![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
14-11-2007, 01:01 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Michelle, am vazut pozele, sunt frumoase, rochia de printesa, buchetul foarte reusit, tu relaxata, nasii foarte tineri....dar un lucru m-a facut sa zambesc
Michelle, nu stiu daca ai scris: unde plecati in luna de miere? -------------------- |
| Amazoana |
14-11-2007, 02:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.730 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Foarte frumoase pozele. Mi-a placut ca ai fost zambareata peste tot. Iar buchetele, lumanarile, aranjamentele, rochita, voalul si coafura sunt pe gustul meu.
Inca ceva, cand ma uitam la pozele facute de prietenii tai, parca vedeam una dintre petrecerile noastre. Seamana dansurile si schemele. Va urez numai bine si sa fie intr-un ceas bun! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
18-11-2007, 01:37 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ai fost superba!!
Mi-a placut f mult coafura -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 05:43 AM |