![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Andreea-Rodica |
12-01-2007, 08:10 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Cumatra, tu stii ceva?!
Meniul zilei de vineri, 12.01 MD crenwusti (unul si jumatate, dar nu mai mergea la 6 dimineata) P mancarica de fasole cu gogosari in sos G 1 cola light si o felie de pizza (cred ca Crissy a avut vreun informator C sper sa mananc numai fructe in seara asta: mere, mere, mere. Va doresc un weekend minunat! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Lacry |
13-01-2007, 11:22 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
SA stii ca o sa revin si eu la Montignac, dar acum raman cu WW pentru ca vreau sa ajung mai repede la targetul propus...
Cu Monti slabesti incet si sigur...iar faza 2, cu mentinerea, e cea mai faina Weekend placut si tie! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
13-01-2007, 10:09 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Meniul zilei de sambata, 13.01
MD ceai, rondele de grau cu iaurt usurel P 4 mici (am iesit in oras, ce sa mananci Monti?!) G branza cu smantana C crenwusti, o cana de sana (poate mai beau una pana ma culc) Pe langa asta trec pe raboj o masca pentru par cu ulei de masline, miere si galbenus de ou, o masca de fata cu ulei de masline si argila si o baie relaxanta. A! si un masaj si impachetare cu Supliform. Acum ma pregatesc de odihna, ca maine am o gramada de treaba. Va urez o seara buna! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
14-01-2007, 09:16 PM
|
Meniul zilei de duminica, 14.01
MD ceai, rondele de grau cu iaurt usurel P preparate din carne, cascaval, castraveti+ o gura de Garonne+ o bucatica de tort (am fost la o aniversare si am rezistat cat am rezistat, dar tot am calcat un pic pe alaturi) C friptura de porc (dar era slaba) cu gogosari in otet Va urez o saptamana buna si ne mai "auzim"! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
16-01-2007, 03:55 PM
|
Meniul zilei de luni, 15.01
MD ceai, rondele de grau cu iaurt usurel P ciorba de varza G 1 portocala, 1 kiwi C branza cu smantana, vreo doua scrijele (sunca de porc prajita sau jumari) -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
16-01-2007, 08:10 PM
|
Meniul zilei de marti, 16.01
MD ceai, crenwusti P ciorba de varza, branza cu smantana, 2 feliute de salam G 2 kiwi C mancare de mazare Cam atat, cantarul meu arata cateodata 64 de kg, ceea ce e bine. Dar astept sa stea mai mult aici, si apoi schimb tickerul. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
17-01-2007, 01:00 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
-------------------- In stand by...
|
| Nessie |
17-01-2007, 01:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
17-01-2007, 05:23 PM
|
In meniul meu de luni, la cina. Dar erau din carne aproape macra si am luat numai vreo doua de pofta. Eu zic ca sunt lipidice, chiar daca nu prea indicate. Dar pentru ca nu erau din carne grasa, aveau putina grasime, zic eu ca merg chiar si la Monti. Sunt faine ca sunt crocante (am taiat feliute foarte mici si subtiri) si un pic sarate (dar nu mutl, ca sarea retine apa). -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
17-01-2007, 08:07 PM
|
Meniul zilei de miercuri, 17.01
MD ceai, rondele de grau, iaurt usurel P crenwusti C mancare de mazare G smochine uscate Stiu ca ar fi trebuit sa inversez pranzul cu cina, dar n-am avut timp nici sa incalzesc mancarea, nici sa mananc mai mult. Poate maine am sa stau mai bine la capitolul timp. Am inceput sa recitesc (macar pe diagonala) cartile lui MM, acum citesc aia scrisa ptr femei, poate imi revine dorinta de a fi mai cuminte. Dar, totusi, am cautat azi niste poze prin pozele mai vechi, si m-am bucurat sa observ cat eram de rotunjoara acum un an! Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 17-01-2007, 08:07 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
18-01-2007, 10:17 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Ce-mi place optimismul tau
|
| Nessie |
18-01-2007, 11:42 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Te admir, Andreea!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| crissy |
18-01-2007, 04:47 PM
|
Cumatra, am facut si eu soia. Cine stie cine o va manca... Pe langa faptul ca a ramas tare dupa aproape 4 ore de fiert, m-a pus
|
| Andreea-Rodica |
18-01-2007, 06:16 PM
|
Soia mea a fiert repede, nu stiu ce-i cu a ta. O fi mai veche.
Optimismul meu nu e prea mare, dar cand ma uit la al doilea meu ticker, ma sperii ce putin timp mai este si cat de multe de facut. Printre care de dat jos macar 3 kg. Asa ca la munca cu mine. Dar azi am gustat un fursec si o ciocolata calda(ca a avut o colega lectie deschisa), asa ca nu stiu unde este cumintenia mea. Si macar daca le mancam singure, dar inainte de ele luasem vreo 2 feliute de carnacior da casa, 1 feliuta de toba si o bucatica de branza. Meniul zilei de joi, 18.01 MD ceai, rondele de grau (asa fara iaurt au un gust, parca mancam carton presat, dar le-am mancat pe drum pana la autobuz si nu puteam pleca cu iaurtul in mana G ce am scris mai sus (sa nu ma repet) P mancare de mazare + 3 felii de salam (pana s-a incalzit mancarea, ca nu vedeam de foame) G 1 kiwi, 1 mar C urmeaza sa vedem, completez maine Se apropie weekendul, abia astept! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
18-01-2007, 07:16 PM
|
Dar poze cand ne arati?
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 07:10 AM |