![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
03-08-2006, 12:03 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Foarte bine ai facut cu fructoza! E mai buna, dar e sanatoasa! Si daca ma duc si eu la unmagazin de asta gasesc fructoza? -------------------- |
| Andreea-Rodica |
03-08-2006, 12:12 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Cauta la magazinele cu produse naturiste sau Plafar (daca asa s-o fi chemand si la voi). Mie mi-a spus vanzatoarea ca aduce numai la comanda si dureaza cam o saptamana.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
03-08-2006, 12:17 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
o sa incerc si eu.Doamne cite am invatat de pe idieta.ro si tot am uitat
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
03-08-2006, 12:26 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Eu am dat de forumul acesta din intamplare, dar sunt recunoascatoare fetelor. Am invatat multe si cel mai important m-am motivat. Am destule kg in plus, n-am fost niciodata o subtirica (cred ca am aproape 70, la 1,67m), dar n-am incercat sa tin un regim. Nu ca ar fi tare greu, dar e nevoie de sustinere si informatii, mai ales de la cineva in aceeasi situatie.
![]() [/url] |
| Nessie |
03-08-2006, 12:28 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Noroc ca ne avem una pe alta aici sa ne sustinem si sa invatam!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
03-08-2006, 12:35 PM
|
-------------------- |
| Nessie |
04-08-2006, 01:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Andreea, ce faci?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
05-08-2006, 08:09 AM
|
Am lipsit o singura zi, dar sa stiti ca am fost cuminte.
Ieri m-am tinut de Monti si am mancat: MD cafea cu lapte degresat, cereale cu iaurt degresat si putina branza de vaci 0% grasimi P piept de pui cu salata de rosii si branza G (dupa 4 ore) 3 mere mici (din astea varatice) C orez brun cu legume, 1 rosie, putina branza degresata Mi se pare ca mananc mult mai putin ca inainte. Sper sa nu calc stramb. Am lipsit o singura zi si am de citit -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
05-08-2006, 08:59 AM
|
Am inceput ziua cu o cafeluta cu lapte degresat.
Cand veni vorba de micul dejun, sa va povestesc. Am facut aseara niste turte din faina de secara integrala, dar nu au crescut si nici la gust nu sunt OK. (Cand ma gandesc ca al meu a gustat aseara si a zis ca sunt foarte bune, ca vrea si el! Am sa mai incerc cu faina integrala de grau, dar mai las sa treaca cateva zile. Asa ca am revenit la cereale cu iaurt degresat, niste branzica de "veci" si o lingurita de gem dietetic (pe care abia asteptam sa-l mananc cu turtitele alea). -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
05-08-2006, 09:53 AM
|
Buna Andreea! Ma bucur ca ai fost cumintica!
La paine ai grija sa respecti cantitatile din retete chiar daca o sa ti se para coca moale. Eu tin minte ca am inclocuit 1/2 de cana de faina cu 1/2 de cana de tarate si am pus cateva miezuri de seimnte in coca (de floarea soarelui, de susan, de in...ce am mai gasit la plafar). Super bune mi s-a parut, chiar daca nu era foarte crescuta. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
05-08-2006, 01:02 PM
|
Cu painea mea, Azi am fost o gospodina! Am in cuptor ardei umpluti (fara orez). Trebuie sa iasa buni. Deasemenea am copt vinete pentru salata si ardei. Cu siguranta voi gusta putin, dar cu moderatie si cu atentie la combinatii. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
05-08-2006, 01:38 PM
|
Daca nu te cantaresti, poti sa te masori in zonele cheie (sold, talie, fund, pulpa etc) si vezi scaderea in cm. Oricum e mult mai sigur asa, pentru ca la cantar te poti pacali cand retii apa sau esti inainte de perioada dificila.
Succes cu painea! Sigur o sa iti iasa! Eu nu am avut chef de gatit azi Te-am pupat! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
05-08-2006, 01:54 PM
|
Salata de vinete am de gand sa mananc cu rosii, dar are ulei salata, si deci e masa proteino-lipidica. Data viitoare cand fac, pastrez si fara ulei.
Pranzul meu a fost compus din piept de pui (la cuptor, fara ulei) si 2 ardei copti. Urmeaza un ceai -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
05-08-2006, 01:56 PM
|
La un ceai cu gheata ma bag eu!
| Andreea-Rodica |
05-08-2006, 07:17 PM
|
Sa trec si cina pe raboj:
![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 07:13 AM |