![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Andreea-Rodica |
24-11-2006, 09:34 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Meniul zilei de vineri, 24.11
MD ceai, 2 mere (mai tarziu) P crenwusti fierti si cateva smochine (nu mai stiu daca smochionele trebuie mancate la mult timp dupa masa, ca fructele, sau nu conteaza) G cioco Heidi 75% C branza cu smantana, crenwusti Va pup pe toate si va doresc un weekend minunat! Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 24-11-2006, 09:34 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Sexymom |
24-11-2006, 10:26 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hola Andreea, vreau si eu fasole, mananc numai odata in an ca la mine in casa nu mananca nimeni si pt.mine nu gatesc .....
vreau la mama sa mananc si eu fasole.... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
25-11-2006, 10:30 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Te astept la o portie de fasole (dar sa-mi spui cum iti place mai mult: sa fie un bors, o iahnie, fasole batuta cu usturoi si ceapa prajita).
Macar la o masa virtuala sa ne intalnim, daca altfel e cam greu. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
25-11-2006, 05:36 PM
|
Astazi am reusit sa gatesc si am facut o minunata racitura de pasare. N-am mai pus morcov, cum puneam de obicei, ca sa fie Monti.
Meniul zilei de sambata, 25.11 MD ceai, 1 crenwusti P piept de pui fiert cu hrean si smantana G smochine, 1 mandarina C racitura (sper sa se inchege) Am de trecut si o abatere pe raboj: 1/2 sticla (cam 150ml) suc de morcovi si alte fructe(Tedi). Imi era asa o pofta si a fost atat de bun! Va pup si va doresc un weekend placut in continuare! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
25-11-2006, 11:14 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Suc de morcovi? Hi, hi, tu si cu Elise. Numai ca Elise bea suculetz proaspat preparat de mamik sa.
-------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
26-11-2006, 03:46 PM
|
Meniul zilei de duminica, 26.11
MD ceai, fibrosan, apoi o tura prin oras G 1 cola light, ca tot eram in oras nu puteam sa nu ne oprim la un suc, respectiv o bere P racitura de pasare (care nu e inchegata foarte tare, dar e buna), 3 feliute stravezii de salam devara, cateva smochine (le-am terminat, am scapat de ispita) C probabil tot racitura, ca nu ma pot opri pan anu se termina Poate va mai fi si o gustare, un fruct ceva. Va pup si va doresc o saptamana minunata. Imi pare rau ca nu am timp sa scriu la fiecare cate ceva. Am citit tot dar imi lipseste si inspiratia. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
28-11-2006, 11:38 AM
|
Fetelor sariti cu bataia ca nu se mai poate!
Meniul zilei de luni, 27.11 MD ceai, fibrosan G 1 covrig (Eram la scoala, de serviciu, nu puteam pleca din scoala si in plus am cumparat covrigi pentru colegii mei de cancelarie. Pur si simplu am mancat si eu unul, si de foame si de pofta.) P racitura de pasare (a fost un pranz cam tarziu) C parizer, branza cu smantana Nici azi, marti, 28.11, nu e mai bine MD ceai si atat din lipsa de timp Am fugit la scoala si avand o fereastra zic sa fug sa iau ceva de mancare ca stomacul meu scotea niste zgomote ciudate Mai am cateva ore, dupa care fug spre casa ca ma asteapta cateva geamuri de spalat. Mai grav e ca nu am nimic gatit si iar nu stiu ce mananc. Si vine Sf Andrei si iar o dau in bara. Si in weekend ma duc la fina si la cumatrii mei, asa ca doar de luni am sa fiu iar 100 % MONTI. Va pup si fug la ore! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
28-11-2006, 11:42 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
la cat de cumintica esti tu de obicei, se trece cu vederea o abatere.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
28-11-2006, 12:30 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut andreia.an trecut sa-ti las un pupic si sa-ti urez o saptamina linistita
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
30-11-2006, 02:16 PM
|
Of timpul asta!
Nici nu mai stiu exact ce am mancat ieri si alaltaieri, dar stiu ca am mancat mancare Monti, cu orele de masa am stat cam prost. Ziua de azi nu se pune la regim si nici tot weekendul, asa ca mai vin cu meniu doar luni. Pana atunci va doresc un weekend minunat si sa va distrati mult! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| lliliana |
04-12-2006, 07:47 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Pup Andreiusa zglobie. O zi frumoasa iti urez
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
04-12-2006, 10:25 AM
|
Salutare! Am revenit. Am petrecut un weekend minunat, i-am luat si motul finutei, am mancat prea mult si prea de toate. Dar de azi sunt cuminte. Nu de alta dar vin sarbatorile si vreau sa arat bine. Declar urmatoarele trei saptamani saptamanile fara abateri (vedem noi ce-o iesi, ca poimaine e Sf Nicolae).
Sper sa nu se supere Cristina, dar incerc eu sa pun aici un link cu poze de la taiatul motului Va salut si incerc sa recuperez ce ati mai scris pe aici. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
04-12-2006, 11:05 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Buna, Andreea! Felicitari pentru decizia de a incepe saptamanile fara abatere!
Frumoase poze! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
04-12-2006, 11:10 AM
|
La noi se taie motul si la fetite si la baietei. In alte zone, la fetite obiceiul se numeste ruperea turtei.
Intr-adevar ne-am simtit foarte bine -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| luchi |
05-12-2006, 09:29 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 06:01 AM |