left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Casatorie de o zi seperator Optiuni V right
naicu_cristina
mesaj 10-02-2007, 10:11 PM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 10
Inscris: 19-12-2006
Membrul Nr.: 198

Stiti cumva unde se oficiaza anul acesta, de Ziua Indragostitilor, casatoriile de o zi? (Bucuresti)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
alex25
mesaj 10-02-2007, 10:17 PM
Mesaj #2

Nevastuica

Raspunsuri: 794
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Nu cred ca se mai face anul asta, la targul de la sala Dalles nu mai era si nici nu am mai auzit reclame despre el... (ceea ce e foarte bine din punctul meu de vedere biggrin.gif - mi se parea o mare prostie, dar probabil ca multi nu-mi impartasesc sentimentul).

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

himere2005
mesaj 11-02-2007, 09:46 AM
Mesaj #3

Lama

Raspunsuri: 5.816
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara
Sex: Feminin

si mie mi se pare o prostie chestia asta cu casatoria de o zi, poate sunt persoane care o considera o distractie (si eu m-am "casatorit" pentru 1 zi pe la 15 ani cand eram intr-un grup ce se intalnea duminica, gasca apartinand unui ziar). dar deja pentru omul matur casatoria ar trebui sa capete o alta semnificatie, de dimensiuni mult mai profunde. eu sunt mai de moda veche daca pot sa zic asa si cred ca o relatie serioasa intre 2 oameni ar trebui sa aiba o finalitate, casatoria. nu sunt pentru divorturi si le consider esecuri, cred ca ambii parteneri dupa ce s-au luat, chiar daca isi mai descopera unele defecte, trebuie sa lupte cumva pentru relatie wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 11:52 PM