![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Andreea-Rodica |
31-10-2006, 06:14 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Pupuri la toata lumea!
Meniul zilei de marti, 31.10 MD ceai, fibrosan P ciorba de varza G 1 mandarina C 1 ou, mancarica de fasole (nu stiu cat e de monti dar in lista mea fasolea uscata are IG 30; am facut mancarea fara morcov dar a iesit o nebunie) Bine, trebuie sa recunosc ca-mi place fasolea in general si n-am mancat de mult, tare de mult. Si cu niste gogosari in sos, mama ce merge! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
31-10-2006, 06:26 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am salivat toata
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
31-10-2006, 08:05 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Dimineata recunosc sunt vinovata! Cateodata mananc mai mult, dar cand am ore de la 7 e imposibil. Si la scoala ciugulesc niste fibrosan sau rondele de grau. Altadata, cand am ore mai putine si ajung devreme acasa mai i-au o gustare inainte de pranz.
Dar ciorba de varza e consistenta, are afumatura, oua, varza, ceapa, ardei si e acrita cu otet (putin). -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
31-10-2006, 08:29 PM
|
Tocmai am observat: sunt CIOCANITOARE!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
31-10-2006, 08:48 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Si mie imi place ciorba de varza dar sa mananc de 2 ori pe luna. De ce nu o acresti cu bors de putina? Eu nu am incercat niciodata sa acresc borsul cu otet... Puup si spor de scoala. Sa inveti bine, auzi?!
-------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
31-10-2006, 08:52 PM
|
Nu-mi place borsul de varza (adica acrit cu bors de putina), dar dupa asta acrita cu otet ma dau in vant. Are un gust aparte de la afumatura si de la ou (fac omleta si o tai ca pe niste taietei), Am auzit ca ar semana cumva cu ciorba de burta (dar aia nu-mi place).
Am sa invat bine, daca n-am invatat cand trebuia?! Maine-poimaine ai sa fii si tu ciocanitoare. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| buretel |
31-10-2006, 10:17 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
o seara faina! later edit: sau pe everybody am fost in vizita? e clar, ma lasa memoria Acest mesaj a fost editat de buretel: 31-10-2006, 10:23 PM -------------------- |
| Nessie |
31-10-2006, 10:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
later edit: sau pe everybody am fost in vizita? e clar, ma lasa memoria -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| buretel |
31-10-2006, 11:12 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
later edit: sau pe everybody am fost in vizita? e clar, ma lasa memoria nope, ma intrebam retoric! am venit sa o salut pe andreea, convinsa ca am mai fost pe aici candva, la inceputuri, dar ca nu mai trecusem de mult. cautand insa in urma, mi-am dat seama ca pe oneden totusi nu ne-am intalnit, desi imi amintesc ca am vizitat un jurnal de al ei, asa ca m-am gandit ca e vorba de cel pe pe fostul everybody deci n-ai muncit destul la sala -------------------- |
| lliliana |
01-11-2006, 07:27 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Tocmai am observat: sunt CIOCANITOARE! Grabeshte-te spre veveritza -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
01-11-2006, 02:02 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Tocmai am observat: sunt CIOCANITOARE! Grabeshte-te spre veveritza -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Andreea-Rodica |
01-11-2006, 02:06 PM
|
Pe alt forum n-am mai scris, in afara de cel al profesorilor de pe edu, dar pe aici ne-am mai intalnit. Nici nu conteaza prea tare unde si cum, bine ca ne intalnim.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
01-11-2006, 06:38 PM
|
Meniul zilei de miercuri, 1.11
MD ceai, rondele de grau P mancarica de fasole (rece, ca nu era gaz) si 2 feliute de salam G 2 patratele de cioco Anidor C Inca nu stiu, dar a venit gazul, asa ca fierb 2 oua, un pic de branza si om mai vedea. Va pup! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| lliliana |
02-11-2006, 07:54 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Buna dimineatza...
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
02-11-2006, 07:47 PM
|
Buna dimineatza... Te astept! Meniul zilei de joi, 2.11 MD ceai, fibrosan G 1 feliuta mica-mica de pizza P mancarica de fasole, o buc de carnacior (polonez, parca) G 2 mandarine C 1 buc de polonez fiert (e ca un crenwust) si ce-oi mai gasi prin frigider (branza, gogosar sau ardei) Am avut niste zile de groaza. Ieri am aflat ca pentru dosarul de inscriere la definitivat imi mai trebuie o hartoaga (care trebuie sa o iau de la Iasi). Si care nu e gata, ca am vorbit la Rectorat si primesc acelasi raspuns: Sunati maine! Azi am avut ore in mediul rural (asa e la mine joia si vinerea) si cand sa plecam spre casa, nu a venit autobuzul! Am mers pe jos cam 4 km, si apoi a venit cineva dupa mine. Cred ca km aia au fost buni, oare sa mai incerc?! Dar nu-i nimic, cum bine zicea cineva: Si maine e o zi! Va pup pe toate, nu stiu daca mai am putere sa mai scriu pe la fiecare, dar voi ma intelegeti. Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 02-11-2006, 07:48 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 06:34 AM |