left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

3 Pagini V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
left > Cand femeile o iau razna seperator Optiuni V right
aki
mesaj 11-08-2006, 03:09 PM
Mesaj #31

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.195
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...
Sex: Feminin

Corect sexy.Votez.\c4e faceti fara noi cheer.gif
Dar si noi fara voi blushing.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-06.05.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.500 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
alandana
mesaj 11-08-2006, 03:18 PM
Mesaj #32

Nevastuica

Raspunsuri: 818
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Eu sunt de acord ca cele mai multe femei se plang si cand au si mai ales cand nu prea au motive. In mod cert in cazul meu eu am fost si femeie si barbat in casa asa ca inteleg si stresul barbatilor care trebuie sa asigure securitatea financiara a familiei si stresul femeilor care trebuie sa munceasca. Dar cati dintre barbatii de azi pot spune femeii - tu stai acasa si ai grija de casa si copii iar eu ma ocup de securitatea financiara a familiei. Eu cred ca foarte putini pot face asta - au nevoie ca si femeia sa presteze munca la greu la fel ca si ei si atunci mi se pare normal ( stresul privind securitatea financiara fiind impartit) sa imparta si celelalte sarcini casnice.

Sigur - daca as avea un barbat care munceste si din banii lui imi pune menajera, bona, bucatareasa - ar fi absurd sa ma mai plang. Dar eu nu cunosc pe nimeni in aceasta situatie.

Cat despre nu ai loc de femei , si ce prosti conducatori auto sunt - eu am carnet de 20 ani si am avut un singur eveniment rutier major cand un barbat beat a intrat in mine.

Nu vreau sa fiu inteleasa gresit - nu am nimic impotriva barbatilor cu atat mai mult cu cat am doi baieti de crescut - atata doar ca prea multi dintre ei sunt anacronici.

--------------------
Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

himere2005
mesaj 11-08-2006, 03:27 PM
Mesaj #33

Lama

Raspunsuri: 5.816
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

ce pot sa va spun eu ca si femeile traiesc cu ziua grijei de miine pentru familie, sa nu credeti ca e usor...eu tot timpul ma gindesc cum am fi daca am ramine pentru o perioada de timp in baza unui salariu (al meu sau al lui)
nici o clipa nu m-am gindit ca numai barbatul trebuie sa intretina familia. eu una m-as simti prost, umilita

--------------------
Imagine
+Quote Post
tmanbone
mesaj 11-08-2006, 03:28 PM
Mesaj #34

Veverita

Raspunsuri: 571
Inscris: 16-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 34
Dispozitie: Higher State of Consciousness.
Sex: Masculin

CITAT(alandana @ 11-08-2006, 04:18 PM) *

Cat despre nu ai loc de femei , si ce prosti conducatori auto sunt - eu am carnet de 20 ani si am avut un singur eveniment rutier major cand un barbat beat a intrat in mine.

blink.gif

Ai atins un punct slab. Contracarez (nu ma refer la tine in particular, ci doar asa... in general): daca ai carnet de 20 de ani si ai avut un singur accident, care nu a fost din vina ta, nu inseamna neaparat ca stai bine la capitolul condus. Poti foarte bine sa-i incomodezi pe ceilalti participanti la trafic de cate ori iti scoti rotile pe drum, si faci asta nereusind sa te sincronizezi cu masinile din jurul tau in situatiile care o cer. Nu a zis nimeni ca tre sa faci accident.

Nu te cunosc personal, deci nu pot sa iti apreciez condusul. Dar eu cred ca majoritatea femeilor nu au aptitudini pentru condus (si aici poate pentru ca s-au obisnuit sa mearga pe tocuri si sunt lipsite de confort cand pedalele nu au aceeasi forma arcuita).

In viata mea am intalnit doar 3 femei care sa circule bine. Prima nu-mi mai raspunde la telefon, a 2-a si-a dat demisia de la firma si a 3-a era taximetrista... inca o mai caut prin oras. biggrin.gif

PS. Imi pare rau pentru accidentul tau.

--------------------
Pietricele, pietricele...
+Quote Post
alandana
mesaj 11-08-2006, 03:52 PM
Mesaj #35

Nevastuica

Eu sunt un sofer foarte bun - si am multe ore de condus - mai multe decat multi barbati pe care-i cunosc. Asta pentru ca am facut ani de zile naveta cu masina.
Exista soferite slabe dar exista si soferi sub orice critica.

--------------------
Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
+Quote Post
alandana
mesaj 11-08-2006, 04:03 PM
Mesaj #36

Nevastuica

Nu sofatul ci neputintele femeilor - de orice fel.

Eu una cred ca sunt o femeie "atipica" ma descurc perfect pe cont propriu. Pe de alta parte cred ca din ce in ce mai multe femei sunt "atipice" - asa ca mine. Iar asta nu le convine absolut deloc barbatilor. De secole ne-au vrut neputincioase.

Dar revolutia sexului slab a inceput dinainte de primul razboi mondial si cu sau fara voia barbatilor va continua. Asa ca barbatii ar face bine sa se schimbe pentru ca femeile se schimba. Si daca femeile au sau nu au nevoie e barbati langa ele - barbatii au nevoie de femei langa ei - care sa-i spele, calce, hraneasca, incurajeze.

Poate subiectul ar fi : ce le face pe femei sa o ia razna?

--------------------
+Quote Post
tmanbone
mesaj 11-08-2006, 04:16 PM
Mesaj #37

Veverita

Raspunsuri: 571
Inscris: 16-06-2006
Membrul Nr.: 34
Dispozitie: Higher State of Consciousness.

CITAT(alandana @ 11-08-2006, 04:52 PM) *

Eu sunt un sofer foarte bun - si am multe ore de condus - mai multe decat multi barbati pe care-i cunosc. Asta pentru ca am facut ani de zile naveta cu masina.

Ma bucur. Sper ca nu ai luat ce am spus prea personal. Erau niste aprecieri generale.

CITAT(alandana @ 11-08-2006, 05:03 PM) *

Eu una cred ca sunt o femeie "atipica" ma descurc perfect pe cont propriu. Pe de alta parte cred ca din ce in ce mai multe femei sunt "atipice" - asa ca mine. Iar asta nu le convine absolut deloc barbatilor. De secole ne-au vrut neputincioase.

Mai, eu cred ca lumea s-a mai schimbat intre timp. Poate doar lumea mea.

CITAT(alandana @ 11-08-2006, 05:03 PM) *

Dar revolutia sexului slab a inceput dinainte de primul razboi mondial si cu sau fara voia barbatilor va continua. Asa ca barbatii ar face bine sa se schimbe pentru ca femeile se schimba. Si daca femeile au sau nu au nevoie e barbati langa ele - barbatii au nevoie de femei langa ei - care sa-i spele, calce, hraneasca, incurajeze.

Detectez o urma de ostilitate... de ce oare transformam asta in o competitie femeie - barbat... hai sa ne rezumam la ce e bine si ce e rau.

salut.gif

--------------------
Pietricele, pietricele...
+Quote Post
Trebuie
mesaj 15-08-2006, 11:43 PM
Mesaj #38

Amiba

Raspunsuri: 17
Inscris: 15-08-2006
Membrul Nr.: 115

Femeile o mai iau razna uneori pt ca exista mult mai multe constringeri asupra femeilor in societatea romaneasca ( ingrijit casa, copii si job in acelasi timp, fara ajutor din partea barbatiilor), si pt ca exista mult mai multe reactii hormonale in corp, care pot duce la stari de anxietate, depresie, neliniste ....

Aaaa..si sa nu uit...pt ca o mare parte din barbati sunt imaturi si femeile mai tre sa aiba grija si de ei....sad.gif ....
+Quote Post
lliliana
mesaj 10-10-2006, 01:56 PM
Mesaj #39

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

CITAT(Trebuie @ 16-08-2006, 12:43 AM) *

Aaaa..si sa nu uit...pt ca o mare parte din barbati sunt imaturi si femeile mai tre sa aiba grija si de ei....sad.gif ....

Hihi, asta-i curata lovitura sub centura....
Tmanbone...cred ca ma repet. Am mai spus pe undeva pe forum asta. Exista o chestie ciudata cu femeile si barbatii...cum e cu cainele si pisica, animale care au limbaj corporal diferit...cainele da din coada cand se bucura, spre deosebire de pisica. Nu?

Femeile au aceasta reactie uneori exagerata, pentru ca au fost de multe ori luate-n ras. Gandeste-te ca o femeie, pentru a obtine un post, trebuie sa fie de 2 ori mai buna ca un barbat. Nu e deloc cinstita lumea aceasta pentru femei. Nu ma mir ca se simt atacate de orice vorba care are o adiere de misoginism. biggrin.gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
Trebuie
mesaj 11-10-2006, 11:33 PM
Mesaj #40

Amiba

Raspunsuri: 17
Inscris: 15-08-2006
Membrul Nr.: 115

Hehehe...nu e lovitura sub centura, asta este experienta mea cu ultimii parteneri de viata....acu mi s-au dat papucii, caci nu aveam grija corespunzatoare de nevoile "partenerului/copilului" si sincera sa fiu am obosit.....nici nu mai tin minte cind s-a gindit ultima oara la mine ...legat de nevoile mele....se presupunea ca mi le rezolv singura....pai si atunci...ce nevoie de barbat ?

Scuze...cred ca sunt cam cu capsa pusa la capitolul "barbati" .....nu ca as fi perfecta si nu as recunoaste ca si eu sunt cam bossy sad.gif
+Quote Post
alex25
mesaj 02-02-2007, 02:22 PM
Mesaj #41

Nevastuica

Raspunsuri: 794
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12

Apropos de femei razna... am mai spus, nu suport femeile culturiste:

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
Nessie
mesaj 02-02-2007, 02:25 PM
Mesaj #42

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.219
Inscris: 25-05-2006
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

blink.gif Sigur nu o fi un barbat cu sutien?? Ma uit la sutienul ala si parca sta .. in gol.. lol.gif iar culoarea fetzei e diferita de cea a corpului. O fi facatura. tease.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
alex25
mesaj 02-02-2007, 02:45 PM
Mesaj #43

Nevastuica

Raspunsuri: 794
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12

Oops! S-ar putea sa ai dreptate. E trans-sexual... Ouch! My eyes!

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
cristi
mesaj 03-02-2007, 11:00 AM
Mesaj #44

Amiba

Raspunsuri: 48
Inscris: 3-09-2006
Din: ?
Membrul Nr.: 127
Dispozitie: fantastic

CITAT(alex25 @ 02-02-2007, 04:45 PM) *

Oops! S-ar putea sa ai dreptate. E trans-sexual... Ouch! My eyes!

sad.gif(

--------------------
www. semnaturamea . ro
+Quote Post

3 Pagini V < 1 2 3
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 11:42 AM