![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Andreea-Rodica |
12-09-2006, 04:18 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Meniul zilei de azi, marti, 12.09
MD cafea, parizer de pui, masline P pui cu smantana (mai devreme am gresit cand am scris cu masline) G Pentru cina, nu stiu inca. Am implinit deja 5 saptamani de Monti! Of, incepe scoala si o sa fie mai greu, dar nu ma las eu batuta. Aici, la noua mea scoala, profesorul de servici pregateste o gustare pentru pauza, dar eu vreau sa fiu cumintica si in continuare. Ma descurc eu! Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 12-09-2006, 04:42 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
12-09-2006, 04:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu reuseam de cele mai multe ori sa ma strecor cu Monti cand era ziua cuiva si era de mancare. De obicei erau si chestii nemonti, dar ciuguleam sa nu zica cineva ca nu am mancat.
Cand te cantaresti iar, ca parca sunt mai curioasa decat tine cat ai aslabit? ps: ne spui si noua reteta de pui cu masline? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
12-09-2006, 04:41 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Am gresit: era pui cu smantana. Dar se poate face si cu masline. Eu faceam carne de vita cu masline. Fierbeam carnea separat si faceam un sos cu ceapa multisoara (inabusita, ca sa nu o prajesc), bulion, masline, apoi puneam carnea si dadeam la cuptor. Neaparat puneam dafin, boabe de piper si poate si ienibahar (tot boabe).
Cantarul asta nou al meu arata intre 66 si 67 de kg. Nu prea se vad schimbari. Dar in timp sper sa se vada. Totusi pantalonii imi sunt largi si cunoscutii imi spun ca am slabit. Deci e de bine! Cu mancatul la scoala sper sa ma strecor corect si eu, sa nu fac greseli fara sa vreau, asa din inertie. Eu mi-am propus sa mananc la scoala fructe, ca de la micul dejun de la ora 6.30 pana la pauza de masa trec trei ore. Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 12-09-2006, 04:44 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
14-09-2006, 03:52 PM
|
Prima veste este buna: cantarul meu arata 66 de kg, dar pentru ca stiu ca mai oscileaza cantarele astea am sa las deocamdata tickerul asa.
Ieri am fost plecata din localitate si meniul meu a fost mai alandala, mai ales orele de masa, dar tot Monti: MD cafea, cereale cu iaurt degresat G 2 mere P (mai spre seara) pui cu smantana C omleta la cuptor cu salata Si nu puteam sa nu sarbatoresc succesul Stelei cu o patratica de Anidor ! Meniul de joi, 14.09 MD ceai negru G 1 mar P omleta la cuptor C (probabil) cas, salam, rosii, gogosari -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
14-09-2006, 03:55 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
14-09-2006, 04:10 PM
|
Ung o tava yena cu unt sau margarina sau ulei, asez ceva sunculita sau salam, ouale batute si deasupra branza sau cascaval ras. Se coace la cuptor cam 10-15 minute.
Si la mine conteaza orice gram dar nu stii cu cantarele astea si nu vreau sa modific apoi in plus. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| ina_ceva |
15-09-2006, 07:52 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Felicitari, andreea
Esti pe drumul cel bun. Mult spor in continuare!!! Omleta suna delicioasa... -------------------- |
| Andreea-Rodica |
18-09-2006, 04:45 PM
|
Asa rar mai apuc sa scriu in jurnalul meu ca acum am de scris un roman intreg. Vineri a fost bine dar sambata am fost la o nunta si tot programul meu a fost dat peste cap. Am mancat cat de cat Monti, cu cateva abateri.
Meniul de vineri, 15.09 MD ceai, cereale P ciorba de varza G cas, salam C fructe Sambata, 16.09 Duminica, 17.09 (continuarea petrecerii !) De luni sunt cuminte: MD ceai, un mar P oua, parizer, gogosar G un mar C ??? mai vedem Trebuie sa fiu foarte cuminte pana vineri ca sambata iar ma petrec la o nunta si iar ABATERI. dar apoi cuminte-cumincioara, promit! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
18-09-2006, 05:23 PM
|
Te-ai descurcat bine la nunta!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
19-09-2006, 09:04 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.747 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Te-ai descurcat bine la nunta! Tu tii WW asa ca o sa numeri puncte -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| Nessie |
19-09-2006, 09:23 AM
|
numar yo, numar, dar mi-e ca nu stiu sa adun la sfarsit.
| lliliana |
19-09-2006, 09:37 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
numar yo, numar, dar mi-e ca nu stiu sa adun la sfarsit. Extrage radical -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
19-09-2006, 03:53 PM
|
La nunta asta m-am descurcat eu, dar greul vine saptamana asta cand este nunta surorii prietenului meu si o sa fie complicat. Serveste ceva la mire acasa, apoi la mireasa, apoi la cununia civila, apoi petrecerea propriu-zisa.....vai de mine. Dar de luni sunt 100% cuminte si Monti.
Aseara am mai mancat o pulpa de pasare si niste rosii si gogosari. Meniul de marti, 19,09 MD ceai, parizer de pasare P bors de pui si pastai inabusite C probabil salata de cruditati cu piept de pui si maioneza -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| midnight_talker |
19-09-2006, 11:32 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 138 Inscris: 13-06-2006 Membrul Nr.: 30 |
Lasa Andreea,ca obligatiile astea de familie nu se intampla in fiecare zi.Conteaza ca intotdeauna dupa abateri sa o iei din nou pe calea cea buna si sa nu ramai blocata in capcana.Offff...cat mi-e de ciuda mie ca am ramas in capcana aproape 1 an....
|
| Andreea-Rodica |
21-09-2006, 04:59 PM
|
Meniul de miercuri, 20.09
MD ceai, rondele de grau G 1 mar P bors de pui, pastai inabusite G prune C omleta, 1 rosie Meniul de joi, 21.09 MD ceai, omleta G 1 mar P bors de pui, salata de cruditati C Probabil salata de cruditati, crenwursti Ma pregatesc de distractie, sambata am sa dansez sa dau jos toate kg pe care le pun mancand multe bunatati. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 11:05 AM |