![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| buretel |
16-03-2007, 10:54 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
buna dimineata
sa ai un we minunat -------------------- |
| ina_ceva |
16-03-2007, 12:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Am sa imprumut si eu retzeta, pare potrivita pt WW
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
16-03-2007, 08:20 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Salutare!
A fost super fain. Am alergat pe banda vreo 20' cu pauze de mers alert. Am incercat o bicicleta (fara sa) dar nu m-a tinut decat 5' si apoi vreo 6 aparate pentru abdomen, pentru maini si picioare. E super ca este acolo un instructor care iti arata ce sa faci, cum sa faci si daca nu faci corect vine si te corecteaza. Nu stiu maine daca ma mai dau jos din pat, dar cred ca ma duc si maine o fuga. Nu de alta, dar maine dupa-amiaza plecam din localitate, si in timpul saptamanii nu prea pot ajunge. dar am sa ma straduiesc, mai bine merg mai des si stau mai putin. Azi am stat 1h30'. Meniul zilei de vineri, 16.03 MD ceai P ciorba de pui, 1 furculita de salata G apa multa C inca n-am mancat ca abia am venit, dar am sa mananc 1-2 felii de parizer, niste branza sau cascaval, 1 rosie, castravete Va doresc un weekend minunat! PS Nam gasit pantofi cand am fost in Iasi, ma mai duc maine dimineata pe aici sa vad daca gasesc. Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 16-03-2007, 08:21 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
17-03-2007, 07:52 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.886 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
![]() -------------------- |
| Andreea-Rodica |
17-03-2007, 01:46 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Mi-am gasit pantofi de schimb. Foarte frumosi, atat de frumosi ca ma bate gandul sa nu-mi mai cumpar altii. Dar parca trebuie si unii cu un pic de toc. Acus plecam, dar maine le fac poze si le postez la nunti. Sunt albi, dar se potrivesc foarte bine cu materialul rochitei mele. Of, ce putin mai este si cate lucruri sunt de facut!
Despre meniu nu stiu ce sa zic, ca plecam la tara si nu stiu ce gasesc la capitolul preparate culinare. Luni ma duc din nou la sala. Azi n-am mai avut timp. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
19-03-2007, 06:30 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ai grija la sala sa nu faci singurica pentru ca asa mi-am stricat eu coloana prin clasa a 11-a.
Asteptam pozele cand ai timp si bafta cu sala. Modeleaza frumos corpul, dar in timp. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| luchi |
19-03-2007, 07:19 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
![]() -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Andreea-Rodica |
19-03-2007, 08:37 PM
|
Nessie, la sala este un antrenor care ma sfatuieste ce sa lucrez si urmareste: daca nu am pozitia corecta vine si ma corecteaza; asta imi si place. Am inteles ca seara este mai aglomerat dar eu am fost dupa-amiaza si chiar m-a supravegheat.
Luchi, multumesc pentru poza. Am fost si noi in Iasi sambata trecuta, dar n-am avut timp sa trecem nici prin Pioata Unirii, nici prin Copou, nici prin Parcul Expozitiei. Ai fost si la Galati? Meniul zilei de luni, 19.03 MD ceai, 1 mar P 2 ochiuri, cascaval, rosie, castravete G 2 bucatele de pesmeti din aia uscati, Bake Rolls C bors cu urzici Plus, 1 ora de sala. Intre timp am mai baut si vreo 2 cani cu lapte. Stiu ca nu e Monti, ca nu era degresat, ci din ala de la tara, dar era prea bun ca sa nu-l beau. Soacra e de vina, ca ea m-a ispitit! Meniurile de sambata si duminica nu le-am scris ca am fost plecati si nu mai stiu ce am mancat. Dar nu am avut abateri mari. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
19-03-2007, 08:42 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.886 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`seara frumoaso..pozele cu pampucii unde`s
mie mi`a luat mama pantofi sport addidas albi din viena:D si cred ca ii pastrez pt nunta ca a zis ca mai are o pereche verzi de la nike si mi`i da mie daca ii vreau -------------------- |
| Tzutzi80 |
19-03-2007, 09:06 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Intre timp am mai baut si vreo 2 cani cu lapte. Stiu ca nu e Monti, ca nu era degresat, ci din ala de la tara, dar era prea bun ca sa nu-l beau. Soacra e de vina, ca ea m-a ispitit! Cat timp l-ai baut la masa lipidica, sau singur, e cat se poate de Monti. -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Andreea-Rodica |
19-03-2007, 09:32 PM
|
Monti, nemonti, e tare bun. L-am baut asa singurel, dar monti parca zicea ca e glucido-lipidic, deci de evitat. Dar lasa ca are calciu, e bun.
N-am apucat sa fac poze, Bubbles, si nici nu mai pot in seara asta. va pup, am plecat ca mor de somn. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
20-03-2007, 09:30 PM
|
Meniul zilei de marti, 20.03
MD ceai, parizer, masline P bors de urzici, 1 ou ochi, o bucatica de cabanos G lapte (l-am terminat asa ca s-a dus ispita) C un carnacior (de casa), gogosari in sos Sunt tare obosita, am avut multe ore si un morman de lucrari de corectat! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
21-03-2007, 09:20 PM
|
Meniul zilei de miercuri, 21.03
MD ceai, parizer G 1 covrig P bors de urzici C salata de oua fierte, 1 bucatica cabanos -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| midnight_talker |
21-03-2007, 11:15 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 138 Inscris: 13-06-2006 Membrul Nr.: 30 |
Andreea,tu mananci foarte putin.Dimineata ai putea sa mananci bine,fiind masa principala.Vad multe oua(nu stiu cum poti?).Bake Rolls???Nu-i bine...
Stiu ca vrei sa slabesti repede,dar nu te infometa. |
| bubbles |
22-03-2007, 07:35 AM
|
`neata andreea cum decurg pregatirile ca mai ai atat de putin..si eu 4 luni si cateva saptamanai..de maine scad sub 4
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 05:21 AM |