![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Andreea-Rodica |
12-02-2007, 09:44 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Despre ardei, am scris la tine in jurnal.
Meniul zilei de luni, 12.02 MD ceai, parizer de pui, masline P 2 ardei umpluti G 3 kiwi C un pic de racitura As mai manca ceva dar sper sa reusesc sa ma abtin. Ce bine era asta vara...daca imi mai era foame seara dadeam iama intr-o rosie, un castravete. Legumele astea "de iarna" n-au nici un gust. Abia astept primavara, sa apara urzicile, stevia. Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 12-02-2007, 09:44 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Lacry |
12-02-2007, 09:44 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Nu ma mai laudati atata ca ...am facut-o lata. Am fost in weekendul asta la Bacau, la viitorii nasi si s-a dus pe apa sambetei (si a duminicii) tot regimul. Asa ca n-am ce meniuri sa scriu pe zilele astea doua, ca nici nu mai stiu cate bunatati am mancat, cate prajituri delicioase (asa ca la noi la moldoveni, unde incepi sa mananci la pranz si termini seara Va doresc o saptamana minunata! Oricat de greu vi s-ar parea ca Andreea a calcat pe alaturi... AM POZE Eu mi-s moldoveanca de la Galati, stabilita la Suceava, cu prieteni dragi in Gura Humorului, Bacau, Piatra Neamt. Barladeanca cu domiciliu stabil in Gura Humorului. Si eu sunt barladeanca... M-am hotarat sa tin Monti cu voi. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| crissy |
13-02-2007, 09:21 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Andreea, eu am cumparat din Kaufland niste rosii foarte gustoase. E drept insa ca nu mi se intampla intotdeauna. De exemplu, ardeii grasi cu care am facut ardeii umpluti au un gust tare ciudat.
Lacry, te asteptam cu idei de meniuri. Spor. -------------------- In stand by...
|
| lliliana |
13-02-2007, 01:49 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut Andreea...pupici...
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
14-02-2007, 07:29 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
M'neatza...
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
14-02-2007, 09:18 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Of, ieri n-am putut intra deloc pe OneDen si tare mi-ati lipsit.
Meniul zilei de marti, 13.02 MD ceai, parizer P 1 ardei umplut (mic de tot), 1 ou ochi, cateva jumarele G 3 kiwi C pasta de peste frecata cu ceapa Meniul zilei de miercuri, 14.02 MD ceai si atat P pasta de peste, peste prajit G 1 mandarina, 2 kiwi C parizer, cascaval, masline Maine trebuie sa ma duc la cumparaturi, ca frigiderul meu e gol. In rest, ma pregatesc pentru o inspectie pentru definitivarea in invatamant, pe 28 februarie, si am emotii de pe acum. Deja visez noaptea numai inspectii si inspectori. Dar sper sa trec cu bine si peste asta ca sa ma pot concentra asupra nuntii. Nu de alta, dar se apropie cu pasi mari si repezi. Va doresc o saptamana minunata, cat a mai ramas din ea! Lili, am hotarat, Sibiul e in Moldova. N-am fost niciodata in Sibiu, am auzit ca e tare frumos! Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 14-02-2007, 09:18 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
15-02-2007, 02:04 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
-------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
15-02-2007, 09:07 PM
|
Meniul zilei de joi, 15.02
MD ceai, fibrosan G pastrama de vita, cascaval, masline P piept de pui la cuptor, gogosari in sos C pulpa de pui la cuptor Poate o bucatica de cioco, dar numai daca castiga STEAUA!!!!! Am uitat sa trec un pahar de suc (cica natural si fara zahar) de mere si visine. Foarte bun. Cred ca renunt la cioco si mai beau un pic de suc poate mai dau baietii nostri un gol, ca vad ca asta de acum l-au anulat arbitrii... Mai am maine ore (multe) si apoi vine weekend-ul. Si cata treaba am, dar nu fac nimic decat sa ma vait! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| julyalina |
16-02-2007, 09:51 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza Andreea!
se pare ca aseara ai renuntat definitiv la cioco -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Andreea-Rodica |
16-02-2007, 01:57 PM
|
Am renuntat ca baietii nostri au jucat ca niste cizme. Si ce m-am enervat! Dar pana zi dimineata mi-a trecut
Vine weekendul! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| aki |
16-02-2007, 02:19 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Andreia.Am citit la tine ca ai nunta peste 3 luni.Casa de piatra si multa fericire intre voi.Si sa nu intirzie sa apara si micutii,sa aiba cu cine se juca Eliza
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
16-02-2007, 02:23 PM
|
Multumim peste urari! Acus vine nunta, ma tot uit la ticker si ma ingrozesc cate mai sunt de facut. Dar o sa fie bine!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| aki |
16-02-2007, 02:25 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
De copii vorbeam
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
16-02-2007, 02:57 PM
|
Deocamdata da, ma fac ca nu aud. Dar in momentul in care vom avea locuri de munca cat de cat sigure, voi trece la actiune. Stiu ca timpul trece si odata cu el si rabdarea de care ai nevoie sa cresti frumos un copil. Sper ca anul acesta sa ma titularizez in invatamant (as incerca eu si in alt domeniu, dar nu prea se cauta matematicieni), sa-si gaseasca si Iubi un servici stabil (ca acum se cam plimba de colo-colo) si facem si un
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
16-02-2007, 07:10 PM
|
Deocamdata da, ma fac ca nu aud. Dar in momentul in care vom avea locuri de munca cat de cat sigure, voi trece la actiune. Stiu ca timpul trece si odata cu el si rabdarea de care ai nevoie sa cresti frumos un copil. Sper ca anul acesta sa ma titularizez in invatamant (as incerca eu si in alt domeniu, dar nu prea se cauta matematicieni), sa-si gaseasca si Iubi un servici stabil (ca acum se cam plimba de colo-colo) si facem si un Da, da... si o casa, si o masina bengoasa, si functii sus puse, si.... si... A dracu's de la o vreme -------------------- In stand by...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 07:46 AM |