left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

6 Pagini V < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Carti care v-au influentat seperator Optiuni V right
dulcikatty
mesaj 01-09-2006, 11:13 AM
Mesaj #31

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.640
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(
Sex: Feminin

simpatica fetita ai Amalia!
Eu nu am auzit despre autorul pe care-l mentionezi tu. Ce gen de carti scrie?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
danyhoney
mesaj 01-09-2006, 10:04 PM
Mesaj #32

Panda

Raspunsuri: 8.053
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(dulcikatty @ 30-08-2006, 12:09 PM) *

Mie mi-a placut la nebunie "Pe aripile vantului" Margaret Michell si continuarea ei.....nu mai stiu cum se numeste si toate romanele care mi-au picat in mana ale surorilor Bronte.
Mi-a mai placut o carte ffff mult, dar din pacate, nu-mi amintesc autorul. Se numea "Numai pentru fiica mea". Superba carte.

Si eu am citit cam tot ce au scris surorile Brönte !
Te referi cumva la "Numai cu fiica mea " ?????? E scrisa de Betty Mahmoody....mi-a placut si mie tare mult

Eu sunt adepta cartilor lui John Grisham si blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Cartile despre Auschwitz.......Dar...sunt deschisa pentru orice altfel de carti.

Apropo de cartile electronice......cine imi trimite si mie cateva ??????????????????????????? Fiind inafara Romaniei...nu am acces la biblioteci....cand mai ajung prin tara mai cumpar cate ceva dar le devorez urgent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citesc cu foarte mare placere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Atunci cand am timp....

Va multumesc celor care ma puteti ajuta si va pup.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

danyhoney
mesaj 01-09-2006, 10:10 PM
Mesaj #33

Panda

Amalia...respect pentru fetita ta !!!!! Eu am toate cartile Harry Potter ( in germana ,e adevarat ) si ...nu am reusit sa citesc nici macar un sfert dintr-una.
+Quote Post
dulcikatty
mesaj 04-09-2006, 09:26 AM
Mesaj #34

Hiena

CITAT(danyhoney @ 01-09-2006, 11:04 PM) *

Si eu am citit cam tot ce au scris surorile Brönte !
Te referi cumva la "Numai cu fiica mea " ?????? E scrisa de Betty Mahmoody....mi-a placut si mie tare mult

Eu sunt adepta cartilor lui John Grisham si blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Cartile despre Auschwitz.......Dar...sunt deschisa pentru orice altfel de carti.

Apropo de cartile electronice......cine imi trimite si mie cateva ??????????????????????????? Fiind inafara Romaniei...nu am acces la biblioteci....cand mai ajung prin tara mai cumpar cate ceva dar le devorez urgent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citesc cu foarte mare placere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Atunci cand am timp....

Da, Dany, despre Betty MAhmody era vorba. Cutremuratoare carte, nu? Ma gandesc ca si cartile despre auschwitz sunt la fel...dar sa citesti despre atata durere si chin...nu prea imi vine.
Nu te pot ajuta cu cartile electronice, deoarece nu stiu nici eu prea multe.
+Quote Post
lliliana
mesaj 04-09-2006, 10:19 AM
Mesaj #35

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

CITAT(danyhoney @ 01-09-2006, 11:04 PM) *

Am o serie de carti in format electronic, din pacate am numai autori romani. Dar sunt autori romani de valoare. Daca doresti, iti trimit cu toata placerea. Un e-mail sa-mi spui si se rezolva. Era pe undeva pe net o pagina de unde se puteau descarca. Nu stiu daca mai functioneaza. O sa ma uit si te contactez.

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 04-09-2006, 10:28 AM
Mesaj #36

Iepuras

CITAT(dulcikatty @ 04-09-2006, 10:26 AM) *

Da, Dany, despre Betty MAhmody era vorba. Cutremuratoare carte, nu? Ma gandesc ca si cartile despre auschwitz sunt la fel...dar sa citesti despre atata durere si chin...nu prea imi vine.
Nu te pot ajuta cu cartile electronice, deoarece nu stiu nici eu prea multe.

Ai citit Am fost medic la Auschwitz? M-a durut rau de tot cartea aceea. Brrrr! E scrisa de un ungur din Oradea. Nyiszli parca il chema. Cred c-am scris bine numele. Cartea a fost tradusa in mai multe limbi. E cutrenuratoare.
Joaca de-a Diavolul

Uite...dintr-un articol...."Medicul trecea de la medicină la măcelărie după cum i se ordona. Alina suferinţele unor oameni pe care, câteva ore mai târziu, îi mai vedea aruncaţi în faţa crematoriilor. Odată, Mengele i-a trimis doi bărbaţi, tată şi fiu. Bătrânul era cocoşat, iar adolescentul de 15 ani şchiop. Câteva ore mai târziu, trupurile le erau fierte, oasele degresate în benzină, iar apoi ambalate şi trimise la muzeul din Berlin, cu specificaţia "Urgent. Material de război". La fel de şocant a fost că patru deţinuţi polonezi chemaţi să repare coşurile unuia din crematorii au mâncat din bucăţile desprinse de pe oase, crezând că în cazane fierbe hrana pentru "Sonderkomando"."

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 04-09-2006, 10:28 AM

--------------------

Imagine
+Quote Post
dulcikatty
mesaj 04-09-2006, 10:42 AM
Mesaj #37

Hiena

CITAT(lliliana @ 04-09-2006, 11:28 AM) *

Ai citit Am fost medic la Auschwitz? M-a durut rau de tot cartea aceea. Brrrr! E scrisa de un ungur din Oradea. Nyiszli parca il chema. Cred c-am scris bine numele. Cartea a fost tradusa in mai multe limbi. E cutrenuratoare.
Joaca de-a Diavolul

Uite...dintr-un articol...."Medicul trecea de la medicină la măcelărie după cum i se ordona. Alina suferinţele unor oameni pe care, câteva ore mai târziu, îi mai vedea aruncaţi în faţa crematoriilor. Odată, Mengele i-a trimis doi bărbaţi, tată şi fiu. Bătrânul era cocoşat, iar adolescentul de 15 ani şchiop. Câteva ore mai târziu, trupurile le erau fierte, oasele degresate în benzină, iar apoi ambalate şi trimise la muzeul din Berlin, cu specificaţia "Urgent. Material de război". La fel de şocant a fost că patru deţinuţi polonezi chemaţi să repare coşurile unuia din crematorii au mâncat din bucăţile desprinse de pe oase, crezând că în cazane fierbe hrana pentru "Sonderkomando"."

Brrrr.....
Liliana, imi poti trimite cartea pe mail? Si mai zi-mi ce altceva mai ai, ca as mai vrea si altele mai soft. De citit carti "normale" nu prea am in aceasta perioada...
+Quote Post
lliliana
mesaj 04-09-2006, 10:54 AM
Mesaj #38

Iepuras

CITAT(dulcikatty @ 04-09-2006, 11:42 AM) *

CITAT(lliliana @ 04-09-2006, 11:28 AM) *

Joaca de-a Diavolul

Brrrr.....
Liliana, imi poti trimite cartea pe mail? Si mai zi-mi ce altceva mai ai, ca as mai vrea si altele mai soft. De citit carti "normale" nu prea am in aceasta perioada...

Autori romani...Balcescu, Calinescu, Alecsandri, Bacovia, Eminescu, Cantemir, Cantacuzino, Caragiale, Agarbiceanu, Blandiana, Delavrancea, Duiliu Zamfirescu, Bratescu-Voinesti, Creanga, Labis, Maiorescu, Rebreanu, Iorga, Ispirescu, Minulescu, Neculce, Slavici, Toparceanu, Vlahuta, Grigore Ureche, Negruzzi...si asa mai departe. Am sa caut pagina aceea de net dupa amiaza. Acum sunt la serviciu si...intelegi...ma strecor printre sefi biggrin.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 04-09-2006, 10:59 AM

--------------------

Imagine
+Quote Post
dulcikatty
mesaj 04-09-2006, 11:12 AM
Mesaj #39

Hiena

he he he
si eu sunt in aceeasi situatie )).gif

ti-am trimis MP
+Quote Post
danyhoney
mesaj 04-09-2006, 09:31 PM
Mesaj #40

Panda

Fetele ! Ma bucur ca nu sunt singura care citesc despre Auschwitz...Sunt intr-adevar cutremuratoare cartile dar...pline de adevar ! Din pacate...Eu am inceput sa le citesc de prin liceu...si culmea ironiei...acum sunt stabilita in Germania )).gif ...Dar,asa cum stim , Hitler a fost austriac... grin.gif
Da,Liliana ...am citit si "Am fost medic la Auschwitz".....Cartea care m-a impresionat pe mine cel mai mult a fost "Fabrica mortii"...Am editia scrisa in 1966....Adresa mea de mail o gasesti la profilul meu...M-as bucura sa-mi trimiti cate ceva...Acum citesc " La curtea lui Ceausescu" lol.gif ...am comandat-o pe net....e povestea bucataresei lui Ceausescu...de abia am inceput-o....

O noapte placuta va doresc si...spor la citit.
+Quote Post
michelle
mesaj 04-09-2006, 09:53 PM
Mesaj #41

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.003
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Pentru biblioteca de carti online puteti intra aici.
user: digibook
pass: cartionline

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
alex25
mesaj 04-09-2006, 10:39 PM
Mesaj #42

Nevastuica

Raspunsuri: 814
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

CITAT(michelle @ 04-09-2006, 10:53 PM) *

Pentru biblioteca de carti online puteti intra aici.
user: digibook
pass: cartionline

nice biggrin.gif danke!

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
danyhoney
mesaj 05-09-2006, 08:42 AM
Mesaj #43

Panda

Sarut-mana ,Miha !!!!!!!!!!!! Pup
+Quote Post
dulcikatty
mesaj 05-09-2006, 08:43 AM
Mesaj #44

Hiena

Multumim Michelle pupic.gif
+Quote Post
lliliana
mesaj 05-09-2006, 11:11 AM
Mesaj #45

Iepuras

Michelle blushing.gif TE IUBESC!Si nu sunt pe invers. dry.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post

6 Pagini V < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 20-07-2008 - 04:51 AM