![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| crissy |
30-04-2007, 06:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Eu o vad. Poza o gasiti la link-ul pus la mine in jurnal. -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
03-05-2007, 05:07 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Iata-ma ca revin si eu pe aici dupa o lunga absenta, dar motivata.
A fost foarte frumos, foarte repede a trecut si inca nu m-am dezmeticit. Imediat ce reusesc fac album cu poze de la nunta, dar nu ma grabiti ca ma ia cu ameteala. Deocamdata fug de colo-colo, sa-mi fac buletin, au inceput si tezele si altele. Cu dieta.... o las pe luni ca se mai anunta niste vizite in weekendul asta. Sa stiti ca ma straduiesc sa va citesc si in curand voi scrie mai mult si mai des (asta daca am sa m ce sa spun). P.S. Va multumesc pentru urari! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
04-05-2007, 05:56 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Vazut poza cu mirii frumosi si fericiti..inca o data "Casa de piatra!".
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| crissy |
05-05-2007, 10:02 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Buna dimineata, cumatra!
V-ati revenit? Cum a fost noaptea nuntii Va asteptam la un gratarel in gradina. -------------------- In stand by...
|
| lliliana |
05-05-2007, 10:18 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
No? O fo ghini?
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 05-05-2007, 10:19 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
07-05-2007, 08:44 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Pup insuratzeii
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
07-05-2007, 06:07 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
De noaptea nuntii, mai sa nu avem timp din motive fiziologice (ale mele). Dar recuperam.
Cu cantarul, iar am revenit la 64 de kg, si cand ma gandesc ca la nunta aveam 62. O fi si de la motivele mentionate mai sus... Cica de azi sunt iar Monti. Dar mi-am bagat nasul in 2 bomboane (au ramas de la nunta, ce sa fac daca mama mi-a adus prea multe?!) si o cana de suc (dar jumate a ajuns pe gresia din bucatarie). Dar nu ma las....ori termin bomboanele in seara asta (si-mi iau de o grija), ori mananc cate una pe zi toata saptamana. Dar in rest mananc destul de cuminte. Meniul de luni, 7.05 MD cascaval, muschi file P bors de pui, 2 crenwusti C branza cu smantana, rosii, castraveti si poate mai rod un crenwusti De bomboane, am scris deja. Si am o pofta de dulce ceva de groaza. Dar trece, nu de alta dar vine vara si eu tot rotunjoara, tot rotunjoara. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| axe10 |
07-05-2007, 07:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Sunt pozele pe aici si eu nu le vad?....sorry...vreau si eu poze...
Si ca veni vorba....daca ai inca documentele de Monti le-as mai vrea si eu ca tare vad cum ma pregatesc de un Monti...poate o i-au si eu in jos mai cu avant ca m-am saturat....dau pe privat mailul....merci anticipat... -------------------- ![]() |
| Andreea-Rodica |
09-05-2007, 02:02 PM
|
Cateva poze de la nunta.
Am sa incerc sa mai atasez si altele printre picaturi. Despre dieta mea, astept sa sariti cu bataia ca nu se mai poate. Dupa ce am luat-o de luni cu bomboane de ciocolata, marti am mancat o inghetata si daca tot calcasem stramb si doua bomboane. Si azi am inceput ziua cu un corn (la scoala). Si ziua nu s-a terminat, asa ca nu promit ca voi fi cuminte. Dar poate va veni si ziua in care ma voi cuminti, nu de alta dar vine vara si eu iar am 64 de kg. Asa ca nici nu mai scriu meniul deocamdata. Dar am facut o mancarica de soia, o nebunie, ma duc sa o pun la incalzit. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
09-05-2007, 04:27 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.886 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Andreea Casa de Piatra iti doresc
dar de acum gaat cu destrabalatul Acest mesaj a fost editat de bubbles: 09-05-2007, 04:28 PM -------------------- |
| crissy |
09-05-2007, 08:11 PM
|
Cateva poze de la nunta. Am sa incerc sa mai atasez si altele printre picaturi. Despre dieta mea, astept sa sariti cu bataia ca nu se mai poate. Dupa ce am luat-o de luni cu bomboane de ciocolata, marti am mancat o inghetata si daca tot calcasem stramb si doua bomboane. Si azi am inceput ziua cu un corn (la scoala). Si ziua nu s-a terminat, asa ca nu promit ca voi fi cuminte. Dar poate va veni si ziua in care ma voi cuminti, nu de alta dar vine vara si eu iar am 64 de kg. Asa ca nici nu mai scriu meniul deocamdata. Dar am facut o mancarica de soia, o nebunie, ma duc sa o pun la incalzit. Si eu is cuminte foc Te-ai apucat de invatat? Daca e frumos, va asteptam in week-end la un gratarel Acest mesaj a fost editat de crissy: 09-05-2007, 08:13 PM -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
09-05-2007, 08:22 PM
|
Venim, venim, doar sa nu ploua!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
09-05-2007, 08:24 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.886 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Frumoasa rochita ai avut.cat te`a costat?Auzi voi doua chiar sunteti cumatre ?
-------------------- |
| crissy |
09-05-2007, 08:34 PM
|
Frumoasa rochita ai avut.cat te`a costat?Auzi voi doua chiar sunteti cumatre ? yep. Sotul Andreei mi-a botezat fetita (nu au putut boteza impreuna pentru ca nu erau cununati si prin botez deveneau rude spirituale). -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
09-05-2007, 08:49 PM
|
Rochita am facut-o la o croitoreasa in Falticeni, si m-a costat 500 ron, cu tot cu capa, voal, esarfa de pus pe cap dimineata, posetuta. Din pacate este foarte ocupata si greu ajungi la ea. Eu am avut noroc de o buna prietena.
Nu am putut boteza impreuna, dar scumpetea de Elise este si va fi intotdeauna fina mea! Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 09-05-2007, 09:10 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 07:38 AM |