![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Andreea-Rodica |
09-01-2007, 09:30 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
N-am reusit tot cu tickerfactory, dar am gasit altul. Multumesc, Nessie!
Uitam sa scriu meniul de azi, marti, 9 ianuarie MD ceai, grau integral (Haiduc) cu iaurt usurel (m-am distrat copios cand am vazut cum se cheama) 0,1% P varza a la Cluj, 1 ou G cioco G 1 mar. 1 mandarina, 1 kiwi C ciorba de varza Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 09-01-2007, 09:34 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
09-01-2007, 11:19 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
N-am reusit tot cu tickerfactory, dar am gasit altul. Multumesc, Nessie! Uitam sa scriu meniul de azi, marti, 9 ianuarie MD ceai, grau integral (Haiduc) cu iaurt usurel (m-am distrat copios cand am vazut cum se cheama) 0,1% P varza a la Cluj, 1 ou G cioco G 1 mar. 1 mandarina, 1 kiwi C ciorba de varza Ciorba de varza ai facut-o cu afumatura???? Poate fac si eu maine, desi imi propusesem sa fac varza calita. Sau poate le fac pe amandoua. -------------------- In stand by...
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
10-01-2007, 08:29 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza Andreea !
ce-i aia varza a la Cluj ? cioco la gustare ??? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Andreea-Rodica |
10-01-2007, 08:49 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Neagra rau fu cioco aia de la gustare!
Ciorba de varza o fac fierband varza cu o ceapa, apoi pun afumatura un pic prajita si taietei de omleta (omleta taiata fasiute mici). O acresc cu otet si o dreg cu un galbenus sau doua, in functie de cantitate. In original, reteta contine si radacinoase (morcov, telina, pastarnac), dar astea nu-s Monti. Varza a la Cluj e cam ca sarmalele despaturite: un strat de varza tocata, un strat de carne (ca umplutura la sarmale, dar in cazul meu fara orez), si iar varza. Deasupra torn suc de rosii si dau la cuptor. Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 10-01-2007, 08:50 AM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| julyalina |
10-01-2007, 08:54 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Varza a la Cluj e cam ca sarmalele despaturite: un strat de varza tocata, un strat de carne (ca umplutura la sarmale, dar in cazul meu fara orez), si iar varza. Deasupra torn suc de rosii si dau la cuptor. aha... un fel de musaca din varza tocata si carne -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| luchi |
10-01-2007, 10:10 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
La multi ani!
Am intrat sa vad ce faci, cum ti-ai inceput anu'..si te vad pusa pe fapte mari! bravo! Cat despre varza a la Cluj, nu comentez nimic, m-as baga daca ar fi facuta cu varza murata (mor de pofta dupa o varza calita- facuta cu varza murata Numai bine, Andreea, vad ca ai 2 tikere -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Sexymom |
10-01-2007, 12:22 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Succes in continuare Andreea, sa ajungi o slaba si o frumoasa in ziua in care te vei imbraca in mireasa.
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
10-01-2007, 08:30 PM
|
La multi ani! Am intrat sa vad ce faci, cum ti-ai inceput anu'..si te vad pusa pe fapte mari! bravo! Cat despre varza a la Cluj, nu comentez nimic, m-as baga daca ar fi facuta cu varza murata (mor de pofta dupa o varza calita- facuta cu varza murata Numai bine, Andreea, vad ca ai 2 tikere Pai cu varza murata am facut, ca e mai buna! Am sa fac in curand si o varza calita ca tare mi-ai facut pofta. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
10-01-2007, 08:58 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Succes in continuare Andreea, sa ajungi o slaba si o frumoasa in ziua in care te vei imbraca in mireasa. E o slaba si o frumuoasa dar e ambitioasa (a se citit incapatanata Eu borsul de varza l-am facut asa: am calit in ulei 2 cepe amestecate cu ardei grasi si costita afumata, am adaugat varza taiata, frecata cu sare si stoarsa si am lasat sa fiarba. La final am adaugat suc de rosii, bors de putina, verdeata. A iesit Imi place tick-erul tau de mor. Nu ala de la greutata Acest mesaj a fost editat de crissy: 10-01-2007, 09:04 PM -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
10-01-2007, 09:04 PM
|
Cumatra, iar am ajuns la 65 asa ca am de unde da jos, macar un pic. Cu ambitioasa, nu stiu, parca nu prea mai am ambitia aia de la inceput, dar perseverez.
Meniul zilei de mmiercuri, 10.01 MD ceai, grau expandat cu iaurt usurel P ciorba de varza G 2 mandarine, 1 kiwi C ou fiert, 2 feliute salam, 3 masline si un mic carnacior picant (de bere, dar fara bere -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
10-01-2007, 09:06 PM
|
C ou fiert, 2 feliute salam, 3 masline si un mic carnacior picant (de bere, dar fara bere Pai da, ca doar berea a baut-o Tzui -------------------- In stand by...
|
| Lacry |
10-01-2007, 09:31 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Salutare, Rodicut! Bine te-am regasit in noul an! Sa fie un an MINUNAT iti doresc, mai ales ca vei avea un eveniment extrem de important! Sa fie cu noroc
Pana la urma in cat timp ai dat jos kilele cu Monti? Esti multumita de dieta asta? Eu am inceput WW de pe 3 ianuarie...dar imi placea si Monti...acum adio cioco amaruie Dar, cand ajung mai aproape de target, poate mai revin si la Monti -------------------- |
| Andreea-Rodica |
11-01-2007, 05:51 PM
|
Multumesc de vizita, Lacry!
Eu am inceput Monti prima data pe 31 iulie 2006. Si sunt multumita de rezultate: nu m-am infometat, am mai calcat si pe langa de vreo cateva ori cu diverse ocazii, iar acum dupa Sarbatori n-am luat decat 1,5kg desi mi-am facut toate poftele (m-am obisnnuit fara paine, dar in rest am mancat de toate in cantitati destul de rezonabile Crissy, berea n-a baut-o nici el, ca bause lapte batut si nu mai mergea! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
11-01-2007, 08:49 PM
|
Meniul zilei de joi, 11.01
MD ceai, crenwusti P ciorba de varza, 1 crenwusti (ma astepta de dimineata pe farfurie singurel) G 2 kiwi si 1 mandarina C mancarica de fasole cu gogosari in sos Va doresc o seara buna si un weekend linistitor, ca se apropie cu pasi repezi! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
12-01-2007, 06:25 PM
|
Cum a fost prima saptamana de scoala?
Maine venim la Suceava, vrem sa mergem la Kaufland. Poate ne intalnim (la o pizza -------------------- In stand by...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 04:27 AM |