![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
09-08-2006, 08:06 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.195 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Eu sunt deacord cu fetele(caci altfel nici nu-i chip)
Atitea lucruri sunt prin casa de facut si cind mai vezi ca si timp indeajuns nu ai si mai rau ca a doua zi cind te intorci de la serviciu e tot la loc Si mai si pe deasupra probleme la servici,mult de lucru si stai cu ochii pironiti in tavan si-ti aduci aminte ce mai ai de facut mine(ca sa nu uiti ceva)Dar persoana de linga tine nici nu vrea sa te inteleaga.Te intreaba unde te gindesti,la cine?Ii spui ca la problemel de la servici,dar el nici nu vrea sa te auda -------------------- |
| alex25 |
09-08-2006, 08:41 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Hey! Cum am ajuns iar sa "ne" plangem de barbati? Nu scrie in titlul subiectului "Cand femeile o iau razna"? E un alt subiect pentru cele care vor sa se planga de barbati...
Si nici nu as vrea o atitudine "de compromis" la subiectul asta, hai sa nu intram in melancolia "Cu dragoste se poate rezolva orice" - nu ca eu as crede altfel, dar aici se vorbeste despre femei care se comporta aiurea, care o iau razna. Bine spus, alandana, la fel de mult ma enerveaza femeile culturiste. A, si mai e tipa aia, americanca, ce a vrut sa devina presedintele Romaniei. Ce ti-e si cu femeile in politica? La inceputul ultimei campanii politice, toate partidele au inceput sa se promoveze prin faptul ca au multe femei in partid. A trecut timpul si citeam de curand intr-un ziar despre "femeile politice": CITAT Din cele 37 de deputate, cate sunt in prezent in Parlamentul Romaniei, cel mai putin timp l-a petrecut in fata microfonului din sala de sedinte pesedista Florentina Toma . Numai de 28 de secunde a avut nevoie proaspata aleasa sa citeasca juramantul de credinta. Si de atunci nu s-a mai apropiat de tribuna. Colega sa de partid Rodica Nassar se afla in aceeasi situatie: nu a luat cuvantul decat la depunerea juramantului, dar citirea acestuia a durat mai mult, adica 32 de secunde. Motivul? "Mi se pare deplasat sa imi dau cu parerea pe probleme la care nu ma pricep." Pai daca a fost aleasa in senat, singurul motiv a fost acela de a reprezenta poporul, iar in sedintele de senat asta se face - se vorbeste si se iau decizii - asta presupune sa ai opinii. Si sa ti le exprimi. Problema e ca ea "nu se pricepe". De fapt, nu se pricepe la nimic din ce se intampla in senat, pentru ca singura data cand a luat cuvantul, a fost la juramant. Concluzia - femeile implicate in politica, cele mai multe dintre ele(sunt si exceptii) nu prea au stiut la ce se inhama. Razna! Acest mesaj a fost editat de alex25: 09-08-2006, 08:44 AM -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
09-08-2006, 08:45 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.195 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Am vrut sa-mi exprim si eu parerea,adica sa ne aparam putin
-------------------- |
| alex25 |
09-08-2006, 08:49 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Am vrut sa-mi exprim si eu parerea,adica sa ne aparam putin Acest mesaj a fost editat de alex25: 09-08-2006, 08:49 AM -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| himere2005 |
09-08-2006, 10:17 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pe de o parte ai dreptate alex, dar nu stii ca asta este subiectul nostru favorit? adica sa comentam la adresa barbatilor?
nici eu nu sunt de acord cu candidatura unei femei in politica, pentru ca, daca ar vrea sa faca o treaba buna, ar trebui sa neglijeze celelalte aspecte ale vietii ei. si apoi politica e un mediu in care daca nu esti sacal nu razbati. -------------------- ![]() |
| tmanbone |
09-08-2006, 10:56 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
... A, si mai e tipa aia, americanca, ce a vrut sa devina presedintele Romaniei. Ce ti-e si cu femeile in politica? La inceputul ultimei campanii politice, toate partidele au inceput sa se promoveze prin faptul ca au multe femei in partid. A trecut timpul si citeam de curand intr-un ziar despre "femeile politice": CITAT Din cele 37 de deputate, cate sunt in prezent in Parlamentul Romaniei, cel mai putin timp l-a petrecut in fata microfonului din sala de sedinte pesedista Florentina Toma . Numai de 28 de secunde a avut nevoie proaspata aleasa sa citeasca juramantul de credinta. Si de atunci nu s-a mai apropiat de tribuna. Colega sa de partid Rodica Nassar se afla in aceeasi situatie: nu a luat cuvantul decat la depunerea juramantului, dar citirea acestuia a durat mai mult, adica 32 de secunde. Motivul? "Mi se pare deplasat sa imi dau cu parerea pe probleme la care nu ma pricep." Pai daca a fost aleasa in senat, singurul motiv a fost acela de a reprezenta poporul, iar in sedintele de senat asta se face - se vorbeste si se iau decizii - asta presupune sa ai opinii. Si sa ti le exprimi. Problema e ca ea "nu se pricepe". De fapt, nu se pricepe la nimic din ce se intampla in senat, pentru ca singura data cand a luat cuvantul, a fost la juramant. Concluzia - femeile implicate in politica, cele mai multe dintre ele(sunt si exceptii) nu prea au stiut la ce se inhama. Razna! Alex, da-mi voie sa te contrazic, esti putin deplasat. In primul rand cred ca ar trebui sa-ti ceri scuze pentru "Ce ti-e si cu femeile in politica?". A fost chiar nedrept si exemplul americancei e un caz particular. Pe langa asta, se spune ca femeile au un simt al gospodariei mai accentuat, si din punctul asta de vedere eu as prefera sa le vad implicate mai mult in politica/administratie. Cat despre statisticile pe care ni le-ai prezentat, cred ca sunt scoase din context (nu de tine, ci de cei care au publicat materialul). Majoritatea celor din parlament se incadreaza in textul mentionat de tine. Mie unul nu-mi vine nici unul in minte care sa-si merite locul de parlamentar. Asa desi am fost mult timp interesat de politica, dar in prezent am renuntat sa le mai acord prea multa atentie. Hai sa fim seriosi, nu ei fac tara sa prospere, ci noi. In plus, noi i-am votat, deci e vina noastra. Mai mult, eu n-as numi Libertatea chiar ziar. Ci loc de clatit ochii (cu apa murdara) in lipsa de ocupatie. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| Gigelu |
09-08-2006, 11:03 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 106 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 71 |
eu trebuie sa recunosc faptul ca, in mare parte, barbatii au dreptate in ceea ce au scris
-------------------- ![]() |
| alandana |
10-08-2006, 07:53 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 818 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Eu cred ca femeile au loc in politica - nu cred ca trebuie sa li se creeze loc - ele isi vor gasi incet incet loc. Barbatii fac politica dintotdeauna - dar toate celelelate profesii ei le-au facut dintotdeauna. Iar femeia avea o singura profesie - sa aiba grija de casa si copii. In acets moment sunt destule femei serioase implicate in politica in toata lumea - si numarul lor va creste in urmatorii ani. Cat despre in poiltica e nevoie sa fii sacal - si femeile pot fi dure.
-------------------- Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
|
| geo_m50 |
10-08-2006, 04:34 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 11-07-2006 Membrul Nr.: 61 |
Nu cred ca situatia e asa de grava daca le-am intelege mult mai mult pe femei si ele muncesc,si ele au nevoile lor, ori necesitatile lor cred eu ca sunt mult mai multe... (servici, casa, copii, sot, si ingrijirea zilnica de a arata asa cum ne place noua barbatilor), oare daca noi am face toate astea am rezista nu prea cred cu toatea astea nu le iau apararea dar sa le intelegem mai mult sau sa ne prefacem si am avea de castigat.
|
| Nessie |
10-08-2006, 04:37 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nu cred ca situatia e asa de grava daca le-am intelege mult mai mult pe femei si ele muncesc,si ele au nevoile lor, ori necesitatile lor cred eu ca sunt mult mai multe... (servici, casa, copii, sot, si ingrijirea zilnica de a arata asa cum ne place noua barbatilor), oare daca noi am face toate astea am rezista nu prea cred cu toatea astea nu le iau apararea dar sa le intelegem mai mult sau sa ne prefacem si am avea de castigat. Mi-a placut asta cu "prefacutul"! -------------------- |
| himere2005 |
10-08-2006, 05:19 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
bravo geo, mi-ai placut
| judecatorul |
10-08-2006, 05:26 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
e ciudat ca toate lumea se vaita .. nue unul ca re sa spuna:
- ABERATII !!! nu e adevarat. nu stiu cum puteti sa scrieti asa ceva .. mie nu mi s-a-ntamplat niciodata !!! Oare chiar toate femeile sa fie asa ? Dar despre cele care au ajutoare in casa . menajera si bona ce puteti sa-mi spuneti .. de ce si inrt-o relatie cu o tipa car nu face prea multe se intampla la fel ... Voi dati vina pe O GROAZA de TREABA pe care o femeie terbuie sa o faca .... ok o fi multa ..dar n-aveti idee ce stres poate fi intr-o zi pe capul unui barbat ... caer odata ce are o familie nu-si permite sa faca pasi gresiti ca fiecare mutare gresita pote sa-i lase nevasta si copilul fata casa ( ca a gajat casa sa-si dezvolte business-ul ... era de doua ori sa fiu calcat de o femeie pe tecerea de pietoni s-a speriat si a pus mana la ochi Ideea e ca terbuie sa vedem partile bune in tot ... nu ne aduce nici un rezultat sa ne vaitam ... si oricum in acest moment sunt destule femei in tara care vor sa fie Dumnezeu daca se poate E foarte important ca cel care a ales sa fie alaturi de tine sa te sustina .. Defapt e cel mai important ... si cred ca e important in orice relatie ... fie ea ed micitiea prietenie sau familie .. Tineti cont de asta .. nu oare de asta avem nevoie cu totii >>> -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| tmanbone |
10-08-2006, 05:36 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Judecatorule, mi-ai adus aminte...
Muncesti mult in ideea de a pune fundatia unui viitor bun si fara griji, si esti acuzat ca nu-i dedici destul timp, ca esti prea obsedat de munca cand de fapt motivele tale nu au nici cea mai mica legatura cu obsesia. Am avut multe discutii cu foste prietene pe tema asta. Daca o lasi mai moale, se intipareste ideea ca nu esti in stare sa te descurci sau ca nu ai ambitii. Iar asta iti dai seama ca inseamna in ochii unei femei. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| Sexymom |
11-08-2006, 02:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.011 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Cine sa-i inteleaga pe barbati? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| himere2005 |
11-08-2006, 03:07 PM
|
ei ne simpatizeaza, sexy, dar nu stiu cum sa ne-o spuna
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 11:46 AM |