![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Andreea-Rodica |
31-07-2006, 12:31 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.780 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Dupa doua saptamani de informare si o saptamana in care am spus NU zaharului, painii, fainoaselor si cartofilor sunt pregatita sa urmez regimul Montignac.
Incep sa scriu pe aici in speranta ca ma veti ajuta din experienta voastra. Am inteles ca cel mai greu e pana te obisnuiesti sa nu gresesti combinatiile. Azi am mancat la micul dejun cereale cu lapte degresat si o cafea slabuta cu zaharina. (pentru maine m-am dotat cu cafea fara cofeina). La pranz, niste salata de varza si peste. Pentru cina mi-am propus o omleta cu salata de rosii, ardei si branza. Sper sa fie OK! Cel mai greu mi se pare cu gustarelile dintre mese (sau cu lipsa acestora). Sper sa reusesc si astept sfaturile voastre! -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Brunette |
31-07-2006, 12:38 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Bine ai venit, Andreea-Rodica! Eu sunt alaturi de tine si te sustin! Cate ai vrea sa slabesti?
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
31-07-2006, 12:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.785 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bine ai venit printre jurnalisti, Andreea!
Pentru inceput, daca imi permiti cateva idei: la fainoase nu trebuie sa renunti colplet. Chiar sunt indicate, dar grija mare sa fie din faina integrala 100% si sa nu contina adaosuri nasoale (zahar, amidon, cartofi). Cerealele de la micul dejun cred ca au fost integrale si fara zahar,nu? iar laptele degresat in totalitate, adica sa aiba 0,1% grasime. Mult succes cu Monti si multa rabdare iti doresc! Sunt si eu pe la tine pe aici sa te sustin si sa te ajut daca ma primesti! Inca un sfat (mi-am amintit -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
31-07-2006, 01:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.822 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Andreia.Bine ai venit printre noi
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
31-07-2006, 02:31 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.780 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Multumesc pentru incurajari si pentru idei. Chiar asta asteptam de la voi, dar nu ma asteptam sa fiti atat de prompte. Multumesc!
Cerealele erau integrale, fara zahar si laptele cu 0,1% grasimi. Dar inca n-am gasit faina integrala, mai caut. Am gasit in schimb orez brun, am inteles ca se poate manca in faza I, dar nu stiu cu ce sa-l combin. Intre timp, ca o gustare, am mancat 3 linguri de iaurt degresat. Sper ca nu am gresit. Ptr Brunette, as avea de slabit destul de mult, cred ca vreo 10 kg. Sunt destul de noua in astfel de activitati (forum si postari) si nu m-am lamurit cum sa citez dintr-un mesaj, poate ma ajutati voi. -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Nessie |
31-07-2006, 02:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.785 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Foarte bune cerealele pe care le-ai mancat! Eu mai puneam cateva picaturi de zaharina lichida ca parca nu aveau gust!
Faina integrala si multe alte minuni integrale gasesti la plafar. Sunt ieftine si naturale. Uite ce poti face cu orezul: -poti face orez cu lapte degresat -o mancarica de orez, dar in loc de uleiul in care prajesti legumele, folosesti zeama de la o lamaie stoarsa sau de la 1/2 daca ai cantitate mai mica -orez fiert cu condimente si sare si o salata de legume fara ulei -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
31-07-2006, 03:43 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.822 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Of dieta,dieta.M-am saturat
-------------------- |
| Nessie |
31-07-2006, 03:55 PM
|
Of dieta,dieta.M-am saturat Aki, usurel! Trebuie sa te mobilizezi, sa te hotarasti ce vrei si o sa mearga si la tine! Eu o felicit pe Andreea ca a avut curajul sa inceapa. Asta mi se pare cel mai greu! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
31-07-2006, 04:13 PM
|
Of dieta,dieta.M-am saturat Aki, usurel! Trebuie sa te mobilizezi, sa te hotarasti ce vrei si o sa mearga si la tine! Eu o felicit pe Andreea ca a avut curajul sa inceapa. Asta mi se pare cel mai greu! Mii de multumiri! -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
| aki |
31-07-2006, 04:41 PM
|
Of dieta,dieta.M-am saturat Aki, usurel! Trebuie sa te mobilizezi, sa te hotarasti ce vrei si o sa mearga si la tine! Eu o felicit pe Andreea ca a avut curajul sa inceapa. Asta mi se pare cel mai greu! Nici nu stiu macar cit cintaresc la momentul dat -------------------- |
| Nessie |
31-07-2006, 07:35 PM
|
Acum mi-am amintit ca aveai nelamuriri legat de gustari. Eu mancam fructe. Dupa masa cu 3-5 ore in functie de felul ei si aveam grija sa nu mananc imediat dupa.
Mai manam biscuiti integrali (tot de la plafar) 1-2 bucatele de ciocolata cu peste 70% cacao (dar nu zilnic). -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
01-08-2006, 07:58 AM
|
Acum mi-am amintit ca aveai nelamuriri legat de gustari. Eu mancam fructe. Dupa masa cu 3-5 ore in functie de felul ei si aveam grija sa nu mananc imediat dupa. Mai manam biscuiti integrali (tot de la plafar) 1-2 bucatele de ciocolata cu peste 70% cacao (dar nu zilnic). Pentru cei ce nu au chef sa minince nimic toata ziua,ce-i sfatuiesti? -------------------- |
| Andreea-Rodica |
01-08-2006, 09:09 AM
|
Pana acum merge treaba. Dimineata o
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
| aki |
01-08-2006, 09:17 AM
|
Pana acum merge treaba. Dimineata o Bravo noi te sustinem -------------------- |
| Nessie |
01-08-2006, 11:52 AM
|
Ei, ia spune-ne! Cum au mers cerealele??
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 01:12 AM |