![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
21-02-2007, 09:39 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Am calculat si eu..8 kile tre' sa dau jos..ceea ce, sa vezi coincidenta, pica fix peste tickerul cel nou. ai slabit bine, 1kg/luna, nu? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Andreea-Rodica |
21-02-2007, 12:05 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Spor la slabit! Nu e asa greu de dat 8 kg, mai ales in timp. Eu am dat cam 1 kg pe luna, cu tot cu abateri. Daca nu erau abaterile....cred ca eram manechin. Si acum sunt la prag, am 63 de o vesnicie, si mai putin de 62,5 nu am avut. Dar e bine si asa.
In legatura cu elevii...ce sa zic. Simplificari ca cea din exemplul Lilianei intalnesc zilnic. Mai grav e cand nu reusesc copii astia (ca-mi venea sa le zic altfel, dar am intrat in post) sa adune numere negative, sau sa faca inmultiri cun numere de doua cifre. Dar mergem inainte! Am plecat la scoala! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
21-02-2007, 09:25 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Ca sa completez meniul de ieri va spun ca am mancat un iaurt degresat mic (trecusera orele necesare de la masa lipidica).
Meniul zilei de miercuri, 21.02 MD ceai, iar mai tarziu omleta si jumarele, gogosari in sos P salata de vinete, cascaval, 1 rosie C ciuperci la cuptor, salata de vinete, rosie Mai am de recunoscut o gustare compusa din Eu deja astept weekendul ca am planse de facut pentru inspectie si in timpul saptamnii nu am timp. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
22-02-2007, 08:46 PM
|
Meniul zilei de joi, 22.02
MD ceai, fibrosan P bors de pui, mancarica de fasole boabe, 1 crenwsti (pana s-a incalzit mancarea) G fructe: minola, kiwi C crenwusti fierti, cascaval, pastrama, masline -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| midnight_talker |
22-02-2007, 10:55 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 138 Inscris: 13-06-2006 Membrul Nr.: 30 |
Tu esti tot timpul cumintica cu Monti....ce mult ma bucur!
|
| lliliana |
23-02-2007, 08:19 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Of...cand va vad asha ambitzioase imi vine sa va pup. Te pupacesc cu drag.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
23-02-2007, 08:45 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Slaut Andreia.Ce ma bucur pentru tine,draga
-------------------- |
| luchi |
23-02-2007, 08:56 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Sa zicem ca trecem cu vederea cele 2 fornetti, pentru ca ne bucuram ca ai gasit verighetele care-ti plac. Insa..fornetti sunt..yakkks.
Spor la lucru si-mi place de tine ca esti ambitioasa -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
23-02-2007, 10:26 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Fata...unde umbli ca vorbim singure pe-acilea.
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 23-02-2007, 10:26 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
23-02-2007, 01:54 PM
|
Ce sa fac, umblu si eu pe la scoala! Mai ales ca azi a fost vineri si am avut ore intr-un sat de langa Suceava. Si la noi e zapada multa, mai sa nu vina autobuzul si sa ne lase pe acolo inghetate de frig.
Eu nu-s prea cumintica, iar n-am mancat dimineata, iar maine e Dragobetele si sper la o iesire in oras (unde n-am sa mananc monti). Acus ma incalzesc un pic si plec iar la scoala ca mai am ore si dupa-amiaza, noroc ca am aici in oras. La Suceava ninge in continuare. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| lliliana |
23-02-2007, 01:58 PM
|
|
Ce sa fac, umblu si eu pe la scoala! Mai ales ca azi a fost vineri si am avut ore intr-un sat de langa Suceava. Si la noi e zapada multa, mai sa nu vina autobuzul si sa ne lase pe acolo inghetate de frig. Eu nu-s prea cumintica, iar n-am mancat dimineata, iar maine e Dragobetele si sper la o iesire in oras (unde n-am sa mananc monti). Acus ma incalzesc un pic si plec iar la scoala ca mai am ore si dupa-amiaza, noroc ca am aici in oras. La Suceava ninge in continuare. La voi e iarna shi la noi e un soare....primavara adevarata. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
23-02-2007, 02:36 PM
|
Anul asta am avut mare ghinion. Am ocupat mai intai un post complet la scoala de la tara. dar si-a dat directorul demisia, nu au mai fost ore destule, si ultimul venit - primul plecat. Acum predau la trei scoli diferite si desi n-am decat 21 ore pe saptamana, imi mananca zilele de dimineata pana seara. Cateodata mai ajung pe acasa intre, dar nu mereu.
Dar mult a fost, putin mai este. Nu chiar putin, dar pana pe 15 iunie n-oi muri! Sper la anul sa fie mai bine. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
24-02-2007, 12:04 PM
|
Meniul zilei de vineri, 23.02
MD ceai G cioco (cred ca era de 55%, dar am luat doar o bucatica) P mancare de fasole, 1 ou G 1 mar si 1/2 cana de bors (cu distanta de 1 h intre ele) C bors de pui, mancarica de pui cu ceapa si ardei copti Cam mult am mancat la cina, dar am gatit aseara si nu m-am putut abtine sa nu gust cate un pic din fiecare. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
24-02-2007, 04:07 PM
|
Meniul zilei de sambata, 24.02
MD ceai, crenwusti, cascaval P bors de pui, iar in curand tarta cu cacao. Am facut doar aluatul de la tarta (din pacate l-am cam scapat la foc si s-a bronzat Pentru cina nu scriu nimic deocamdata, ca se anunta iesire in oras si parca ma vad savurand o pizza. Mi-am propus ca de saptamana viitoare, dupa inspectie sa fiu mai cuminte, mai ales cu orele de masa. Dar pana miercuri nu mai este mult, abia astept sa treaca inspectia asta...am niste emotii. Azi am facut si doua planse (noroc ca m-a ajutat si Iubi), proiectele si fisele de lucru sunt gata, dar emotiile, in loc sa dispara sunt din ce in ce mai mari -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
24-02-2007, 07:16 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Cand e inspecita? Miercuri? Ca sa stiu sa tin pumnii stransi-stransi.
Acum iti sc ri e El ise gandurile ei de bine legate dem i ndsp ec tie:rt fcnn nnm nnn n Cand o sa am timp o sa-ti traduc -------------------- In stand by...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 05:36 AM |