![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
19-02-2007, 02:54 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Noua carte a Sophiei Kinsella: The Undomestic Goddess
PS: La noi se gaseste sub denumirea Supermenajera Fisier (e) atasat (e)
Sophie_Kinsella____The_Undomestic_Goddess.pdf ( 1.63mb )
Numar de descarcari: 181-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| emu |
10-03-2007, 06:42 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Am terminat de citit o carte pe care vreau sa o recomand tuturor celor care n-au citit-o inca: Illusions, The Adventures of a Reluctant Messiah - Richard Bach... , datorita mesajului pe care-l transmite; laitmotivul cartii - eliberarea de limitele autoimpuse, citat reprezentativ "Argue for your limitations, and sure enough, they're yours"
In romana Iluzii - Aventurile unui Mesia capricios -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
13-04-2007, 09:05 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Am terminat Pacientul englez, apoi am revazut filmul, acu citesc Durabila iubire de Ian McEwan( din colectia de cartzi moka de miercuri a ziarului Cotidianul).
Am reusit sa le cumpar pe toate. Oare as putea citi si sultan sa vad cate un film? Eventual sa mai bantui si pe aici? Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 13-04-2007, 09:08 PM -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| axe10 |
27-04-2007, 11:06 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Noua carte a Sophiei Kinsella: The Undomestic Goddess PS: La noi se gaseste sub denumirea Supermenajera Am terminat-o saptamana trecuta....mi-a placut mult. ...si se intampla pe urma tragedia cu fata aia care a murit la 30 de ani de oboseala... O sa continui cu "can you keep a secret"..printre picaturi, cand nu ma vede Alexia. -------------------- ![]() |
| michelle |
27-04-2007, 11:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
"Can you keep a secret" va fi si ecranizata..
Abia astept urmatorul volum, "Shopaholic & Baby" -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
01-05-2007, 09:46 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
"Can you keep a secret" va fi si ecranizata.. Abia astept urmatorul volum, "Shopaholic & Baby" Da?...mie mi se pare ca seamana ca stil cu Jurnalul lui Bridget Jones....ma duc sa citesc ca numai in zilele libere la servici mai apuc sa-mi continui periplul ca acasa...deh...copii ----responsabilitati! -------------------- ![]() |
| lilianab |
02-05-2007, 10:35 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 860 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
E clar:sunt dusa cu capul!!!
Helen Fielding(autoarea jurnalului lui Bridget Jones): La limita ratiunii Olivia Joules si imaginatia hiperactiva S.Kinsella: Ma dau in vant dupa cumparaturi Goana dupa cumparaturi la New York ...iar azi chiar le-am primit. PS:oricum ,de atunci am citit "la limita ratiunii" de pe net!deh:ciubucul meu! -------------------- |
| axe10 |
10-05-2007, 01:06 PM
|
Am terminat Can you keep a secret....dragutza, usoara...de vacanta mai mult. Scrie usor Sophie asta...chiar si pt cei care nu stiu asa bine l engleza.
-------------------- ![]() |
| axe10 |
15-09-2007, 06:55 PM
|
Am nespusa bucurie sa va zic, ca dupa ce de vreo 5 ani caut sa cumpar/recitesc Torente am gasit-o in biblioteca lui Dany....mi-a cazut fata....si evident am achizitionat-o in vederea scanarii, citirii, incantarii...
Multumesc Dany! -------------------- ![]() |
| dany |
15-09-2007, 11:17 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.737 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
He,he ...cu multa placere !!! Acum stii de ce te-ai hotarat sa vii la mine , nu ? Presimtirea , nene !
-------------------- ![]() |
| axe10 |
16-09-2007, 10:55 AM
|
He,he ...cu multa placere !!! Acum stii de ce te-ai hotarat sa vii la mine , nu ? Presimtirea , nene ! Da, ma...buey daca ai sti ce de am intrebat, la anticariat, la librarie...bine, puteam sa ma duc la biblioteca dar parca nu are farmec sa citesc pe fuga;plus ca acum cu copilul acasa nici nu am timp asa de stat la citeala....sper insa ca pana la Craciun sa o termin! Cum intram intr-o casa, imediam intrebam daca exista cartea ....mai ales daca vedeam ca exista o biblioteca "bine dotata"....multumesc! -------------------- ![]() |
| _noni_ |
16-09-2007, 10:56 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
fetelor, ati dat de ultima carte a Sophiei Kinsella - SHOPAHOLIC & BABY? stiu ca in engleza a aparut si ma gandeam daca a gasit-o cineva in format electronic. eu am cautat-o in romaneste, pe hartie, prin librarii dar se pare ca inca n-a aparut la noi.
daca dati de ea, spuneti-mi si mie, va rog, e genul de lectura pe care eu il savurez in timpul calatoriilor cu metroul! }{ -------------------- |
| michelle |
18-09-2007, 01:35 PM
|
Am gasit Shopaholic & Baby - Sophie Kinsella! Enjoy!
Fisier (e) atasat (e)
Shopaholic___Baby___Sophie_Kinsella.doc ( 1.07mb )
Numar de descarcari: 64-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ganesha |
19-09-2007, 03:47 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Na ca nu ma pot tzine, trebuie sa zic - am avut azi o experienta
Am gasit, printre altele, toata colectia de National Geographic. Sint mare devoratoare de National Geographic, am si eu fiecare numar incepind cu acum x ani; de fapt sint mare devoratoare de tot ce e sursa de invatat, cunoastere, etc. Ce mi s-a parut fascinant e ca aveau acolo absolut toate numerele, mi s-a parut o adevarata experienta sa citesc numere din 1892, 1916 sau alti ani ca astia alesi aleatoriu.. hirtia, tiparul, pozele, reclamele.... pur si simplu fascinant. Nu e chiar despre carti, dar totusi e despre ceva ce e citibil (si cum sint numere asa vechi, erau legate sub forma de carti -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| amalia0701 |
19-09-2007, 12:01 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Na ca nu ma pot tzine, trebuie sa zic - am avut azi o experienta Am gasit, printre altele, toata colectia de National Geographic. Sint mare devoratoare de National Geographic, am si eu fiecare numar incepind cu acum x ani; de fapt sint mare devoratoare de tot ce e sursa de invatat, cunoastere, etc. Ce mi s-a parut fascinant e ca aveau acolo absolut toate numerele, mi s-a parut o adevarata experienta sa citesc numere din 1892, 1916 sau alti ani ca astia alesi aleatoriu.. hirtia, tiparul, pozele, reclamele.... pur si simplu fascinant. Nu e chiar despre carti, dar totusi e despre ceva ce e citibil (si cum sint numere asa vechi, erau legate sub forma de carti Vezi de ce te iubesc io pe tine? Si io am colectia de la NG de vreo 2 ani -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 09:23 AM |