![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Andreea-Rodica |
20-02-2007, 03:41 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Eu am 1.66m. Dar pana la 58 de kg mai este mult. Poate macar 60 reusesc sa ating.
Mama mea nu e mare bucatareasa, dar acum cand sunt departe de ea si un sandwish de la mama are alt gust. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| lliliana |
20-02-2007, 04:30 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Mi-am facut shi eu calculul cu calculatorul acela...am de pirdut 34 kg...Jez. Port in spate greutatea unui copil de 10 ani
Intrasem sa te salut...shi sa imprashtii urari de bine -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
20-02-2007, 08:55 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.886 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
ce faci andreea? te pegatesti de nunta
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
20-02-2007, 09:10 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Nici eu nu ma agit prea tare, desi ar trebui. Dar saptamana viitoare am inspectia pentru definitivat si dupa aia sper sa am timp si putere sa pregatesc ce mai trebuie pentru nunta.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
20-02-2007, 09:16 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.886 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
tu esti profa de mate...eu am fost de romana
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
20-02-2007, 09:23 PM
|
Altfel iti vine sa faci tot posibilul sa-ti gasesti ceva in alt domeniu. Mai ales cand ai numai clase de SAM, cu copii total dezinteresati, parinti la fel... ce mai, o placere!
![]() [/url] |
| bubbles |
20-02-2007, 09:27 PM
|
la mine era "frumos" ca faceam si naveta si luam 320 lei pe luna
-------------------- |
| crissy |
20-02-2007, 09:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
-------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
20-02-2007, 09:31 PM
|
Avem de toate specimenele. Si cine stie ce o mai fi la anu'....
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
20-02-2007, 09:51 PM
|
Meniul zilei de marti, 20.02
MD ceai, rulada de pui P uscaturi: pastrama de vita, rulada de pui, branza topita G 1 minola, 2 kiwi C mancare de fasole Mi-e cam foame, dar am sa beau o cana de apa si sper sa-mi treaca. Doar sa nu i se faca foame si lui Iubi ca atunci nu cred ca rezist sa nu inghit macar o felie de ceva. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
20-02-2007, 09:55 PM
|
tu tii monti nu?am cautat cereale integrale fara zahar de am capiat si nu am gasit
a..apropo...eu abia am mancat un iuart mic danone cu putina paine uscata(imi cantarisem mai devreme 50 g si mi`am lasat putina pt iuart) si de obicei nu mananc la ore de astea dar doar ca sa imi acopar punctele -------------------- |
| Andreea-Rodica |
20-02-2007, 10:04 PM
|
Eu luam cereale de la Sanovita, le cumparam de la plafar. In ultimul timp nu prea am mai mancat ca m-am plictisit de gustul lor de carton. Ce efecte are Monti la mine? Uita-te la ticker, mai adauga cateva abateri (pe la nunti, de sarbatori, de ziua mea, de ziua lui s a ma d). Am inceput Monti in august 2006. Dar nu fac sport, mananc seara, nu prea mananc dimineata (astea sunt marile mele abateri). Eu sunt foarte multumita.
![]() [/url] |
| bubbles |
20-02-2007, 10:09 PM
|
si eu am mai avut abateri .. cel putin la sarbatori nu am numarat de loc dar nu am avut "depuneri" chiar asa de tare .. sper sa pot tine de acum cum tb ca sa ajung la 52 pana la nunta
-------------------- |
| lliliana |
21-02-2007, 08:34 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut Andreea...o zi buna.
Daca tot suntetzi profesoare hai sa va povestesc una...Am fost cu ceva vreme in urma in vizita la un amik, profesor de fizica la un liceu, cloaca din oras. Ne-a invitat intr-o clasa de a unsprezecea, ca sa asistam la un spectacol special. Am stat in ultima banca shi tipul a scos la tabla pe rand elevii, bucurandu-i cu probleme de fizica simple...pe care le rezolva si un copil de-a patra, daca-i dadeai formula. Nu vreau sa spun ce specimene erau in clasa...a fost comedie curata...Dar cea mai tare faza a fost cand prietenului nostru, profesorul, i-a cazut fatza in momentul in care unul din elevi a simplificat o fractzie 3/30. I-a dat 10 cu felicitari...ca era un fenomen de inteligentza -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
21-02-2007, 09:06 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza Andreea!
Salut Andreea...o zi buna. Daca tot suntetzi profesoare hai sa va povestesc una...Am fost cu ceva vreme in urma in vizita la un amik, profesor de fizica la un liceu, cloaca din oras. Ne-a invitat intr-o clasa de a unsprezecea, ca sa asistam la un spectacol special. Am stat in ultima banca shi tipul a scos la tabla pe rand elevii, bucurandu-i cu probleme de fizica simple...pe care le rezolva si un copil de-a patra, daca-i dadeai formula. Nu vreau sa spun ce specimene erau in clasa...a fost comedie curata...Dar cea mai tare faza a fost cand prietenului nostru, profesorul, i-a cazut fatza in momentul in care unul din elevi a simplificat o fractzie 3/30. I-a dat 10 cu felicitari...ca era un fenomen de inteligentza si ne intrebam atunci cum mai termina unii scoala -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 09:34 AM |