left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Caterinca la serviciu, Ce-ti pot face colegii de serviciu care au un simt al umorului bolnav seperator Optiuni V right
lliliana
mesaj 13-09-2006, 06:53 AM
Mesaj #1

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!
Sex: Feminin

Nu stiu cum e pe la voi pe la serviciu, dar la noi, in mediu militar, e in floare caterinca...

Avem un coleg care nu poarta chiloti. Intotdeauna la plecare isi schimba hainele militare cu haine civile. Colegii lui, stiind ca nu poarta chiloti, i-au frecat pantalonii civili pe interior cu ardei iute...urmarea v-o inchipuiti, nu? Am stat toti in poarta unitatii sa-l vedem cum pleaca acasa. Mergea cam cracanat:)...de..."noi nu suntem normali". Altuia i-au cusut cracii pantalonilor ca sa nu-i poata imbraca.

Pe alea mai tari mi-e oarecum teama sa le povestesc...poate ca dau idei.

Un coleg si-a facut rame pentru pozele dintr-un calendar si avea de gand sa le dea la administratorul blocului in care locuia pentru a le pune pe scara (infrumusetare...de). Colegii i-au schimbat pozele originale cu unele deochiate. naughty.gif Doar prima si ultima au ramas originale. Va dati seama cum i-a cazut fata administratorului, nu? huh.gif

Unuia i-au dat anunt in ziar ca-si vinde apartamentul la pretul unei biciclete. A sunat nevasta-sa mad.gif disperata la unitate sa intrebe ce se intampla.

Pe biroul comandantului au ajuns cateva cereri de la colegi care isi doreau sa doneze sperma pentru Banca de sperma din Timisoara contra sumei de 250 Euro portia )).gif . Caterinca nu era adresata comandantului, dar acesta a reactionat prompt sunand exact in biroul vinovatului: "@$#@$#@#$@$#@ faceti, v-ati dilit? Sa va %$#%$#%$#, eu am vreme de citit prostiile voastre? Va ^%%#%##@$ de nu va vedeti, las ca va dau eu de lucru daca n-aveti...." ...si asa mai departe...

Voua ce v-au facut?

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-10-2008 - 01:01 PM