![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Andreea-Rodica |
12-06-2007, 07:58 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Incerc si eu sa nu folosesc multe grasimi, mai fac carne de pui la yena (fara ulei), dar in general m-am impacat cu Monti. Mai greu e cu dulciurile, cartofi, paste am mancat foarte putin in ultimul an, mai folosesc orez brun. In periada asta in care am mult de invatat, imi cam lipsesc ciugulelile (un biscuite, ceva sarat). Am facut saratele Monti, dar nu ma prea impac cu faina de soia.
PS Pentru aseara, mai am de raportat 1 patratica cioco (binenteles Monti). -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
12-06-2007, 08:12 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.886 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata ... si spor la invatat ca la mine ..
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
12-06-2007, 08:34 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Incerc si eu sa nu folosesc multe grasimi, mai fac carne de pui la yena (fara ulei), dar in general m-am impacat cu Monti. Mai greu e cu dulciurile, cartofi, paste am mancat foarte putin in ultimul an, mai folosesc orez brun. In periada asta in care am mult de invatat, imi cam lipsesc ciugulelile (un biscuite, ceva sarat). Am facut saratele Monti, dar nu ma prea impac cu faina de soia. PS Pentru aseara, mai am de raportat 1 patratica cioco (binenteles Monti). Gasesti tu in cartea lui chestii care sa te faca sa uiti de rontaieli... -------------------- ![]() |
| Andreea-Rodica |
14-06-2007, 01:48 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Sa ma gandesc ce am mancat in ultimele zile.... nu ca as fi fost tare cuminte, dar nici n-am calcat prea rau pe alaturi.
Meniul zilei de marti, 12 iunie MD cereale cu iaurt usurel G 1 covrig P spanac cu carne de pasare C salata cu de toate (rosii, castraveti, ardei, ceapa, telemea, salam) Meniul zilei de miercuri, 13 iunie MD cereale cu iaurt degresat P spanac cu carne de pasare G 2 kiwi C crenwusti fierti, castravete Meniul zilei de joi, 14 iunie MD sunculita, salam, masline, cateva alune P salam uscat, kaizer, 2 rosii mici Mai am mancare de spanac, care e buna si gustoasa, dar parca nu mergea pe caldurile astea. Pentru gustare si cina mai vedem. Nu prea reusesc sa fiu foarte cuminte cu dieta, dar mai bine decat deloc. De fapt Monti asta nici nu se vrea a fi o dieta, ci un regim de viata. Dar la mine, mai ales cand am de invatat, tare bine merg niste alune, un crantanel, ceva acolo... Nu mai zic de o inghetata (mai ales ca am in congelator o inghetatat tare buna de portocale si nu va pot promite ca nu-mi bag un pic nasul in ea). Dar pe de alta parte, obiectivul meu, deocamdata, este sa ma mentin. Mai vad eu cum ma descurc. Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 14-06-2007, 01:48 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
14-06-2007, 04:18 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.886 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua
-------------------- |
| crissy |
14-06-2007, 07:05 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Ce fel de cereale mananci? Cini-minis
Ziua pentru casatorie? sau pt examen? -------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
14-06-2007, 08:27 PM
|
Eu mananc cereale de carton. Si mi-am luat niste chestii ca pufarinele, dar fara zahar.
Nasol cu bona... ce sa zic. Daca te-as putea ajuta... Poate gasesti ceva pana luni. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
14-06-2007, 08:29 PM
|
Pt examen Crissy
-------------------- |
| bubbles |
15-06-2007, 07:02 AM
|
![]() -------------------- |
| Andreea-Rodica |
15-06-2007, 10:52 AM
|
Se depun actele cu aproape 2 saptamani inainte. Aveti grija cum calculati, ca analizele sunt valabile doar 14 zile, si actele trebuie sa stea la Primarie minim 10 zile. Dar va descurcati voi.
Aseara am mai mancat omleta cu kaiser, rosii si castraveti. Am invatat de la 7.30 pana acum, fac o pauza si reiau. M-am speriat cand am vazut cati suntem inscrisi pentru titularizare. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| aki |
15-06-2007, 01:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Se depun actele cu aproape 2 saptamani inainte. Aveti grija cum calculati, ca analizele sunt valabile doar 14 zile, si actele trebuie sa stea la Primarie minim 10 zile. Dar va descurcati voi. Pai pentru dosarul de examen nu pentru casatorie Andreia Se depun actele cu aproape 2 saptamani inainte. Aveti grija cum calculati, ca analizele sunt valabile doar 14 zile, si actele trebuie sa stea la Primarie minim 10 zile. Dar va descurcati voi. Pai pentru dosarul de examen nu pentru casatorie Andreia Am uitat sa ma salut.Pupici si un weekend linistit iti doresc -------------------- |
| Andreea-Rodica |
15-06-2007, 03:48 PM
|
Se depun actele cu aproape 2 saptamani inainte. Aveti grija cum calculati, ca analizele sunt valabile doar 14 zile, si actele trebuie sa stea la Primarie minim 10 zile. Dar va descurcati voi. Pai pentru dosarul de examen nu pentru casatorie Andreia Am inteles, dar Andreea a intrebat daca se depune dosar si pentru casatorie, iar raspunsul este da. Un weekend minunat tuturor. Eu sper la un weekend invatacios Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 15-06-2007, 03:49 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
15-06-2007, 06:36 PM
|
Meniul zilei de vineri, 15 iunie
MD ceai, cereale de carton cu iaurt usurel si o sticluta de iaurt dietetic (330ml) P kaiser, salam uscat, 2 rosii G cirese C telemea cu rosii, salam uscat, muschi file Pe langa acestea, am baut si un ceai instant (desi are zahar). Am luat cina foarte devreme pentru mine, la ora 18. Poate si din cauza ca m-am trezit la 6. Dar dezmatul culinar abia urmeaza: sotul meu a fost la Iasi astazi, si se pare ca va veni cu o emiliana si poate si o branzoiaca. S-ar putea sa ies si la o terasa cu o prietena si atunci va mai fi si un suc pe lista. Dar sunt destul de multumita, desi nu am mancat mancare gatita. Aveam in casa, dar n-am avut chef. Bine ca am avut cat de cat chef de invatat. Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana asa cum va doriti. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
16-06-2007, 09:02 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Emiliana aia nu vreti sa o mancam in trei?
-------------------- In stand by...
|
| Andreea-Rodica |
16-06-2007, 12:14 PM
|
Din pacate am dat-o gata de aseara...plus o branzoaica.
Dar de dimineata am trecut pe cereale de carton cu iaurt usurel. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 06:45 AM |