![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
06-03-2007, 10:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Cred ca dragostea primeaza in cazul meu.
La voi care este? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Tulip |
06-03-2007, 11:03 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.406 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
familia
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| uka |
07-03-2007, 01:34 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Cred ca fiecare av raspunde ca familia este cea mai importanta.. dar pe lanag asta ptr mine cel maiimportant e sa nu fiu singura... singuratatea e groaznica, indiferent ca e vorba de un iubit, de familie si d prieteni, daca ii am p toti e si mai bine...
-------------------- |
| julyalina |
07-03-2007, 07:49 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Cred ca fiecare av raspunde ca familia este cea mai importanta.. dar pe lanag asta ptr mine cel maiimportant e sa nu fiu singura... singuratatea e groaznica, indiferent ca e vorba de un iubit, de familie si d prieteni, daca ii am p toti e si mai bine... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Amazoana |
07-03-2007, 10:03 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Neata
Pt mine conteaza ca sunt sanatoasa si ca am familia alaturi. Si prietenii Everybody cheer up, a inceput o noua zi de munca. Unde mai punem ca, daca putem intra aici sa vb inseamna ca suntem inteligente,avem macar bani d'un net |
| Sexymom |
07-03-2007, 02:54 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Singuratatea te ucide....imi amintesc prin ce am trecut eu cand m-am despartit de ex-ul....
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| anaoi |
07-03-2007, 03:50 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
important pt dylly in ordine aleatorie: familie, prieteni, cariera (pt a putea ajuta cat mai multe persoane dragi)
|
| _noni_ |
07-03-2007, 04:13 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
pentru mine sunt importante in aceeasi masura : familia, sanatatea si respectul de sine.
Familia nu cred ca trebuie sa mai motivez de ce! Sanatatea, pentru ca am avut si momente cand am realizat ca fara, mai bine nu traiesti...daca esti sanatos, le faci apoi si pe restul! altfel degeaba ai bani, daca nu te poti bucura de ei... Cu respectul de sine e mai complicat...stati ca nuj cum sa ma exprim in 2 cuvinte cred ca as putea sa mai scriu 10 pagini pe tema asta...cred ca e important, de asemenea, sa traiesti asa cum simti ca e mai bine pentru tine, nu asa cum crezi ca da bine la lume. e important sa aflii cine esti si cum iti doresti sa-ti traiesti viata, nu sa te lamentezi cu eternul : "asta e, n-am avut noroc!" e important sa ai propria masura a lucrurilor, sa nu-ti masori averile, nici cele materiale, nici cele sufletesti dupa ocaua altora, si nici sa nu traiesti straduindu-te sa fi neaparat ca ceilalti - fiecare e unic in felul lui! mai cred ca e important sa fi bun, sa-i ajuti pe ceilalti atat cat iti sta in putere, si sa nu suferi exagerand la gandul ca ti s-ar cuveni mai mult...ti se cuvine exact atat cat te straduiesti, de legea asta sunt sigura! ma opresc ca vad ca dau in melancofilosofie blegoasa }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 07-03-2007, 04:16 PM -------------------- |
| Ella79 |
07-03-2007, 09:02 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.431 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Familia[u] (fratele meu, parintii meu, iubitul meu). Fara ei as fi singura si asta doare, fara ei n-as avea atata putere si atata incredere in mine, fara ei n-as fi realizat poate nimic din ce am realizat, fara ei n-as fi eu. si banii. Poate o sa va par materialistia, dar eu consider ca banii sunt importanti. Singuratatea si saracia sunt lucrurile de care ma tem cel mai tare pe lume. Nu ma tem de saracia oarecare, ma tem de saracia crunta, sa ajungi sa dormi pe strada si sa iti fie, realmente, foame (Doamne fereste!!). Uneori am cosmaruri si visez ca sunt cersetor. Daca ai langa tine o familie (si deci iubire, caldura, siguranta), banii iti intregesc fericirea. Si, mai ales, banii iti dau o stare de confort, de relaxare. Stii ca orice ti s-ar intimpla tu poti sa te descurci, sa "iesi din rahat". |
| Monic |
08-03-2007, 07:55 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.611 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
familia, sanatate, sansa in viata
banii vin ei ... iar daca nu te bucuri de suportul celor dragi, de lucrurile simple si de faptul ca esti sanatos si ai pe cine iubi -------------------- ![]() |
| himere2005 |
09-03-2007, 05:28 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
starea mentala si familia...spun starea mentala pentru ca uneori ajung niste momente ca simt ca nu mai judec, intru in stari de depresie...e aiurea...daca esti cu moralul sus, sanatos si cu familia alaturi e super
-------------------- ![]() |
| Sexymom |
09-03-2007, 10:55 PM
|
Himere toate trecem prin stari din astea, la un moment dat te saturi ca nu esti de piatra, iti vine sa te urci pe covorul lui Aladin si sa te intorci peste 50 de ani......si eu trec prin asta des...dar suntem puternice si depasim momentul.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| amalia0701 |
12-03-2007, 09:16 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Sanatatea si familia.
-------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| bubbles |
25-03-2007, 07:44 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
La mine pe primul loc e babuinul...ca nu degeaba am fugit de acasa pentru el acum 2 ani
-------------------- |
| Sexymom |
25-03-2007, 08:10 PM
|
La mine pe primul loc e babuinul...ca nu degeaba am fugit de acasa pentru el acum 2 ani Asta ca sa nu iti iesi din mana, e bine sa il ti uneori sub papuc, dar nu prea mult -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 01:50 AM |