left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

109 Pagini V « < 47 48 49 50 51 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac) seperator Optiuni V right
Andreea-Rodica
mesaj 24-02-2007, 08:39 PM
Mesaj #721

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.901
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59
Sex: Feminin

biggrin.gif pupic.gif
Da, miercuri e ziua Z.

Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 24-02-2007, 08:39 PM

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 25-02-2007, 03:16 PM
Mesaj #722

Iepuras

Dupa cum banuiam aseara n-am fost cumintica la mancare deloc. Desi n-am mai iesit ca era tare frig, am mancat o shaorma Noroc ca era mica, dar tot era o mare abatere. Dar trebuia scrisa ca face parte tot din meniul meu. Oricum pana miercuri nu ma strofoc foarte tare sa fiu cuminte 100%, ca-s prea stresata (stiu, asta e doar un motiv). Dupa 1 martie ma gandesc cum sa impac pe Monti cu Postul, ca as posti macar o saptamana. Cand posteam mancarea mea de baza erau cartofii, numai cand ma gandesc la post, vad numai cartofi in fata ochilor.

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

julyalina
mesaj 25-02-2007, 08:59 PM
Mesaj #723

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

CITAT(Andreea-Rodica @ 25-02-2007, 03:16 PM) *

numai cand ma gandesc la post, vad numai cartofi in fata ochilor.

lol.gif esti tare Andrea pupic.gif stii ca exista si alte chestii de post fara sa fie cartofi? smile.gif ciuperci. legume , fructe smile.gif

pe de alta parte ... eu numai la cartofi prajiti ma gandesc de cateva zille blushing.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
lliliana
mesaj 26-02-2007, 09:03 AM
Mesaj #724

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Salut Andreea...urez de bine.

Uite...post...in afara de cartofi...
Ciuperci, amestec de legume de tot felul...e ingrashacioasa, dar se gaseshte in comertz shi maioneza de post, fasole verde, zacusca, vinete, o plagiez pe July...fructe, orez, alea alea...le amesteci in tot felul de ipostaze...nu-mi vin acum in cap toate, dar te-ar surprinde cat de bine se poate manca de post...ash spune chiar ca deja, postul nu mai e o victorie a spiritului asupra trupului, la cate bunatatzi sunt in zona asta. pupic.gif hug.gif floare.gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 26-02-2007, 03:54 PM
Mesaj #725

Iepuras

Stiu ca exista multe mancaruri de post care nu-s cartofi, dar parca mai bun ca cartoful nu-i! laugh.gif
Uitam sa scriu meniul de ieri, normal daca a fost plin de abateri.
Meniul de duminica, 25.02
MD ceai, iaurt degresat
P bors de pui
G tarta cu cioco
C o pizza mica, mica de tot blush.gif si ca sa fie capac un suc acidulat blush.gif
Totusi cantarul meu, manca-l-ar mama!, arata tot 63 kg si eram imbracata binisor (ca la noi in casa e cam frig). Nu pot fi decat multumita!

Azi, deocamdata am fost cuminte, dar nu promit nimic! lol.gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 26-02-2007, 06:39 PM
Mesaj #726

Iepuras

Mama, ce pachet de nervi sunt! mad.gif Tocmai am vorbit cu inspectoarea la telefon si nu mai poate veni miercuri in inspectie. Nu e vina ei, vine o comisie de la Iasi pentru un Grad I. Dar eu , in graba de a avea totul gata, am listat un pic mai devreme toate proiectele (in dublu exemplar), toate fisele de lucru pentru elevi. In plus, acum trebuie sa o iau de la capat, alte lectii, alte proiecte, alte planse. Of! sad.gif In principiu, vine saptamana viitoare, dar atunci nu mai listez nimic inainte.
Ce bine ca sunteti aici, m-am mai descarcat un pic! hug.gif hug.gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
midnight_talker
mesaj 26-02-2007, 11:33 PM
Mesaj #727

Pestisor
**

Raspunsuri: 138
Inscris: 13-06-2006
Membrul Nr.: 30

Ce ciudat mi se pare sa vb cu o profa pe site!!!!
Din proprie experienta,iti spun eu ca daca faci abateri,rezultatele nu se vad dupa o zi-doua...ci dupa mai multe zile de abateri.Asa am pus eu inapoi 15 kg si n-am mai avut chef sa ma destept si sa pun frana.
Pupici!
Bafta cu inspectia!
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 27-02-2007, 10:02 AM
Mesaj #728

Iepuras

Stiu ca abaterile nu se cunosc azi - maine. Dar eu n-am fost foarte Monti (mai ales cu orele de masa am probleme) si totusi ma mentin. Ceea ce ma bucura!

Trebuie sa fie ciudat sa vorbesti cu o profa?! Suntem toti oameni, unii se pricep mai bine la ceva, altii la altceva. Eu una ma pricep la matematica wink1.gif
In ziua de azi, in societatea romaneasca nici nu mai este asa o mandrie sa fii profesor. Elevii, dar si parintii, nu mai au acelasi respect pentru scoala si pentru dascal, cum aveam noi cand eram elevi. (si nu sunt asa batrana) Dar ne straduim sa ne facem meseria cat mai bine si sa explicam copiilor de ce trebuie sa faca o scoala, de ce trebuie sa aiba anumite cunostinte. Dar deja m-am intins cam mult cu acest subiect! blush.gif

Meniul zilei de luni, 26.02
MD ceai, iaurt degresat
P mancarica de pui cu ceapa si ardei copti, tarta cu cioco
G 1 mar
C parizer de pui, cascaval, masline

Va doresc o zi buna! hug.gif

Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 27-02-2007, 10:03 AM

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
luchi
mesaj 27-02-2007, 12:48 PM
Mesaj #729

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Andreea, mai ai tarta cu cioco? Ca umplu tastatura de fiecare data cand iti citesc meniul!
Aaaa..ca tot veni vorba de duamna profesoara de matematica..imi place tare mult poza ta de la profil. wink1.gif Sotul meu e pasionat de matematica (mai ales geometrie), fratele lui e ca si tine, profesor de matematica, si cand se intalnesc ei doi, cumnatul meu il provoaca mereu cu cate o problema...si eu si cumnata mea suntem pe langa lol.gif

Imipare rau ca te-a dat peste cap inspectia, dar inca mai tin pumnii inclestati wink1.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
crissy
mesaj 27-02-2007, 01:17 PM
Mesaj #730

Marmota

Raspunsuri: 1.426
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

Buna ziua, d-na profesoara! pupic.gif
Apelez la cunostintele tale, nu de matematica de data asta, ci montinicesti.
Am facut un bors de legume si, separat, am fiert si niste orez integral. Daca adaug orez la bors, mai pot pune ulei? Eu parca imi aduc aminte ca mi-ai zis ca orezul nu-l combinam cu grasimi dar tot mai sper sa-mi dai un raspuns pozitiv.
Si inca o problema... nu pot sa beau sub nicio forma 2 l de apa pe zi. Asa ca am inlocuit apa cu ceaiul. Dar il beau indulcit cu zaharina. Cat de mare e abaterea?
Pup de la finutza. Ai vazut filmuletzul? Daca tot am amintit, sa ma laud la tine in jurnal: Elise da pupici la cerere yahoo.gif . Ieri s-a intamplat pentru prima data.

--------------------
In stand by...
+Quote Post
aki
mesaj 27-02-2007, 01:40 PM
Mesaj #731

Lama

Raspunsuri: 5.249
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Salut Andreia.Cum dispozitia.Detalii despre dragobete(la noi nu se sarbatoreste) )).gif Ce cadouri ai primit? pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Dieta 03.01.2008-04.11.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 64.8 kg cu mari abateri
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Sexymom
mesaj 27-02-2007, 01:56 PM
Mesaj #732

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.279
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Pupici Andreea, sa ai o zi frumoasa si nu te mai enerva ca faci riduri, las-o incolo de inspectie, cand o fi o fi ca nu e un capat de tara si nici nu te mananca nimeni, sau daca te mananca macar sa o faca de fund ca sa mai mutzi tikerul )).gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15 Imagine
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 27-02-2007, 05:55 PM
Mesaj #733

Iepuras

Multam mult de urari. Ce-i drept nu merita o amarata de inspectie sa ma macin atat. Dar asa sunt eu, ma consum mult, desi nu intotdeauna merita. sad.gif

Cumatra, orezul integral nu-l combinam niciodata cu ulei. Dar mi-ai dat o idee buna cu un borsuc de legume si orez integral. Nu e bine ca nu bei apa, si ceaiul e bun, dar neindulcit. Dupa Monti, scopul este sa scapi de tot ce-i dulce, inclusiv indulcitorii pe care-i folosim noi. Dar sunt permise fructoza si zaharina la inceput, in scopul obisnuiirii corpului fara dulce.
Eu azi am facut un ghiveci de legume cu multa mazare. (Se vroia o mancare de mazare initial, dar pana la urma a iesit ghiveci). Binenteles, am gatit si pentru Iubi o mancarica de cartofi cu mazare. Asa ca am stat ceva in bucatarie printre cratiti. chef.gif

De Dragobete n-am primit cadouri, ne-am cadorisit cu o iesire in oras. floare.gif

Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 27-02-2007, 05:57 PM

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 28-02-2007, 08:21 AM
Mesaj #734

Iepuras

Meniul zilei de marti, 27.02
MD ceai, crenwusti
P ghiveci de legume cu extra mazare
G 2 inghitituri de nuga, 1 pumn de fistic (ca doar am fost la cumparaturi cu cumatri wink1.gif )
C 1 mar, 1 portocala

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
crissy
mesaj 28-02-2007, 11:07 AM
Mesaj #735

Marmota

Raspunsuri: 1.426
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

CITAT(Andreea-Rodica @ 28-02-2007, 08:21 AM) *

G 2 inghitituri de nuga, 1 pumn de fistic (ca doar am fost la cumparaturi cu cumatri wink1.gif )

Da, si ne-am simtit ca pe timpul facultatii... A fost super, imi trebuia o iesire de genul asta. Copilasii (a se citi Stefan sotul meu si Bogdan cumatrul, ditai handralaii in toata firea) s-au tras cu carucioarele de cumparaturi iar la iesire stateam in parcarea de la Kaufland, mancam fistic si ne ranjeam ca aurolacii )).gif . Eu m-am simtit excelent.

--------------------
In stand by...
+Quote Post

109 Pagini V « < 47 48 49 50 51 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 22-11-2008 - 06:39 AM