![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
10-08-2006, 06:03 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.827 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pentru ca nu exista un loc in care sa ne intilnim toti membrii, am deschis o cafenea. Sunteti invitati toti. conditia este sa incercam sa ne simtim bine, aici e doar buna dispozitie, avem atitea subiecte in care ne putem contrazice. imaginati-va ca ati iesit la o bere rece cu niste prieteni pe care vreti sa-i cunoasteti, sa-i ajutati cu un sfat, sa mai facem o gluma....berea si apa plata sunt la rece...aveti grija sa nu calcati pe coaja de banana de la intrare
-------------------- ![]() |
| himere2005 |
10-08-2006, 06:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.827 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
o sa incep eu, prin a ma prezenta. sunt iulia, am 25 de ani, casatorita, un copil. nivel de inteligenta mediu, momentan casnica, optimista si prietenoasa. as vrea sa stiu cite ceva despre fiecare dintre voi, ce pasiuni aveti, ce asteptari aveti de la viata...
daca nu e o idee buna chestia asta cu cafeneaua, sa-mi spuneti, sa nu mai imi bat tastele de pomana -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
10-08-2006, 06:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Himere, dar tot forumul e ca o cafenea!
De exemplu mesajul tau anterior cred ca s-ar incadra foarte bine la Userii de prezinta. Parera mea! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| himere2005 |
10-08-2006, 06:33 PM
|
stiti ce nu prea imi place mie...se prezinta userii, se schimba 2-3 vorbe de curtoazie...si apoi subiectul ramine in plop. mi-as dori sa-i cunosc la fel de bine si pe ceilalti membri asa cum le cunosc pe fetele de la ww, intr-o alta ipostaza...mai relaxata.
oricum, il rog pe SEFUL cel mare sa-si spuna parerea. -------------------- ![]() |
| Pisik |
10-08-2006, 08:49 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.335 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
buna iubita, am venit si eu la tine la cafenea
pe mine ma stii: ioana, 26 de ani, viitoare miresica, f ambitioasa la inceput, acum mai putin...dar ma lupt.... pupicei si mai trec pe aici |
| alex25 |
10-08-2006, 09:07 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 811 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Asta inseamna asa: acest forum este citit zilnic de multe ori de Google. Dupa un timp, Google va incepe sa trimita oameni pe acest site, oameni care cauta informatii, care incearca sa afle cum sa-si rezolve anumite probleme. Ei, ajungand pe un subiect de 200 de pagini, in care lumea nu discuta ceva anume, el n-o sa stea sa citeasca toate cele 200 de pagini, deci nu se va implica niciodata in discutie. Din acest motiv e bine ca subiecte diferite sa fie discutate in topicuri diferite, organizate in forumuri -> astfel oricine ar citi pe aici, indiferent daca a intrat prima data sau pentru a 1000-a oara, sa poata sa urmareasca o discutie, fara a pierde cateva luni sa citeasca absolut tot ce s-a scris, cand el vrea doar sa afle ce tip de aer conditionat sa foloseasca de exemplu. Ceea ce vreau sa spun, pana la urma: e ok sa discutam aici, la cafenea, sau la ww, lucruri neimportante ca "am fost la cumparaturi azi si mi-am luat pantofi", sau lucruri personale, in general, insa discutiile care ar putea ajuta pe altii(peste o saptamana, o luna, un an, doi ani, zece ani) trebuie sa stea in subiecte separate, altfel numim acest forum chat si ne mutam pe IRC. Sper sa nu te superi pe mine pentru ce am zis, dar cand am citit "avem atitea subiecte in care ne putem contrazice" mi-am si imaginat ca iar o sa incercam sa condensam toate discutiile de pe acest forum in acest topic, cum se cam intampla la ww. Pana una alta, salut deschidere cafenelei tale cu un buchet de Alex, 25 de ani, necasatorit, lucrez in domeniul IT. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| uka |
10-08-2006, 09:27 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
hmmm
un frappe cu inghetata de vanilie va roogg uite si eu p aici... irina, 21 ani.... singura sau intr-o relatie- status necunoscut... operator customer service la o firma de telecomunicatii.. si studenta anul IV la ASE marekting- Politici de Marketin....iubesc lucrurile simple... Acest mesaj a fost editat de uka: 10-08-2006, 09:30 PM -------------------- |
| Lacry |
10-08-2006, 09:47 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.378 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Lacri, 34 ani, casatorita ( de curand, caci tare-mi place sa fiu de capul meu
Vreau si io la cafenea, macar sa adulmec mirosul de cafea -------------------- |
| ina_ceva |
10-08-2006, 10:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.732 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ina, 23 ani, ciocolata cu lapte, necasatorita
-------------------- |
| May |
10-08-2006, 10:54 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.574 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Cristina ( Anda e numele de scena, dar m-am atasat prea mult de voi asa ca adevarul iese la iveala
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! |
| tmanbone |
10-08-2006, 11:01 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Ionut, 26 de ani, sunt la cumparaturi, imi caut pantofi. Ma am bine cu sefu'. Ba nu. Sefu' se are bine cu mine.
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| alex25 |
10-08-2006, 11:02 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 811 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Cristina ( Anda e numele de scena, dar m-am atasat prea mult de voi asa ca adevarul iese la iveala Ai un subiect nou: La multi ani, Maybeline! -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| honey79 |
11-08-2006, 02:29 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.082 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Bine v-am gasit...
Cand e vorba de o cafeluta... hop si eu. 27 de ani, casatorita... inca in Germania Imi plac copiii, oamenii care zambesc.... imi place sa-i vad pe cei din jurul meu fericiti si incerc sa ajut cat de mult pot pentru a face acest lucru posibil. Sunt o romantica incurabila, traiesc intr-o lume a mea unde bunatatea , seninatatea si sinceritatea sunt prezente. Am incredere in Dumnezeu si cred cu tarie ca fiecare lucru se intampla cu un anumit motiv. Va salut pe toti si .... sper sa ne cunoastem mai bine pe parcurs. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| himere2005 |
11-08-2006, 07:16 AM
|
vai...ce ma bucur ca ati trecut pe la mine
super alex...avem si muzica o sa aduc si ingrasacioase pe aici, de exemplu pe tmanbone il punem la ingrasat 2peu, vroiam sa te intreb ce sex ai, nu m-am lamurit, apari ca fiind masculin, dar in mesaje vorbesti despre tine la feminin aki, tu poti veni si cu sergiu, daca nu face vreo scena cind o sa avem seara de teatru (ca exemplu), propun sa se faca trimitere la subiect, asa cum a facut alex cu subiectul lui si sa se discute acolo, ok? asta va fi ca un link, in care sa putem interactiona din cind in cind si sa putem afla ce s-a mai scris nou si la alte subiecte, caci, dupa cum am vazut, sunt multi membri care nu-si dau cu parerea, ma gindesc ca poate le este greu sa navigheze. o sa incerc sa ma documentez mai intii, apoi o sa fac o seara de misticism, chiromantie, numerologie, astrologie, asta ca sa va aflati norocul judecatorul, avocatul ne puteti ajuta in probleme de legislatie, macar cu o idee, apoi mai cautam si noi pe google jessica,buretel, bubble si toata lista de membri sunteti foarte multe persoane si nu va mai tin exact minte, fetele de la ww, va astept cu drag -------------------- ![]() |
| Tulip |
11-08-2006, 07:28 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.378 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
O cafea imensa,pls...fara zahar,fara lapte...
Orsi ma numesc,28 ani(fac 29),sotie si mamica,casnica deocamdata,in rest educatoare si studenta la stiinte economice,anul V.... revin mai tarziu,deocamdata imi beau cafeaua Acest mesaj a fost editat de Tulip: 11-08-2006, 07:29 AM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 01:36 AM |