![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| crissy |
29-05-2007, 06:01 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Multumim! Numai eu numai sunt asa minunata, ca nu ma pot mobiliza, si ma tem sa nu se intoarca kg. Deocamdata ma mentin la 64 de kg. E bine si asa! Maine ajung prin Suceava. Sa te pregatesti ca vin sa-ti dau o -------------------- In stand by...
|
| bubbles |
30-05-2007, 12:02 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.886 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Hello
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
30-05-2007, 02:21 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Ma straduiesc sa invat pentru examene, dar merge cam greu. Abia cand am sa intru in vacanta sper sa am randament bun.
Despre crenwusti, nu prea vreau sa aud, ca-s mancarea mea preferata. Stiu ca nu-s prea buni, dar macar cumpar numai dintr-un singur loc, unde am gasit cei mai buni. Nu prea lasa grasime in apa la fiert, si nici nu se coloreaza apa ca la altii. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
05-06-2007, 06:28 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.886 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Seara
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
05-06-2007, 06:32 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Chiar nu stiu cand trebuie sa depui dosarul, dar daca aflu te anunt.
Eu am examen de titularizare pe 16 iulie, si apoi am si definitivatul in august. Sunt terminata! Nici macar nu e aceeasi materie... Si nici posturi nu au scos astia cine stie ce, ca sa ma mai motiveze si pe mine la invatat. Nu sunt scumpa la vedere, dar aici, la mine, nu prea am ce sa scriu. Incerc doar sa nu fac abateri prea mari si vad ca ma mentin la 64 de kg. Poate in vacanta reiau Monti faza I. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| luchi |
05-06-2007, 08:06 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
E bine ca te mentii, si daca simti ca nu poti tine dieta acum, nu-i bai: mai oboseste omul uneori si simte nevoia unei pauze. Macar stii ca poti tine un regim echilibrat, oricand. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| crissy |
08-06-2007, 04:59 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Indata vine vacanta Cu trenu' din Franta -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
11-06-2007, 04:06 PM
|
Indata intru in vacanta (mai mult elevii, ca noi profesorii... parca vad ca ne cheama in activitate). Oricum eu am de invatat, dar macar nu ma mai tin de orar. Azi, printre note, medii si elevi cu note proaste, am mancat Monti. Sper sa ma tina, asa ca scriu aici meniul. Si m-am hotarat sa scriu, chiar daca fac abateri. Poate ma mobilizez cand vad cat am de scris (si mai ales ce).
Meniul zilei de luni, 11.06 MD cereale cu iaurt degresat G rondele de grau expandat P spanac cu carne de pui Pentru cina planuiesc o salata mare cu de toate (rosii, castraveti, ceapa, telemea, salam) As gustari ceva, dar incerc sa ma abtin. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| May |
11-06-2007, 04:11 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.699 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Nu poti sa ai 2 gustari?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
11-06-2007, 04:14 PM
|
Bravo andreea
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
11-06-2007, 05:15 PM
|
Raportez si o gustare: cateva caise uscate.
Bravo andreea Multumesc, sper sa ma tina. Ca as manca acum numai chestii nocive organismului meu. Dar ma fac eu cuminte. De cand nu mai mananci cartofi, esti foarte aproape de Monti. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
11-06-2007, 05:44 PM
|
Cred ca am depasit o luna cu cartofii .. am mancat o data 120g paste fierte si atat .. acasa cand face bunica bors cu cartofi si carnita mananc numai zeama si carnea
La monti ai voie ton in apa? -------------------- |
| Andreea-Rodica |
11-06-2007, 06:10 PM
|
Da, la Monti e voie si ton in apa si chiar in ulei. Dar nu combinat cu glucide (paine Monti, iaurt dietetic). Mi-e imi place sa fac salata de ton cu oua fierte. Seamana cu ouale umplute, dar evit maioneza (pun doar un strop de ulei).
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
11-06-2007, 06:29 PM
|
Misto .. se pare ca fara sa reau le cam combin
Tb sa`mi preg dosarul pt suplinitor -------------------- |
| axe10 |
12-06-2007, 07:11 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Andreea, buna dimineata. Parerea mea e ca Monti e cea mai buna dieta...te dezvata de alimentele care nu fac bine la organism:orez, paste, paine, cartofi....eu nu le consum decat super ocazional...cel putin cartofii la mine in casa lipsesc cu desavarsire;cumpar numai la musafiri...i-am inlocuit cu dovlecei. Mi se par deliciosi si ii prepar in multe feluri. Atat am de reprosat lui Monti....cantitatea mare de grasime care iti permite sa o consumi inn timpul dietei...ca nu-ti impune decat separarea glucidelor de lipide...
Te pup si-ti urez bafta la examene si o vacanta cat mai placuta! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 04:17 AM |