![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
16-08-2006, 02:59 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ma bucur tare ca ai prins drag de noi ca si noi am prins de tine! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
16-08-2006, 04:55 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Intrebare intrebatoare pentru fetele Monti: cum sta treaba cu gelatina, e Monti sau nu?
Am o reteta de prajitura cu lapte, oua si gelatina si parca ma bate un gand sa o adaptez la Monti. Si inca ceva: Ouale se pot combina cu lapte? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
17-08-2006, 12:24 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Vad cu gelatina nu ma poate lamuri nimeni. Mai caut eu si daca aflu ceva va informez.
Pentru azi raportez un mic dejun intarziat alcatuit din cafea si cereale cu iaurt degresat. Deocamdata e bine, mai vedem noi ce se mai intampla pe parcurs. Aveti grija cu canicula! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
17-08-2006, 01:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu nu vazuzem intrebarea, scuze!
De gelatina nu stiu ce sa zic. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
17-08-2006, 03:15 PM
|
Eu am gelatina de la mama intr-un borcan si nu am ce contine; despre gelatina n-am gasit decat ca are IG 0. O fi o greseala de tipar?
Am o reteta buna tare de tort cu fructe pe baza de gelatina si ma gandeam ca in loc de fructe sa pun niste cioco rasa. Reteta originala are si un pic de faina dar cred ca daca pun un pic mai multa gelatina merge si fara. Nu ma grabesc la gatit prajituri, era doar o idee. oricum mi-am comandat pe net o carte de retete a lui Montignac si sper sa mai gasesc pe acolo ceva. Astazi la pranz: ciorba de varza. Nu stiu ce ciorbite sa mai fac, ma gandesc ca borsul crud este glucidic si acrite cu lamaie inca nu am incercat. Ma tot gandesc la o ciorba cu perisoare, dar ma gandesc ca o sa mi se farame toate in oala. Mai vad eu. Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 17-08-2006, 03:16 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
17-08-2006, 03:30 PM
|
Cred ca stiu si eu tortul ala!
Gelatina e ok, am cautat si eu. Si fructele sunt ok, daca nu sunt crude. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
17-08-2006, 03:34 PM
|
Multumesc, dar nu fac deocamdata. Inca nu am asa o pofta de dulciuri (in afara de produsele de patiserie care sunt FOARTE RELE).
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
18-08-2006, 11:20 AM
|
Ma apropii cu pasi repezi de trei saptamani Monti. Sper sa fiu cuminte si in weekend, care se apropie.
Aseara am mancat ardei umpluti cu carne si ciuperci, o nebunie. Dimineata: obisnuita cafea, paine Monti cu branza dietetica si iaurt degresat. La pranz, probabil ardei umpluti, poate si un pic de ciorba de varza. Pana deseara mai e mult. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
18-08-2006, 12:21 PM
|
Buna, Andreea! Mai suporti iaurtul si branza cu paine?
Felictari pentru cele 3 saptamani de Monti! Eu astept cu nerabdare cantarirea! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
18-08-2006, 12:39 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut andreia.Felicitari cu implinirea a 3 saptamini de dieta.Sa vie timpul sa te felicit si cu 3 ani de dieta monti.,desigura daca vei vrea tu
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
18-08-2006, 01:16 PM
|
Deocamdata nu am nimic impotriva cerealelor sau a painii cu branza de veci. Dar nu stiu pana cand. Nu va grabiti cu felicitarile ca trei saptamani se fac luni, si pana atunci e un weekend tare greu. Dar trecem noi si peste asta.
Trei ani mi se pare mult, dar cine stie. Mai trecem si la faza a II-a pana atunci, mai vedem. Weekend placut, Nessie! Sa ne povestesti cum a fost la mare (sper ca mai bine ca data trecuta). Weekend placut tuturor si aveti grija ce si cat mancati! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
18-08-2006, 01:39 PM
|
Merci de urari! Sigur o sa fie mai bine! Cazarea e la cort, prieteni - un microbuz plin
Un weekend frumos si tie! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
19-08-2006, 08:51 PM
|
MD: inka cu lapte, cereale cu iaurt degresat
P: 2 ardei umpluti C: salata si carnaciori facuti pe gratar Stiu ca nu e bine, dar sa nu ma bateti prea tare: am baut o cola light. Sper maine sa fiu mai cuminte, desi se pare ca voi face vizite. Dar mergem inainte cu optimism. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
21-08-2006, 09:50 AM
|
Am continuat weekend-ul calcand alaturi:
MD: inka cu lapte, cereale cu iaurt degresat P: bors de pui, pui cu smantana si ciuperci (nu stiu exact ce continea, probabil avea faina C: omleta cu ciuperci, branza de vaci cu ceapa. Dar azi e luni si o luam de la capat cu cumintenia: MD: inka cu lapte, cereale cu iaurt degresat -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
21-08-2006, 10:04 AM
|
Buna, Andreea! Nu-ti face griji ca mai scapi pe langa dieta, ca asta e! Oameni suntem!
In legatura cu Inka stiu ca am avut niste discutii ci fetele montignace si ajunsesem la concluzia ca nu e Monti pentru ca se face din nu stiu ce sfecla care are IG mare. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 07:56 AM |