![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
01-09-2007, 12:34 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Cu totii avem nevoie de cineva langa noi, in afara de propria familie, iar prietenii te ajuta sa treci peste multe.
E greu sa dai peste unul adevarat, dar cand il gasesti te simti minunat.Trebuie facuta diferenta intre un prieten si o buna cunostinta, prietenul te ajuta neconditionat, te suna zi de zi, te apeleaza pe mess...nu numai la nevoie, trece pe la tine la o cafea si uita sa mai plece, sta cu copii tai, iti suporta crizele si nervii, e alaturi de tine si la necaz si la bucurie. Am avut si eu prieteni (intre ghilimele) care m-au cautat numai cand au avut ei nevoie, si cu timpul s-au dat la fund, dar de astia nu imi place sa imi aduc aminte. Ma gandesc cu plecere la cei de acasa si regret ca nu sunt aici.Vara asta m-am vazut cu ei si mi se par neschimbati. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| danyhoney |
10-09-2007, 02:53 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.046 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ma alatur si eu celor dezamagite ! O persoana pe care o credeam prietena mi-a aratat ca oamenii au mai mult decat 2 fete .
Nu credeam ca voi ajunge sa ma ard in halul asta dar s-a intamplat ...Acum voi deschide ochii maaaarrriiiiii de tot ! Am mai luat o palma si sper ca va fii ultima ! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 10-09-2007, 02:55 PM |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| B81YUB |
10-09-2007, 04:08 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 74 Inscris: 28-03-2007 Membrul Nr.: 266 Sex: Feminin |
Fetelor, adaugati-ma si pe mine pe lista celor dezamagite...o buna amica mi-a spun o fraza care m-a ajutat sa trec mai usor " asteapta-te de la toti sa te dezamageasca" o lovitura la care te astepti este mult mai usoara decat la una care iti vine din senin! Dar eu continui sa sper ca voi gasi si eu macar o prietena
Va pup! -------------------- "Nu pot!" nu a facut niciodata nimic. In schimb "Am sa incerc!" a facut uneori minuni!
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 19-07-2008 - 05:36 AM |