![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Andreea-Rodica |
06-01-2008, 02:06 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Principalul motiv pentru care vreau sa ma las de fumat este ca am mai facut-o odata si mi-e ciuda ca m-am reapucat. In al doilea rand, stiu ca fac rau si parca sunt tare obosita (si dau vina pe ele pentru asta).
Am incercat sa ma pregatesc de scoala si sincer n-am nici un chef. Parca niciodata n-am fost atat de lipsa de vlaga si chef. Dar sper ca pofta vine mancand si pe de alta parte, ma bucur ca peste 4 saptamani mai vine una de vacanta. De maine purced si cu Monti la atac asupra celor 66 de kg pe care le arata uraciosul meu cantar. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
07-01-2008, 08:11 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
N-am inceput chiar cu dreptul, pentru ca desi mi-am pregatit dimineata un iaurt, cu gandul ca macar atat sa manac, n-am reusit din lipsa de timp.
Meniul zilei de luni, 7 ianuarie 2008 MD ceai negru P varza calita, iaurt G 2 portocale mici, 1 kiwi C piept de pui la teflon, ardei umplut cu varza. Sa speram ca maine va fi mai bine, poate am timp sa fac si cateva cumparaturi, ca bate vantul prin frigider. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
08-01-2008, 01:30 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
bafta cu dieta andreea!
da' de curiozitate... cum e aia ardei umplut cu varza ? e cumva din ala murat? sau sunt calite ? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Andreea-Rodica |
08-01-2008, 04:34 PM
|
Ardeiul umplut cu varza era murat, pus de manutele noastre asta toamna.
Pentru ieri, uitasem sa trec 1 patratica de cioco 75%. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
08-01-2008, 08:01 PM
|
Meniul zilei de marti, 8 ianuarie 2008
MD nici macar ceai, din motive de trezit f. f. tarziu, dar am baut un ceai la scoala P piept de pui, hrean cu smantana G un pahar de suc Tedi C oua fierte, branza cu smantana Si asa a mai trecut o zi, in care am avut o mare durere de cap. O fi de la lipsa cofeinei ?! Pentru maine trebuie sa pregatesc ceva glucidic, ca nu arata prea bine meniurile mele. Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 08-01-2008, 08:02 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| axe10 |
08-01-2008, 08:06 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
N-am inceput chiar cu dreptul, pentru ca desi mi-am pregatit dimineata un iaurt, cu gandul ca macar atat sa manac, n-am reusit din lipsa de timp. Meniul zilei de luni, 7 ianuarie 2008 MD ceai negru P varza calita, iaurt G 2 portocale mici, 1 kiwi C piept de pui la teflon, ardei umplut cu varza. Sa speram ca maine va fi mai bine, poate am timp sa fac si cateva cumparaturi, ca bate vantul prin frigider. Pai aici vad ca ai stat bine...bine insemnand ca nu ai gresit (mai putin cioco aia din prima zi)...si ca nu ai mancat dimineata!! Meniul zilei de marti, 8 ianuarie 2008 MD nici macar ceai, din motive de trezit f. f. tarziu, dar am baut un ceai la scoala P piept de pui, hrean cu smantana G un pahar de suc Tedi C oua fierte, branza cu smantana Si asa a mai trecut o zi, in care am avut o mare durere de cap. O fi de la lipsa cofeinei ?! Pentru maine trebuie sa pregatesc ceva glucidic, ca nu arata prea bine meniurile mele. Lasa Tedi si baga o fructa conform regulilor...ca le stii!!! Spor si trage de cumatra n-o lasa!!! -------------------- ![]() |
| Andreea-Rodica |
08-01-2008, 08:33 PM
|
Stiu regulile, de asta n-am nici o scuza. Cel mai rau stau cu nemancatul dimineata, dar nu stiu cum sa reusesc sa mananc inainte de ora 6.
Si nici n-am apucat sa ajung la cumparaturi, nu mai zic ca avem (teoretic) zi de salar pe 7, si n-am luat inca banii. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| aki |
09-01-2008, 01:54 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Andreia,am trecut sa vad meniul pe ziua de azi si sa vad daca ai fost cumintica
-------------------- |
| axe10 |
09-01-2008, 09:25 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Stiu regulile, de asta n-am nici o scuza. Cel mai rau stau cu nemancatul dimineata, dar nu stiu cum sa reusesc sa mananc inainte de ora 6. Si nici n-am apucat sa ajung la cumparaturi, nu mai zic ca avem (teoretic) zi de salar pe 7, si n-am luat inca banii. Nici eu nu pot manca ASA de dimineata. Lunea cand am cursuri de la 8 fix si trebuie sa plec de acasa (mai ales acum fara masina) la ora 7 chiar nu pot inghiti nimic. Insa , singura mea solutie este sa ma gandesc la asta seara si sa-mi fac un sandwich. Daca nu, fac foamea pana ajung acasa, pe la 13. Cu ww in minte mai imi cumpar uneori o pungutza de covrigei vanilinati...cam scumpa la pcte...sau mai bine o banana, doua. Cumparaturile si timpul alocat lor e iarasi o problema, nu avem timp...cum [*****] trece asa repede?...dar cand le fac, umplu frigiderul. Oricum congelatorul e plin de pachete cu legume, puse de mine sau cumparate si carne de tot felul...deci am de unde gati pt orice dieta. Fa-ti un plan de actiune. La concluzia asta am ajuns eu. Daca nu te gandesti de seara macar la a doua zi, o dai in bara sigur. Hai spor! -------------------- ![]() |
| Andreea-Rodica |
09-01-2008, 01:54 PM
|
Mi-am schimbat si eu avatarul, ca poate ma mobilizez si mai si. Dar bananele alea nu-s Monti.
O zi buna in continuare! Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 09-01-2008, 01:56 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| axe10 |
09-01-2008, 02:18 PM
|
Mi-am schimbat si eu avatarul, ca poate ma mobilizez si mai si. Dar bananele alea nu-s Monti. O zi buna in continuare! E bine si asa...decat niste sunci puse la afumat.... -------------------- ![]() |
| dany |
09-01-2008, 05:03 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.120 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna , Andreea !
Am simtit ca trebuie sa intru pe aici din mai multe motive : 1 - bafta la lasatul de fumat !!!!! Incerc si eu dar ....tot in faza de incercare raman 2 - bine ca mi-am comandat ardei umpluti cu varza ca altfel te alergam pe aici de numa-numa 3 - mor dupa avatarul tau !!!! E superb !!! Multa bafta cu Monti sau ce tii si sa vedem cat mai curand ticker-ul ajuns in dreapta de tot -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| aki |
09-01-2008, 05:39 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Hai,Andreia,te-ai mobilizat?
-------------------- |
| crissy |
09-01-2008, 07:23 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Ahaaaaa, deci cumatra mea trage pe altii de urechi ca nu ies la raport si 'mneaei ce face, ha?
Pune-l de d-l sotu' sa-ti prelucreze imaginea de la avatar, sa dispara bananele alea de zici ca nu-s monti. Pup. -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
09-01-2008, 07:25 PM
|
Meniul zilei de miercuri, 9 ianuarie 2008
MD ceai P mancarica de mazare G un sandwish (cascaval+salam uscat) G 1 mandarina C branza degresata+iaurt degresat, salata de varza rosie (fara ulei), 1 pesmet Finn-Crisp (faina integrala de secara, tarate, apa, drojdie, sare). Pesmetii astia i-am luat pentru dimineata, dar vreau sa vad cum sunt. Abia acum ma duc sa mananc, ca m-am intins cu mandarina asta si trebuie sa astept 1/2 h dupa ea. Dany, am sa scriu reteta la Bucatarie zilele astea. Despre lasatul de fumat, deocamdata nu fumez deloc la scoala si nici dimineata. Zilele astea am fumat cam 3-4 tigari pe zi. E bine, dar eu vreau si mai bine. Cumatra, am scris amandoua odata. eu am venit cu raportul, ma duc sa vad pe la tine ce gasesc. Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 09-01-2008, 07:26 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 05:28 AM |