![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| sunshine |
29-04-2007, 09:33 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 66 Inscris: 16-03-2007 Din: Iasi Membrul Nr.: 254 Dispozitie: Optimista si fericita Sex: Feminin |
Casa de piatra! Sa va iubiti toata viata ca acum, sa aveti copii frumosi si sanatosi si sa de-a Dumnezeu sa vi se implineasca toate visele voastre frumoase! Sa fiti fericiti!
-------------------- |
| Amazoana |
29-04-2007, 09:59 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.730 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
CASA DE PIATRA! Iti doresc si eu sa fiti fericiti si sa aveti o viata lunga, plina de bucurii impreuna! Si o nunta de vis.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| buretel |
29-04-2007, 10:33 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Scuze de intarzierea de 1 zi, dar acum am aterizat pe aici, la propriu -------------------- |
| lilianab |
29-04-2007, 04:23 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.069 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Buey galateanco,draga mea!!!M-am trezit si eu ca
CASA DE PIATRA SI SA FITI FERICITI IMPREUNA SI INDRAGOSTITI PANA LA CAPATUL ZILELOR.SA VA OFERE VIATA NUMAI PARTILE EI BUNE IAR DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE,INTELEGERE SI O CARUTA DE COPII! -------------------- |
| Pisik |
30-04-2007, 07:41 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Andreea-Rodica, iti doresc si eu sa ai o casnicie fericita si implinita, sa aveti parte de intelegere si de multa dragoste!
-------------------- |
| michelle |
30-04-2007, 09:28 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
CASA DE PIATRA!!
Sa aveti o casnicie minunata, sa va iubiti pana la adanci batraneti, sa imbatraniti frumos impreuna, sa aveti copii frumosi, destepti si fiti mandri de ei! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| julyalina |
30-04-2007, 11:39 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
CASA DE PIATRA Andreea
scuze intazierea -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| emu |
30-04-2007, 05:34 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Casa de piatra Andreea-Rodica... sa aveti parte de tot ce-i bun si clipele de fericire si multumire sufleteasca sa vina cu duiumul
-------------------- |
| luchi |
01-05-2007, 08:44 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Casa de piatrea, Andreea si Bogdan, multa fericire!
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Andreea-Rodica |
01-05-2007, 09:46 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Multumim mult pentru urari! Inca nu ne-am revenit, nici din agitatie, nici la capitolul odihna, dar in curand - sper - vor veni si pozele.
A fost o nunta ca o poveste (nu ca a fost a mea Va pupam! Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 01-05-2007, 09:46 AM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
01-05-2007, 01:20 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Asteptam cuminti pozele!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lliliana |
02-05-2007, 06:22 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
„Când Iubirea vă face semn, urmați i îndemnul,
Chiar dacă drumurile-i sunt grele și prăpăstioase, Și când aripile-i vă cuprind, supuneți vă ei, Chiar dacă sabia ascunsă-n penaju-i v-ar putea răni, Iar dacă vocea-i vă vorbește, dați-i crezare, Chiar dacă vocea-i ar putea să vă sfarme visurile, asemenea vântului din miazănoapte care vă pustiește grădinile. Fiindcă, precum iubirea vă încunună, ea trebuie să vă și crucifice. Precum vă face să creșteți, ea trebuie să vă și reteze uscăciunile. Precum ea se ridică până la înălțimea voastră, alintându-vă ramurile cele mai fragile care freamătă în lumina Soarelui, Tot la fel va răzbate până în adâncul rădăcinilor voastre, zdruncinând încleștarea lor cu pământul. Asemeni snopilor de grâu, ea vă seceră. Vă treieră pentru a vă descoji. Vă vântură spre a vă [*****]ăța de pleavă. Vă macină până la înălbirea făinii. Vă frământă până ajungeți foarte supuși, Ca apoi să vă hărăzească focului său și să puteți deveni pâinea sfântă la ospățul divin. Toate acestea vi le va da Iubirea, pentru ca, astfel, să vă puteți cunoaște tainele inimii și astfel să deveniți o parte din inima Vieții. Dar dacă, stăpâniți de teamă, veți căuta doar tihna și plăcerea dragostei, Atunci e mai bine să vă acoperiți goliciunea și să ieșiți din treierișul Iubirii, Spre a vă întoarce în lumea fără de anotimpuri, unde veți râde, dar nu cu întreaga voastră bucurie și unde veți plânge, dar nu în toate lacrimile voastre. Iubirea nu se dăruie decât pe sine și nu ia decât de la sine. Iubirea nu stăpânește și nu vrea să fie stăpânită, Fiindcă Iubirii îi este de ajuns Iubirea. Când iubiți, nu trebuie să spuneți: „Creatorul e în inima mea”, ci mai degrabă: „Eu sunt în inima Creatorului”, Și să nu credeți că puteți croi singuri drumul Iubirii, fiindcă Iubirea, dacă o meritați, vă va arăta drumul ea însăși. Iubirea nu are nici o altă dorință decât aceea de a se împlini. Dar dacă iubești și trebuie să ai dorințe, fie ca ele acestea să fie: Să te topești și să devii izvor ce sursurul în noapte și cântă, Să cunoști durerea prea marii duioșii, Să fii rănit de înțelegerea Iubirii, Să sângerezi de bunăvoie și bucurându te, Să te trezești în zori cu inima întraripată și să înalți mulțumire pentru încă o zi de Iubire, Să te odihnești la ceasul amiezii și să cugeți la extazul Iubirii, Să te întorci împăcat acasă la ora amurgului, Și apoi, să dormi înălțând în inimă o rugă pentru cel iubit, iar pe buze un cântec de laudă.” „V-ați născut împreună și împreună veți rămâne pentru totdeauna. Veți rămâne împreună până ce albele aripi ale morții vă vor împrăștia zilele. Da, veți fi împreună până și în tăcuta memorie a lui Dumnezeu. Dar este bine să existe spații în acest împreună al vostru. Pentru ca vânturile cerurilor să poată dansa printre voi. Iubiți vă unul pe altul, dar nu faceți din Iubire o opreliște, Fie, mai degrabă, o mare vălurind între țărmurile sufletelor voastre. Umpleți-vă, unul altuia, cupa, dar nu beți dintr-o singură cupă. Împărțiți vă pâinea, dar nu mâncați din aceeași bucată. Cântați și dansați și veseliți-vă laolaltă, dar faceți ca fiecare să rămână singur, Întocmai cum strunele lăutei sunt singure, în timp ce vibrează în aceeași armonie. Dăruiți-vă inimile, fără a le lăsa, însă, una în paza celeilalte, Pentru că numai mâna vieții vă poate cuprinde inimile Și țineți-vă alături, dar nu chiar așa de aproape, Căci coloanele templului înălțate-s la anume distanță, Iar stejarul și chiparosul nu cresc unul în umbra celuilalt.” Kahlil Gibran...Intai despre iubire, apoi despre casatorie Va doresc voua, care va incepetzi viata unul alaturi de altul sa avetzi sanatate, intelegere, fericire, bunastare...visele sa va surprinda implinindu-se. Casa buna impreuna. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
03-05-2007, 05:08 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| amalia0701 |
26-05-2007, 07:55 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.747 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Multumim mult pentru urari! Inca nu ne-am revenit, nici din agitatie, nici la capitolul odihna, dar in curand - sper - vor veni si pozele. A fost o nunta ca o poveste (nu ca a fost a mea Va pupam! Acu ca azi maine implinitzi prima luna. m-am trezit si io ca te-ai maritat. Sa fiti fericitzi, sa va iubitzi mult, sa fiti tolerantzi unul cu celalalt, sa fitzi sanatosi -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| aki |
28-05-2007, 08:20 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Cind te-a felicitat lumea nu am fost si eu pe aici
Oricum te felicit si-ti doresc tot ce-i mai bun sa iai de la viata si s-o traiesti asa cum iti place tie,sa nu te uiti in jur cum traiesc altii.Va velicit draga Rodicuta -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 06:22 AM |