522, sihastria de la Turnu, unde se gaseste o biserica datand din 1676, Manastirea Cozia aflata la 5 km distanta de oras. Datand din anii 1387-1388, Manastirea Cozia este ctitoria domnitorului Mircea cel Batran, care este ingropat aici. Aici se pot vedea picturi murale datand din 1391. Muzeul Manastirii Cozia adaposteste o valoroasa colectie de icoane. aici o harta daca ai posibilitatea sa te deplasezi ar mai fi de vizitat Olanesti, Ocnele Mari si Govora. la Olanesti m-au impresionat peretii abrupti si stancosi ai muntelui iar la Ocne stiu ca ma bucuram de apa sarata care ma tinea la suprafata -------------------- ![]() |
| himere2005 |
03-08-2007, 11:43 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
manastirea Turnu
manastirea Cozia manastirea Govora mie mi-a placut cel mai mult Manastirea Turnu caci in spate era o chilie din piatra, arhaica. tot aici era tinuta obligatorie, in sensul sa nu fii prea dezbracat scuze ca m-am intins atat cu subiectul dar pe mine cand ma apuca visarea greu ma mai opreste lumea Acest mesaj a fost editat de himere2005: 03-08-2007, 11:44 AM -------------------- ![]() |
| alex25 |
06-08-2007, 02:03 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
A fost fain, desi cam prea linistit pentru ce imi doresc eu de la munte.
Am avut, insa, cazare destul de ok pentru zona. Ce-am invatat in legatura cu asta: fa-ti cazare din timp, de pe Internet. Am doua recomandari aici: - daca vrei confort, piscina, biliard, sala de Internet etc. toate in acelasi loc, mergi la Casa Romaneasca dar neaparat cu rezervare, noi n-am reusit sa ne cazam acolo din cauza ca n-am facut una - daca vrei panorama cazeaza-te la etajul 12 la Hotel Caciulata In rest a fost interesant sa intru intr-o cada imensa (piscina cu apa termala adica) si mi-a placut aerul. Overall - e ok daca vrei liniste; daca vrei sa te cateri un pic sau vrei un peisaj mai salbatic n-ai sa-l gasesti aci sub nici o forma. Olanesti-ul mi s-a parut mai ok dar poate pentru ca era iarna cand am fost acolo.... -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 02:52 PM |