![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
03-11-2006, 11:17 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Andreea!
Un weekend frumos iti doresc si calduros! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| crissy |
03-11-2006, 11:56 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.427 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Ghici ce o sa facem peste exact o luna????
-------------------- In stand by...
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
04-11-2006, 01:37 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Peste exact o luna, sarbatorim
Ieri a fost ziua mamei mele. Sa-mi traiasca, si eu ei! Meniul zilei de vineri, 3.11 MD ceai, rondele de grau expandat, fibrosan P branza cu smantana, crenwusti, 1 feliuta telemea de vaca C peste prajit cu putin mujdei de usturoi Acum gatesc de zor Va pup si va doresc un weekend minunat. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
04-11-2006, 02:01 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.427 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Ieri a fost ziua mamei mele. Sa-mi traiasca, si eu ei! LMA mamei tale, multa-multa sanatate si tot ceea ce-si doreste Ce gatesti bun? Primesti musafiri Eu ieri am facut budinca de orez cu mere, budinca de conopida (cu branza, carne si ciuperci) iar azi mi-am facut paine (in care am pus si o lingurita de chimen mnea, mnea Intrebare: eu castravetilor la otet le-am adaugat si morcov rondele. Pot sa mananc morcovul? Eu zic ca da ca doar e crud dar mai astept si alte pareri. -------------------- In stand by...
|
| Nessie |
04-11-2006, 03:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
La multi ani mamei tale, Andree!
Ce sarbatoriti, fetelor? Crissy, morcovul daca e fiert (prin distilarea borcanelor) nu e Monti. Prin fierbere se formeaza gelatina de care vorbea el ca are IG-ul mare. Asa zic eu...sa mai auzi si alte pareri. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
04-11-2006, 03:53 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Multumesc pentru urari!
Pe 3 decembrie fina mea, Elise, implineste un anisor! Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 04-11-2006, 03:54 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Lacry |
04-11-2006, 06:33 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Peste exact o luna, sarbatorim Ieri a fost ziua mamei mele. Sa-mi traiasca, si eu ei! Meniul zilei de vineri, 3.11 MD ceai, rondele de grau expandat, fibrosan P branza cu smantana, crenwusti, 1 feliuta telemea de vaca C peste prajit cu putin mujdei de usturoi Acum gatesc de zor Va pup si va doresc un weekend minunat. Ei, sa-ti traiasca, sa-i traiesti si sa NE traiesti... si tot asa Ce crezi, azi am reusit sa mananc cum trebuie. Si asta, pentru ca nu am avut TIMP sa mananc decat pe "furisate" -------------------- |
| Andreea-Rodica |
04-11-2006, 09:27 PM
|
Multumesc!
Meniul zilei de sambata, 4.11 MD ceai, crenwust, branza cu smantana G peste prajit P bors de legume G lapte cu cacao (mersi cumatra de idee) C varza a la Cluj Acest mesaj a fost editat de Nessie: 06-11-2006, 10:34 AM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| midnight_talker |
04-11-2006, 09:40 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 138 Inscris: 13-06-2006 Membrul Nr.: 30 |
Ciao!Am trecut sa te salut si sa ma inspir din meniul tau....Azi am gasit la sora-mea ceva retete bune polo italiano si ceva pipt de curcan umplut si erau monti.
Inca n-am incercat sa fac ceva cu faina de soia.Poate o sa incerc reteta ta de saratele. Pupici! |
| Andreea-Rodica |
04-11-2006, 09:44 PM
|
Eu pe la tine, tu pe la mine! Am inteles bine, tii Monti, nu? Poate ne mai inspiram una de la alta. Eu am deja trei luni si am slabit cam 5 kg. Poate nu e mult, dar eu sunt multumita. Inca 4 kg si trec la faza II.
Te mai astept pe la mine! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| midnight_talker |
04-11-2006, 09:52 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 138 Inscris: 13-06-2006 Membrul Nr.: 30 |
Andreea,sa ne cunoastem mai bine....
Am tinut Monti anul trecut cam 6 luni fara abateri si 2 luni cu abateri mici si mari.Slabisem 13 kg si eram fericita,dar cand am ajuns la stadiul asta,desteapta de mine....n-am mai trecut in faza 2...Ci mai mult in abateri si din abateri in excese si am pus inapoi tot.Dar de acum 2 sapt am inceput din nou,dupa mai multe tentative de Monti,si sper sa ma tina de data asta.Am tinut 2 sapt monti,dar am exclus inclusiv cerealele.De sapt viitoare le reintroduc treptat.Pana mai prind incredere si entuziasm,n-o sa scriu prea des,dar odata cu rezultatele o sa ma dezleg si eu la limba,ca doar eram midnight talker... Pupici! A...si inca ceva....tu nefiind multa ca si mine,ai avut chiar un ritm bun de slabire.Spor in continuare! |
| Andreea-Rodica |
04-11-2006, 10:00 PM
|
Ma bucur ca ti-ai recapatat increderea in acest regim si te astept cand ai sa vrei tu (si cand ai sa poti). Eu am avut noroc cu fetele de pe forum si sunt recunoscatoare. Sunt si prima data la un astfel de regim si nu stiam prea multe. Mie mi-a fost mai usor avand cui sa spun, sau cui sa adresez o intrebare.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
06-11-2006, 10:34 AM
|
Andreea, cum ti-au iesit saratelele pana la urma?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
06-11-2006, 04:01 PM
|
Am ramas datoare cu
meniul zilei de duminica, 5.11 MD ceai, branza cu smantana G saratele Monti P bors de legume, varza a la Cluj C omleta cu cabanos, gogosari in sos Saratele au fost bune, dar branza pe care am pus-o a fost un pic cam iute. data viitoare fac cu telemea. Meniul de azi il scriu mai pe seara, dar am facut deja o abatere mare. Am fost plecata la Iasi si desi am stat pe acolo doar 1h30' am mancat o placinta Macedonia cu branza. Mare abatere: are faina alba, zahar. Dar acum imi iau -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| lliliana |
06-11-2006, 06:50 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Buna seara Andreea... Urari de bine.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 11:03 AM |