![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Brunette |
23-08-2006, 02:32 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Eu cred ca orice om are momentele lui cand plange, cand se descarca, indiferent daca e barbat, femeie sau copil. Diferenta este ca barbatii considera acest lucru mai mult decat o slabiciune; il considera santaj.
Presupun ca si barbatii au dureri, pierderi, dezamagiri, orgoliul ranit (mai ales Sunt curioasa si de ce considerati ca a plange este o slabiciune si o rusine. Suntem oameni, suntem slabi, asta e natura noastra! |
| himere2005 |
23-08-2006, 02:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.826 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
al meu barbat plinge din orgoliu, dar f rar. ce pot sa spun ca nici eu nu prea pling, mai ales in fata lui. atunci cind pling prefer sa nu ma vada nimeni, ma descarc, si iau viata in piept mai departe. probabil si din cauza asta, ca am trecut prin destule situatii intr-un fel m-am mai calit
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
23-08-2006, 04:17 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.574 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Al meu iubit a plans cand, dupa o luna de locuit impreuna, a trebuit sa ma intorc in Romania si credea ca e ultima data cand ma mai vede. Dupa 3 saptamani eram inapoi
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! |
| Bindy |
24-08-2006, 06:37 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 39 Inscris: 9-06-2006 Membrul Nr.: 22 |
Dupa parerea mea nu e bine pentru un barbat sa spuna "nu plang niciodata" pentru ca e fals, sigur; pe langa asta mai denota si insensibilitate/indiferenta what ever....si oricum bine a zis Geo la "Masculinitate" ca in viata tot au plans, macar cand au fost mici.
Tatal meu este un om pe care multi se bazeaza si nu arata niciodata nici cel mai mic semn de teama, slabiciune, durere, chiar daca ar fi capatul lumii. In schimb, un moment josnic pentru un barbat (baiat pe vremea aia) mi s-a parut cand l-am prins "cu mata-n sac" pe un fost prieten. El avea vreo 19-20 de ani atunci si cand s-a convins ca sunt hotarata sa nu mai aud de el, chiar daca si eu plangeam cu sughituri, a inceput sa planga, sa-l iert ca de nu stiu cate luni (1 an ziceam eu) ma insela cu fosta. -------------------- |
| tmanbone |
24-08-2006, 08:46 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Hai ca va raspund eu...
Intrebarea e gresita din start. Voi plangeti din orice chestie - suparare, furie, neputinta, ura, iubire etc. Noi ne manifestam altfel (referitor la cazurile in care plangeti voi): bere, caterinca (da... mai facem si misto de noi insine), pumn in perete (nu eu personal.. ca nu prea imi place), mai multa bere, un fotbal, etc. Concluzie: plansul nu e o manifestare care ne caracterizeaza in mod general, si asta pentru ca 1 - nu ne sta bine si 2 - nu avem antrenament la asa ceva. Happy puppy? -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| Brunette |
24-08-2006, 09:04 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Multumi de raspuns!
Haideti, ce va coditi atata? E normal, e omeneste sa ai momente de slabiciune, indiferent ca sunt in public sau nu. pe mine ma interesa sa vad ce anume ii face pe barbati sa spuna "gata", "nu mai pot", "nu ma intereseaz", "asta simt" si e mai important motivul ala decat orgoliul. |
| alex25 |
24-08-2006, 09:06 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 811 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Mai... sincer mi se intampla sa ma induioseze cate o intamplare, cateodata, si parca simt ca "sa vezi ca acum plang" dupa care rad in sinea mea si trec mai departe
Sunt insa si momente cand chiar plang... se intampla foarte rar... poate o data la doi ani... nu stiu... trebuie sa fie ceva care sa ma marcheze foarte puternic. Cand se intampla, insa, prefer sa fie undeva unde sa nu fie nimeni prin preajma, pentru ca oamenii sunt stanjeniti atunci cand plange cineva langa ei. Nu consider plansul o slabiciune, ci mai degraba un mod de a-ti mentine inima neimpietrita. Cunosc pe cineva care plange mult si care este printre "cei mai barbati" oameni pe care ii cunosc. Dar omul asta chiar are de ce sa planga, nu ca l-a parasit iubita sau cine stie ce tampenie. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| tmanbone |
24-08-2006, 09:11 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Multumi de raspuns! Haideti, ce va coditi atata? E normal, e omeneste sa ai momente de slabiciune, indiferent ca sunt in public sau nu. pe mine ma interesa sa vad ce anume ii face pe barbati sa spuna "gata", "nu mai pot", "nu ma intereseaz", "asta simt" si e mai important motivul ala decat orgoliul. Bruntte, hai sa-ti traduc cum ne manifestam noi: "gata" - hai la o bere... "nu mai pot" - ma duci pana acasa? "nu ma intereseaz" - dute ma de aici! "asta simt" - ma doare-n cot Aliniatul planetelor era doar o metafora pentru perioada lunga de timp intre doua plansuri. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| ina_ceva |
24-08-2006, 09:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.732 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sunt multe persoane care se simt stanjenite atunci cand un barbat plange si nu stiu cum sa reactioneze; asta pt ca s-a impamantenit ideea ca barbatul e "barbat", nu trebuie sa-si exteriorizeze sentimentele, trebuie sa fie un stalp de sprijin pt femeia sa...care plange.
-------------------- |
| tmanbone |
24-08-2006, 09:18 PM
|
Sunt multe persoane care se simt stanjenite atunci cand un barbat plange si nu stiu cum sa reactioneze; asta pt ca s-a impamantenit ideea ca barbatul e "barbat", nu trebuie sa-si exteriorizeze sentimentele, trebuie sa fie un stalp de sprijin pt femeia sa...care plange. Parca am spus ca noi ne exteriorizam altfel. De ce va tot legati voi de plans? -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| ina_ceva |
24-08-2006, 09:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.732 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Voiam sa spun ca intr-un moment dificil, cand imi vine sa plang ( nu ma refer la filme sau alte din astea) mi-ar placea, as prefera ca cel de langa mine (mascul) sa nu planga, sa pot sa prind forta de la el si sa ma 'ridic'.
Apreciez faptul ca voi va exteriorizati altfel -------------------- |
| himere2005 |
24-08-2006, 09:25 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.826 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
tman, daca nu plingi nu dam bere
-------------------- ![]() |
| tmanbone |
24-08-2006, 09:27 PM
|
Voiam sa spun ca intr-un moment dificil, cand imi vine sa plang ( nu ma refer la filme sau alte din astea) mi-ar placea, as prefera ca cel de langa mine (mascul) sa nu planga, sa pot sa prind forta de la el si sa ma 'ridic'. Apreciez faptul ca voi va exteriorizati altfel Promit sa fiu pregatit pentru momentul respectiv tman, daca nu plingi nu dam bere Np, am deja! -------------------- Pietricele, pietricele...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 04:26 AM |