![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Andreea-Rodica |
12-10-2006, 01:11 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Buna ziua tuturor! Abia astept weekendu-ul dar parca mult mai este.
Am prins si o raceala cu tuse nasoala si nas infundat, ce mai...o duc foarte bine. Aseara am mancat o salata cu de toate (rosii, gogosari, branza, salam, ou fiert) si mai am si pentru azi o inghititura. Meniul zilei de joi, 12.10 MD ceai, crenwusti fierti P ciorba de varza, salata Pentru cina vroiam sa prajesc niste peste, dar n-am gasit in drum spre casa. Daca cumpara Iubi meu, prajesc, daca nu, iar dam iama in frigider sa vedem ce gasim. Azi am gasit, dupa indelungi cautari, la un magazin mititel, paste integrale. Noroc ca m-am uitat cu atentie la ingrediente, au si amidon din porumb. De vreo doua luni caut si nu gasesc decat cu ou, acum cu amidon. Nici nu stiu unde sa mai caut. La Metro, Kaufland n-am gasit, la magazine cu produse naturiste, nici atat. Dar mai caut, trebuie sa gasesc. Va doresc o zi cat mai buna si calda. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
12-10-2006, 03:08 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Fetelor as manca o bucatica de cioco Anidor, e voie?!
Eu tot o gust un pic. Am un chef de dulce, dar asa e la mine inainte de perioada. Dar am tot 65 de kg, asa ca ma duc sa o gust. Cine mai vrea? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
12-10-2006, 03:19 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Un patratel nu e foc!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| crissy |
12-10-2006, 08:39 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Aoleo, cuma', esti bolnavioara?
-------------------- In stand by...
|
| crissy |
13-10-2006, 08:55 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
'Neata!
Tocmai savurez un iaurt dietetic cu fibrosan. Oare cat e de Monti fibrosanul ca vad ca e preparat din: faina de grau 650 (?), faina 1350 (?) si restu'? Sper sa nu fi calcat in strachini -------------------- In stand by...
|
| lliliana |
13-10-2006, 09:15 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Azi am gasit, dupa indelungi cautari, la un magazin mititel, paste integrale. Noroc ca m-am uitat cu atentie la ingrediente, au si amidon din porumb. De vreo doua luni caut si nu gasesc decat cu ou, acum cu amidon. Nici nu stiu unde sa mai caut. La Metro, Kaufland n-am gasit, la magazine cu produse naturiste, nici atat. Dar mai caut, trebuie sa gasesc. Va doresc o zi cat mai buna si calda. Roaga pe cineva sa-ti aduca de afara... Salut. Pupici multi...zile de weekend frumoase. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Nessie |
13-10-2006, 10:30 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
'Neata! Tocmai savurez un iaurt dietetic cu fibrosan. Oare cat e de Monti fibrosanul ca vad ca e preparat din: faina de grau 650 (?), faina 1350 (?) si restu'? Sper sa nu fi calcat in strachini -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
13-10-2006, 12:51 PM
|
Pe fibrosanul meu scrie la ingrediente doar: tarate, apa, vitamine.
Nu stiu de unde-s vitaminele astea, dar in rest mi se par ok. Eu le-am luat de la Mopan, poate o mai fi vreo firma care face fibrosan. Nu stiu ce sa zic. Eu mananc fibrosan la greu, e pachetelul meu de la scoala. Peste n-am mai cumparat, deci n-am mai mancat. Aseara am mancat o omleta cu gogosari. Meniul de vineri, 13.10 MD ceai, fibrosan P ciorba de varza, 3 crenwusti C va fi tarzie, pentru ca mai am ore mai pe seara (pana la 20). Asa ca voi manca cand vin de la scoala. In weekend-ul asta am treaba, pun gogosari pentru iarna, fac si ceva de mancare, am si de lucru pentru scoala. Unde o fi distractia?! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
13-10-2006, 01:27 PM
|
Tocmai ce a venit al meu din piata. Asa ca in seara asta fac pastai inabusite, maine fac conopida la cuptor si intre timp pun si niste gogosari pentru iarna. Poate fac si ceva bun, daca-mi vine vreo idee monti, ca tot e weekend si meritam ceva dulce. Urati-mi spor la treaba ca am nevoie.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| aki |
13-10-2006, 02:21 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Andreia.Vad ca te faci si tu casnica,faci mincare.Bafta
-------------------- |
| crissy |
13-10-2006, 04:58 PM
|
Andreeeiaaaa, maine e sarbatoare mareeeee. E Sf. Paraschiva (iti mai aduci aminte de Iasi?) Lasa conservaraia pe luni. Si fibrosanul meu tot de la Mopan e.
Acest mesaj a fost editat de crissy: 13-10-2006, 05:08 PM -------------------- In stand by...
|
| lliliana |
13-10-2006, 10:19 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Andreeeiaaaa, maine e sarbatoare mareeeee. E Sf. Paraschiva (iti mai aduci aminte de Iasi?) Lasa conservaraia pe luni. Si fibrosanul meu tot de la Mopan e. Dap...e foarte mare sarbatoare...ai grija iubita...Mua. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
14-10-2006, 02:33 PM
|
Pe azi mi-e ramas numai un rest de treaba, in rest am facut aseara.
As face ceva bun, dulce si Monti, dar sunt in pana de idei. Cred ca ma duc sa-mi fac un ceai. Uitam sa notez ca aseara am mancat pastai inabusite si gogosari in sos. (abia i-am facut asa ca trebuiau gustati) Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 14-10-2006, 02:35 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
14-10-2006, 04:29 PM
|
Gata conopida mea la cuptor, dar cred ca nu am respectat instructiunile. Bucatile de conopida erau cam mari, oul s-a dus la fundul vasului si branza a ramas deasupra si s-a cam uscat.
Dar a iesit bunicica. Am sa mai incerc si sigur o sa iasa mai buna. Meniul de azi, 14.10 MD ceai, rondele de grau expandat G 2 feliute de kaiser (conopida era in cuptor si eu eram moarta de foame) P conopida la cuptor Cumatra, tu scrii meniul de dimineata, dar te poti tine de el? Eu de asta scriu dupa ce mananc, ca am mereu impresia ca imi vine sa mananc altceva decat ce mi-am propus. Stiu ca e doar o impresie, ca oricum stiu ce am in frigider si in general ma gandesc dimineata cam ce am sa mananc. Idei preconcepute ! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
14-10-2006, 04:59 PM
|
Cuma', eu postez dimineata meniul pe ziua de ieri
Am gasit azi la brutarie paine Digesta facuta de Mopan. O sa-ti scriu mai tarziu ce contine ca acum nu o am la indemana. -------------------- In stand by...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 06:03 AM |