![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
01-08-2006, 01:32 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ei, ia spune-ne! Cum au mers cerealele?? Unde-i.Vreau sa-l vad si eu -------------------- |
| Nessie |
01-08-2006, 01:43 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Uita-te la semantura lui Michelle.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
01-08-2006, 01:57 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
01-08-2006, 03:18 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Astazi am luat pranzul cam tarziu. O pulpita de pui la cuptor (fara piele) si salata de varza. Cred ca nu mai pot manca fructe ca nu-mi ajunge timpul (3h dupa masa, 2h inainte de cina). Sa vad pentru cina....poate un orez brun cu legume.
Daca observati ceva gresit va rog sa ma trageti de urechi. Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 01-08-2006, 03:19 PM |
| Nessie |
01-08-2006, 03:28 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nu e nevoie de 2h inainte de cina. Doar de 30 de minute asa ca poti manca fructe.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
02-08-2006, 10:46 AM
|
'Neata, Andreea! Am trecut sa te salut dar vad ca nu ai aparut pe aici!
| aki |
02-08-2006, 12:51 PM
|
Hop si eu cu salutari pentru gazda
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
02-08-2006, 02:18 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Merge bine cu Monti.
Orezul de aseara, cu legume si zeama de lamaie a fost mai bun decat ma asteptam. MD cereale cu iaurt degresat si cafea fara cofeina P Carne de pasare cu salata de varza Sa vedem ce pregatesc pentru cina, mai ales ca prietenul meu nu tine nici un regim, si trebuie sa impac pe toata lumea. Bine ca nu e mofturos! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| aki |
02-08-2006, 02:32 PM
|
Merge bine cu Monti. Orezul de aseara, cu legume si zeama de lamaie a fost mai bun decat ma asteptam. MD cereale cu iaurt degresat si cafea fara cofeina P Carne de pasare cu salata de varza Sa vedem ce pregatesc pentru cina, mai ales ca prietenul meu nu tine nici un regim, si trebuie sa impac pe toata lumea. Bine ca nu e mofturos! Acum sunt singura si mininc sanatos,dar ce ma fac cind imi vin ai mei -------------------- |
| Andreea-Rodica |
02-08-2006, 02:32 PM
|
Am gasit azi faina integrala de secara, ce sa fac cu ea, oare?
Si inca ceva: N-am gasit nicaieri referiri la borsul de putina, o fi bun, n-o fi bun?! Astept indrumari. Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 02-08-2006, 02:33 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
02-08-2006, 02:42 PM
|
Eu faceam paine monti la un moment dat pentru ca nu gaseam buna in magazine. Ai putea sa amesteti diferite tipuri de faina si sa coci o painica. E tare gustoasa. Daca vrei, cer si iti dau reteta.
Cu borsul e mai complicat... depinde ce se pune in el. Eu stiu doar de tarate. Zahar? cartofi? porumbi? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
02-08-2006, 02:46 PM
|
Daca imi dai reteta pentru painita Monti, multe multumiri.
Daca fac eu borsul de putina in casa pun doar tarate, apa si ceva frunze pentru aroma. Atunci ar fi bun la Monti? Ca doar taratele sunt bune, nu? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| aki |
02-08-2006, 02:57 PM
|
Daca imi dai reteta pentru painita Monti, multe multumiri. Daca fac eu borsul de putina in casa pun doar tarate, apa si ceva frunze pentru aroma. Atunci ar fi bun la Monti? Ca doar taratele sunt bune, nu? Voi pine de tarite nu aveti in Rominia? -------------------- |
| Andreea-Rodica |
02-08-2006, 03:18 PM
|
S-ar putea sa fie, dar eu nu am gasit. Eu sunt la inceput de drum cu Monti si nu prea stiu cum e cu produsele naturiste, dar am sa mai caut.
Am gasit azi si niste rondele de grau expandat care au glucide 74g, proteine 13,5g, lipide 0,9g. Cred ca sunt din grau integral. Ce ziceti, sunt OK dimineata cu iaurt degresat? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| aki |
02-08-2006, 04:00 PM
|
S-ar putea sa fie, dar eu nu am gasit. Eu sunt la inceput de drum cu Monti si nu prea stiu cum e cu produsele naturiste, dar am sa mai caut. Am gasit azi si niste rondele de grau expandat care au glucide 74g, proteine 13,5g, lipide 0,9g. Cred ca sunt din grau integral. Ce ziceti, sunt OK dimineata cu iaurt degresat? Nu prea.Au un gust paraca mininci penoplast -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 06:17 AM |