![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
22-11-2006, 08:41 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salutareeeee....o zi faina shi implinitaaaaa.....
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Karin |
22-11-2006, 08:46 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Soia boabe?
O zi frumoasa si calma sa ai! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
22-11-2006, 03:20 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Soia boabe mai am doar crude, daca vrei. Daca nu, te anunt cand fac prima oara (dar daca urmaresti menuil meu, ai sa vezi).
Meniul zilei de miercuri, 22.11 MD ceai, fibrosab G omleta (o gura mare-mare) P salata de fasole boabe cu ceapa rosie (sunt acasa si nu mai plec asa ca nu mai conteaza nici mirosul de ceapa, nici ca s-ar putea sa ma ia cu somn) Pentru cina nu stiu, am sa scriu mai tarziu sau maine. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| luchi |
22-11-2006, 03:34 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna ziua profei noastre preferate! De muuulta vreme zic ca fac si eu salata de aia, dar nu reusesc niciodata. poate azi?
E o idee foarte buna pentru mancat in post -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Melcu' |
22-11-2006, 05:40 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 7-09-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 128 Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza. Sex: Feminin |
Buna seara, gazda draga! Am trecut si eu pe la tine sa mai iau o lectie de mancat corect. Eu eram convinsa ca nu am voie sa mananc fasole boabe si mazare la Monti. Am voie? Nu ca m-as omori dupa ele, dar asa, ca informatie.
Si sa va zic ceva: ce credeti ca face in acest moment mamaia mea, care e in vizita la mine? Clatite! -------------------- |
| Andreea-Rodica |
22-11-2006, 07:01 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Fasolea boabe are IG 30, iar mazarea are IG 35 sau 40. Eu am considerat ca e Monti. Mai ales ca ma innebunesc dupa amandoua. Asa ca am mancat, mai ales mazare. Acuma o fi monti 100%, nu stiu, dar nici departe nu e. Nici fetele care au tinut Monti nu mi-au zis ca n-ar fi.
Imi pare rau dupa clatitele alea, as manca si eu vreo doua Dar sunt rele -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
22-11-2006, 09:38 PM
|
Sa terminam de scris meniul de azi:
G 1 mar, 1 mandarina C un ou fiert, 2 felii parizer, 1 gulie si o gura de salata de fasole (pana s-a fiert oul) Cam atat pentru azi, va urez o zi buna maine si -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Lacry |
22-11-2006, 10:24 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
mazarea e Monti "la limita" Si parca nu se combina cu orice...
dar e Monti Mananci cam putin. La Monti conteaza CE, nu CAT. Miscare faci? Pupam -------------------- |
| buretel |
22-11-2006, 10:51 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
am innebunit si eu cu salata asta de fasole cu ceapa. e prima pe lista la mancarurile de post
azi m-am infruptat virtual cu o portie, mi-a servit o prietena pupici profei -------------------- |
| lliliana |
22-11-2006, 11:00 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Soia boabe mai am doar crude, daca vrei. Daca nu, te anunt cand fac prima oara (dar daca urmaresti menuil meu, ai sa vezi). io folosesc uneori soia...marunta...in loc de carne tocata -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Karin |
23-11-2006, 08:29 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
M-ati innebunit cu salata aia de fasole!
Azi asta am in meniu, cand ajung acasa: salata de fasole! -------------------- ![]() |
| Andreea-Rodica |
23-11-2006, 01:53 PM
|
mazarea e Monti "la limita" Si parca nu se combina cu orice... dar e Monti Mananci cam putin. La Monti conteaza CE, nu CAT. Miscare faci? Pupam Intoarcem pupicii Miscare nu fac decat spre scoala si spre casa. Doar daca nu vine autobuzul in satul in care am ore joi si vineri, o mai iau pe jos (dar nu s-a intamplat decat odata). Nu cred ca mananc putin, oricum in unele zile mananc mai mult, in altele mai putin. Am avut mult de lucru in ultimul timp si am gatit mai putin si m-am pacalit cu preparate, oua fierte, chestii de-astea. M-ati innebunit cu salata aia de fasole! Azi asta am in meniu, cand ajung acasa: salata de fasole! O zi buna si tie! Salata de fasole si la mine in meniul de azi, ca al meu nu s-a ingramadit la ea, asa ca mananc eu tot. Dar nu-mi pare rau, ca e tare buna! Soia boabe mai am doar crude, daca vrei. Daca nu, te anunt cand fac prima oara (dar daca urmaresti menuil meu, ai sa vezi). io folosesc uneori soia...marunta...in loc de carne tocata Dar cred ca nu e soia 100% naturala, o fi tratata cumva de fac ei snitelele alea si bucatele si marunta.... Foloseam si eu, dar nu sunt prea incantata. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
23-11-2006, 08:20 PM
|
Meniul zilei de joi, 23.11
MD ceai, preparate din carne, cascaval P salata de fasole boabe cu ceapa G 2 mandarine C ou fiert, telemea, parizer de pui Va pup si va doresc un inceput de weekend minunat! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| lliliana |
24-11-2006, 07:51 AM
|
|
Salut Andreea...sa shtii ca nici eu nu-s prea incantata de soia din magazinele romaneshti...Tot am spus ca o sa-l rog pe sotzul meu sa-mi aduca din Frantza. Iti doresc un weekwnd placut.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
24-11-2006, 08:30 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Un we minunat, Andreea! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 07:44 AM |