![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
17-08-2006, 09:47 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.833 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ma cam dor ochi de la cel electronic, desi am lcd (m-a convins sotul ca l-am luat la reducere 550ron) ca altfel nu pupam
-------------------- ![]() |
| tmanbone |
17-08-2006, 09:51 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
ma crezi daca iti spun ca nu am bani de carti iar la biblioteca nu am cum sa merg din cauza fetei? prietenii mai tot niste vechituri au...as vrea ceva mai actual Pai sincer, biblioteca mi se pare cel mai inconfortabil loc pentru citit. Incearca mai degraba patul, un fotoliu (d'ala cere te da pe spate ma cam dor ochi de la cel electronic, desi am lcd (m-a convins sotul ca l-am luat la reducere 550ron) ca altfel nu pupam Pai LCD-ul la 550 nu e chiar cel mai LCD dar aici o dam in altele si voi fi off topic. Cand zici ca citesti o carte inseamna ca ai cartea in mana. Daca e in format electronic inseamna ca belesti -------------------- Pietricele, pietricele...
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
17-08-2006, 10:28 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Cartea care m-a marcat pe mine in adolescenta a fost "Pe aripile vantului". M-a definit intr-o oarecare masura, m-a transformat.
Ulterior am fost in epoca "Indiferentii" - Alberto Moravia si acum cativa ani am fost innebunita dupa "De ce iubim femeile" - cartarescu. Carti din ziua de azi, fara valoare literara, pe care insa le citesc cu mare placere fiind in vacanta: Sofie Kinsella, colectia "chic" - "I love shopping", "Goana dupa cumparaturi la New York", "Vreau sa fiu VIP" etc Imi doresc insa de mult sa am timpul si dispozitia necesara pentru a citi (sau reciti) carti adevarate, lideratura rusa, clasicii romani. |
| ina_ceva |
17-08-2006, 11:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Cititul unei carti la calculator poate fi f obositor; himere, te-as sfatui sa printezi cartea.
-------------------- |
| Eu. |
19-08-2006, 09:06 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
carti de capatai care m-au influentat foarte mult:
- G. Papini- Un om sfarsit - J.P. Sartre - Cuvintele altele care mi-au parut deosebite: -J. Fowles - Magicianul -H. Hesse- Narcis si Gura-de-Aur -Amelie Nothomb - Igiena asasinului ; Antichrista -Dostoievski - Demonii -G.G. Marquez - Despre dragoste si alti demoni; A trai pentru a-ti povesti viata; Un veac de singuratate. -V. Nabokov - Lolita (iar modul in care a jucat Jeremy Irons in film m-a dat gata) Acest mesaj a fost editat de Eu.: 19-08-2006, 09:27 AM -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| crys |
19-08-2006, 09:24 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 21 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 98 Dispozitie: ok Sex: Feminin |
carti de capatai care m-au influentat foarte mult: - G. Papini- Un om sfarsit - J.P. Sartre - Cuvintele altele care mi-au parut deosebite: -J. Fowles - Magicianul -H. Hesse- Narcis si Gura-de-Aur -Amelie Nothomb - Igiena asasinului ; Antichrista -Dostoievski - Demonii -G.G. Marquez - Despre dragoste si alti demoni; A trai pentru a-ti povesti viata; Un veac de singuratate. La mine o gramada ar fi: 1- Fiica doctorului-Alex. Dumas 2-Calugarul 3-Dama cu camelii 4-Femeia scump platita 5-Lorelai 5-Drumul tupsanilor etc..... -------------------- "Orice zi e buna ,daca nu la ce bun sa ne mai trezim."(W.Shakespeare) |
| dulcikatty |
30-08-2006, 12:09 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.640 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Mie mi-a placut la nebunie "Pe aripile vantului" Margaret Michell si continuarea ei.....nu mai stiu cum se numeste si toate romanele care mi-au picat in mana ale surorilor Bronte.
Mi-a mai placut o carte ffff mult, dar din pacate, nu-mi amintesc autorul. Se numea "Numai pentru fiica mea". Superba carte. |
| lliliana |
30-08-2006, 01:57 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Citadela lui Antoine de Saint Exupery
Mandrie si prejudecata - Jane Austen Profetul - Kahlil Gibran Un veac de singuratate - Garcia Marquez Jurnalul de la Paltinis - Gabriel Liiceanu Orice carte a lui Octavian Paller - pe care il admir chiar daca a imbatranit, e mai intelept si mai sunt atat de multe...........................................am dat acest virus si fiicei mele...cei care nu citesc habar n-au ce pierd...sa ma ierte ii rog, nu-i judec, le propun sa citeasca -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| dulcikatty |
30-08-2006, 02:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.640 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Am uitat de Mandrie si prejudecata. Frumoasa carte.
Mi-a recomandat si mie cineva Garcia Marquez, insa nu am reusit inca sa gasesc o carte de-a lui....pe la prieteni, nu in librarie |
| lliliana |
31-08-2006, 08:29 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Eu. si mie imi place Fowles...e tare!
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Tulip |
31-08-2006, 03:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.393 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Lliliana,cum ai reusit sa-i dai virusul cititului ficei tal?
-------------------- |
| lliliana |
31-08-2006, 04:41 PM
|
|
Lliliana,cum ai reusit sa-i dai virusul cititului ficei tal? Citindu-i de mica...Pe urma, cand a inceput sa citeasca i-am citit doar inceputul, care o facea curioasa (femeie...de Acest mesaj a fost editat de lliliana: 31-08-2006, 04:42 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Tulip |
31-08-2006, 09:02 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.393 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Lliliana,cum ai reusit sa-i dai virusul cititului ficei tal? Citindu-i de mica...Pe urma, cand a inceput sa citeasca i-am citit doar inceputul, care o facea curioasa (femeie...de Asa a procedat bunica cu mine -------------------- |
| lliliana |
01-09-2006, 07:38 AM
|
|
Lliliana,cum ai reusit sa-i dai virusul cititului ficei tal? Citindu-i de mica...Pe urma, cand a inceput sa citeasca i-am citit doar inceputul, care o facea curioasa (femeie...de Asa a procedat bunica cu mine Ideea este sa-i placa, nu s-o considere o obligatie. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
01-09-2006, 09:46 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.633 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Eu cred ca tot ce am citit pana acu m-a influentzat. Nu pot sa spun care dintre carti mai mult.
In fiecare etapa a vietii mi-a cate ceva. Iar daca imi place o carte anume, caut sa citesc si altceva de acelasi autor. Acu citesc Deepak Chopra. Eu pe Ioana am virusat-o cu cartzile prin exemplu. Daca ma vede pe mine posedata de o carte, a zis ca-i ceva normal Performantza ei a fost cu Harry Potter. Are 12 ani iar acum se chinuie cu Morometzii( e in lecturile scolare) si e revoltata de cum o trateaza Ilie pe nevasta-sa -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 19-07-2008 - 05:35 AM |