![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
08-08-2006, 05:15 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Saturat de atata critica la adresa barbatilor, m-am gandit sa aduc un pic vorba de momentele acelea, cand femeia nu mai e om.
Daca stai un pic sa te gandesti, cel putin jumatate de an nu prea te poti intelege cu ea: o saptamana - 10 zile se pregateste sa vina rusii, asa ca tine scutul ca e nervoasa; nu incerca sa afli de ce, pentru ca cel mai bun raspuns e "PMS". Urmeaza apoi intre 4 si 7 zile de tot felul de dureri: de burta, de cap, de oase, de spate, de gat etc. Daca le aduni, se fac in medie 14 zile, din 28 cat e "perioada". Inmulteste asta cu 12 si ai sa vezi ca fix jumatate de an, femeile sunt inabordabile, ca sa fiu delicat. Mai e, desigur, eterna contradictie "vreau - nu vreau". Uite, de exemplu, un mesaj din subiectul mai sus mentionat: CITAT Pe mine ma enerveaza ca poate manca orice si oricat fara sa se ingrase. Si ca arata bine fara cine stie ce efort. Dar cand se aduna acolo un pic de burtica, na, ca la orice barbat, primesti imediat replica: "Mai du-te si tu pe la sala...". Doamne fereste sa-i spui ei ca a luat cateva kilograme, ca te-ai lins pe bot la orice: discutie, mancare... si altele Desigur, faza cu initiativa: CITAT pe mine ma enerveaza ca nu are pic de initiativa in viata personala dar ia sa incepi sa pui un pic pasiune in ceva, sa incerci sa faci ceva cu viata ta si sa-i acorzi mai putin timp ca de obicei, ca imediat primesti: "nu ma mai tratezi ca la inceput, Is it me, sau femeile chiar sunt altceva? Eu as spune ca din cand in cand o iau razna. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Nessie |
08-08-2006, 05:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.222 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| tmanbone |
08-08-2006, 05:21 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Bravo Alex. Ai dreptate. Dar ca efect secundar, am impresia ca ti-ai pus toate femeile de pe forum in cap.
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| judecatorul |
08-08-2006, 09:08 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
ma gandesc cateodata daca o fac intentionat
Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 08-08-2006, 09:29 PM -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| tmanbone |
08-08-2006, 09:13 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
That makes sense.
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| judecatorul |
08-08-2006, 09:22 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
Suna cineva la usa: DIIING DOOONG !!!
Dinauzorita, ( Femela Dinozaur
SI ASA ... AU MURIT DINOZAURII !!!
( AIUREA CU ASTEROIDU' )
Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 08-08-2006, 09:31 PM-------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| alandana |
08-08-2006, 10:04 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 818 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Adevarul este ca uneori putem fi imposibile dar nici barbatii nu prea ne ajuta sa ne cresca cheful. Ia sa gaism noi casa curata, lectiile copiilor terminate, mancare in frigider (sau pe masa aranjata) macar o zi da , o zi ba. Ca doar si noi lucram ( ca si ei ) full time. Normal ca dupa ce ai stat toata ziua pe cananpea cu telecomanda in mana seara ai chef de distractie. Dar dupa ce ai muncit 8-10-12 ore la servici, vii acasa pui masa ( dupa ce pe drum ai facut piata), faci lectiile cu copiii, faci ordine in casa, speli farfuriile, eventual pui o masina de rufe la spalat , poate mai si calci 1 ora - doua, seara numai chef de distractie nu ai.
Am sa pun pentru voi baieti un copy - paste de la un banc. In mesajul urmator. Sa-l gasesc mai intai. -------------------- Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
|
| judecatorul |
08-08-2006, 10:14 PM
|
|
sincer pana acum n-am avut nici o femeie langa mine care lucra full time si venea acasa si tebuia sa-mi puna masa si sa stea cu copii sa-si face temele ... sau sa calce sau sa spele .. si cu toate astea .. lucrurile astea se intampla
-------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| alandana |
08-08-2006, 10:32 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 818 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
sincer pana acum n-am avut nici o femeie langa mine care lucra full time si venea acasa si tebuia sa-mi puna masa si sa stea cu copii sa-si face temele ... sau sa calce sau sa spele .. si cu toate astea .. lucrurile astea se intampla Presupun ca atunci prietena ta nu e asa indisponibila. Daca e - atunci poate tu nu ti-ai gasit adevarata jumatate. -------------------- Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
|
| alandana |
08-08-2006, 10:49 PM
|
Un barbat se saturase sa mearga la serviciu in fiecare zi, in timp ce sotia lui statea acasa. El ar fi vrut sa vada si ea prin ce trece el in fiecare zi, asa ca se ruga cam asa: "Doamne, merg la serviciu in fiecare zi 8 ore, in timp ce sotia mea sta toata ziua acasa. As vrea sa fiu femeie sa am o zi obisnuita. Amin.
Dumnezeu, in intelepciunea sa nemarginita, ii indeplini dorinta. Dimineata omul se trezi in trupul unei femei. Se scula din pat, pregati micul dejun pentru sot, scula copiii, le pregati hainele pentru scoala, puse micul dejun pe masa, le facu pachetele cu gustarea de pranz, ii duse la scoala, veni acasa, lua hainele pentru dus la curatat, le duse la curatatorie, in drum se opri la banca sa depuna niste bani, plati chitantele, facu balanta. Curata cutia pisicii, spala cainele. Era deja ora 1 cand se grabi sa faca paturile, sa spele, sa aspire, sa stearga praful, sa spele rufele in timp ce copiii ei erau in drum spre casa. Pregati copiilor lapte si biscuiti, ii puse la lectii, apoi puse masa de calcat si se uita putin la televizor in timp ce calca. Pe la 4:30 incepu sa curete cartofi, legume pentru salata, facu snitelele,curata fasolea, facu o budinca. Dupa cina, curata bucataria, puse masina de spalat vase sa lucreze, impaturi hainele uscate, imbaie copiii, ii puse la culcare. Pe la 9 era rupta de oboseala, desi datoriile zilei nu erau sfarsite, caci se duse la culcare, unde era asteptata la dragoste, asa ca se supuse fara sa se planga. Dimineata urmatoare, barbatul se trezi si imediat se puse in genunchi langa pat si se ruga: Doamne, nu stiu ce mi-a venit. Nici vorba sa o invidiez pe nevasta ca sta acasa toata ziua. Te rog, oh, te implor, hai sa ne intoarcem la situatia dinainte." Dumnezeu, in intelepciunea sa fara margini, raspunse: "Fiule, vad ca ai invatat ceva, si as fi fericit sa pun lucrurile la loc cum au fost dar va trebui sa astepti noua luni, totusi. Dupa "intamplarea" de aseara, esti insarcinat." -------------------- Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
|
| judecatorul |
08-08-2006, 11:14 PM
|
|
oricum nu vreau sa se interpreteze intr-un mod peiorativ, nu criticam ... doar glumim .. ar fi foarte frumos sa fie o lume fara probleme si plina de dragoste
e creepy bancul tau Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 08-08-2006, 11:15 PM -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| alex25 |
08-08-2006, 11:18 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Creepy, foarte corect spus. La fel de creepy cat e o femeie in armata! Cred ca ar trebui (re)instaurata legea care spune ca femeile nu au voie in armata. Mie o femeie din armata mi se pare ori o rusoiaca tanara de 22 de ani, super sexy (spion, prin urmare - deci e exceptia care contrazice regula), ori o femeie de 150 kg paroasa din cap pana in picioare, cu un spate de 1.5 metri si inalta de 1.90. Intr-un cuvant, cum ai spus tu, man, creepy. Sau pur si simplu razna.
![]() Acest mesaj a fost editat de alex25: 08-08-2006, 11:27 PM -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| alandana |
09-08-2006, 12:02 AM
|
Nici mie nu-mi plac femeile in armata, femeile culturist si in orice caz orice femeie care incearca sa semene cu un barbat. Suntem egali dar nu identici. Deci cum barbatii nu nasc copii asa si unele lucruri chiar nu sunt pentru femei.
Eu am prins perioada cand se facea armata in timpul facultatii. O gluma absolut proasta. Ca si cum in timp de razboi nu poti sa-ti aperi altfel patria decat in uniforma. Acest mesaj a fost editat de alandana: 09-08-2006, 12:04 AM -------------------- Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
|
| alandana |
09-08-2006, 12:14 AM
|
oricum nu vreau sa se interpreteze intr-un mod peiorativ, nu criticam ... doar glumim .. ar fi foarte frumos sa fie o lume fara probleme si plina de dragoste e creepy bancul tau Asta se poate - daca ar exista mai multi barbati pe care chiar sa-i intereseze ce vor si femeile. Femeile stiu foarte bine ce vor barbatii. Eu cred ca barbatii sunt usor de multumit. Dar cred ca si femeile sunt la fel de usor de multumit. Dragostea ne aduce impreuna - intelegerea ne tine impreuna. -------------------- Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
|
| himere2005 |
09-08-2006, 07:50 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
sunt de acord cu tine alandana (parca se putea altfel?
eu nu stiu ce fel de prietena ti-ai gasit tu alex care se plinge toata ziua, pai eu nu prea imi permit sa fac asta, ce-i drept, ma mai ajunge si pe mine cutitul la os si mai stau de vorba pe forum, dar in rest, incerc sa-mi indeplinesc toate sarcinile. cind vorbeam de initiativa, ziceam pe toate planurile, barbatii devin egoisti, isi canalizeaza atentia aupra unui singur aspect al vietii si tind sa-i neglijeze de multe ori pe cei din jur. nu ma indoiesc ca sunt si exceptii. eu, una, respect cind cineva are o pasiune pentru ceva, dar nu te casatoresti sau traiesti cu cineva si-l lasi pe celalalt sa duca greul, iar tu iti iei pe post de "amanta" calculatorul (sau orice altceva va face voua placere) iar in ce priveste ajutorul dat femeii, sa duci galeata de gunoi nu e suficient va pup dulce baieti, eu mai astept sa scapati de burlacie, sa aveti un copil, apoi mai vorbim pe tema asta -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 13-05-2008 - 12:36 PM |