![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
16-11-2006, 08:18 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
hribi cu smantana, Am ramas blocata pe chestia asta. asa mi-e o poftaaaa! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
16-11-2006, 08:24 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salutari gazditei
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Melcu' |
16-11-2006, 01:25 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 7-09-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 128 Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza. Sex: Feminin |
Salutare gazdei si tuturor lulptatoarelor cu kilogramele!
Am aparut si eu printre voi (de ieri) si ma inscriu la Monti. Am si eu un jurnal (Jurnalul mamicii descurajate), va rog sa treceti si pe la mine si sa ma incurajati sau sa ma trageti de urecchi cand gresesc. Sper sa ma ajutati sa ma tin si eu de Monti asta cu cat mai putine abateri. Andreea-Rodica, am vazut ca tu te-ai apucat din iulie. Ai reusit sa te tii tot timpul pana acum? -------------------- |
| aki |
16-11-2006, 01:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Dar pe unde-i gazda?
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
16-11-2006, 01:50 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Am reusit si eu in sfarsit sa intru pe forum. Chiar daca nu am avut timp sa scriu, sa stiti ca am fost cumintica. Acum am sa incerc sa scriu meniul pe ultimele doua zile.
Meniul zilei de marti, 14.11 MD ceai, crenwusti P mancarica de soia G 1 mar, 1 mandarina C pui la ceaun, cu hrean si smantana Meniul zilei de miercuri, 15.11 MD ceai, fibrosan G 1 mar P pui la ceaun, branza cu smantana G lapte cu cacao si fructoza C salata de vinete, crenwusti Sper ca am scris tot. Pentru azi sper sa reusesc sa scriu deseara. Bine ai venit printre Montignace, Melcu'. Sau sa-ti spun mamica descurajata? Lasa ca te incurajam noi! Imbratisari tuturor fetelor care au trecut pe la mine in ultimele zile. Acum fug sa mai citesc si pe la voi, ca tare am ramas in urma! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| aki |
16-11-2006, 01:58 PM
|
Eu tocmai azi am reusit sa recuperez tot cu cititul prin jurnale
-------------------- |
| Melcu' |
16-11-2006, 05:18 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 7-09-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 128 Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza. Sex: Feminin |
Andreea, multam de incurajare! Sa stii ca azi deja m-am tinut tare!
Ca sa nu mai zic ca am intalnit la sala o doamna la vreo 50 de ani, poate mai mult, care zicea ca a slabit 40 kg!!! -------------------- |
| Lacry |
16-11-2006, 10:31 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
hribi cu smantana, Am ramas blocata pe chestia asta. asa mi-e o poftaaaa! am io murati, si galbiori, si ghebe. Vino de le ia! -------------------- |
| lliliana |
17-11-2006, 11:53 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Neatza Andreea. Urari de bine.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
17-11-2006, 06:24 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Fetelor am venit sa-mi iau
Meniul zilei de joi, 16.11 MD rondele de grau, fibrosan, ceai P bors de pui C crenwusti cu hrean cu smantana Un pic mai tarziu, preparate din carne (doar doua inghitituri), 2 pahare cu vin si prajitura de care spuneam mai sus. Dar n-am mancat-o toata! Meniul zilei de vineri, 17.11 MD ceai, rondele de grau P preparate din carne, 2 sarmalute, un miniecler si o prajiturica mica C pentru cina am pregatit o omleta cu ciuperci si mai am prin frigider niste branza cu smantana De maine trebuie sa fiu foarte cuminte, nu de alta dar vine sfarsitul lunii si iar se lasa cu minipetreceri si ingrasacioase. Am inceput sa urasc cuvantul asta. Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
17-11-2006, 07:06 PM
|
De ce oare facem petreceri intre noi inainte de a ne marita, inainte de a
avea un copil, de ziua nasterii, sau cand ne pensionam? Ce s-ar face multe dintre noi fara surori, confidente, prietene de cumparaturi, de luat masa, de calatorie? Haideti sa ne sarbatorim una pe alta de dragul nostru! Trimiteti acest e-mail tuturor prietenelor voastre! Daca primiti inapoi doua sau mai multe, sunteti norocoase ca aveti mai mult de o prietena. Fiti fericite! Intotdeauna va fi o alta mai frumoasa ca tine. Una mai desteapta. Cu o casa mai mare. Cu o masina mai scumpa. Cu copii mai buni la scoala. Cu soti ce repara mai multe in casa. Asa ca, nu-ti mai bate capul, iubeste-te pe tine, accepta-ti circumstantele. Gandeste-te: Cea mai frumoasa femeie din lume poate avea o inima impietrita. Cea mai apreciata femeie de la serviciu probabil nu poate avea copii. Iar cea mai bogata femeie are masina, casa, haine...dar e singura. Si vorba spune: "Si unde dragoste nu e, nimic nu e." Asa ca, inca o data, iubeste-te. Accepta cine esti. Priveste-te in oglinda dimineata cu un zambet si spune: "Dumnezeu m-a binecuvantat, asa ca nu-mi permit sa fiu stresata. Si m-am saturat sa fiu dezamagita." "Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample. Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii." Fiti binecuvantate, doamnelor, si trimiteti aceste randuri ca sa usurati inima altor femei. "Pentru lumea larga, tu esti doar o singura persoana, dar tu poti insemna o intreaga lume pentru cineva anume." O zi excelenta! Poate se potrivea mai bine la vitamine, dar am scris aici! Cred ca e important sa citim si sa luam aminte! Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 17-11-2006, 07:07 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Lacry |
17-11-2006, 08:45 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
E bune tot ce-ai scris
Cat despre menu, daca te opreai la un pahar de vin si nu te dadeai la prajiturica, te iertam... dar asaaaaa -------------------- |
| crissy |
19-11-2006, 10:02 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
'Neata cuma'
-------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
19-11-2006, 10:04 AM
|
Meniul zilei de sambata, 18.11
MD rondele de grau expandat, ceai P branza cu smantana, mancare de soia (o lingura) C salata de oua fierte cu branza telemea si o felie de salam Iar mai tarziu un pic de cioco. Acum ma chinui sa-l scot pe al meu din casa la niste cumparaturi, dar e tare lenes. Sper sa reusesc. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
19-11-2006, 02:34 PM
|
Meniul zilei de duminica, 19.11
MD ceai, fibrosan G 1 cola light P un ou prajit, o felie telemea, doua felii parizer pui, 1/2 gulie Acum ma pregatesc sa ma duc la o prietena, o punem de o cuconada. Sper sa nu calc pe alaturi de monti. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 08:59 AM |