![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
13-09-2006, 06:53 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Nu stiu cum e pe la voi pe la serviciu, dar la noi, in mediu militar, e in floare caterinca...
Avem un coleg care nu poarta chiloti. Intotdeauna la plecare isi schimba hainele militare cu haine civile. Colegii lui, stiind ca nu poarta chiloti, i-au frecat pantalonii civili pe interior cu ardei iute...urmarea v-o inchipuiti, nu? Am stat toti in poarta unitatii sa-l vedem cum pleaca acasa. Mergea cam cracanat:)...de..."noi nu suntem normali". Altuia i-au cusut cracii pantalonilor ca sa nu-i poata imbraca. Pe alea mai tari mi-e oarecum teama sa le povestesc...poate ca dau idei. Un coleg si-a facut rame pentru pozele dintr-un calendar si avea de gand sa le dea la administratorul blocului in care locuia pentru a le pune pe scara (infrumusetare...de). Colegii i-au schimbat pozele originale cu unele deochiate. Unuia i-au dat anunt in ziar ca-si vinde apartamentul la pretul unei biciclete. A sunat nevasta-sa Pe biroul comandantului au ajuns cateva cereri de la colegi care isi doreau sa doneze sperma pentru Banca de sperma din Timisoara contra sumei de 250 Euro portia Voua ce v-au facut? -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 01:01 PM |