![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
02-10-2007, 08:26 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
A! Eu am pus si cativa cartofi copti. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
02-10-2007, 08:38 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Stiam eu ca esti tare. sa mor io daca m-am gandit la asta, o sa incerc si daca iese bien data viitoare pun iaurt cremos si degresat
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
02-10-2007, 11:46 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.699 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Doina, ai calculat vreodata cam cate puncte are lipia ce o cumperi tu? Ca eu am luat unele din Lidl si cand am calculat iesea 8 puncte una
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| lilianab |
03-10-2007, 09:48 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.069 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Sexoasa mamii
-------------------- |
| Nessie |
03-10-2007, 09:54 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
In magazine se gasesc lipii de shaorma, chiar de graham si o lipie are 2p. Nu stiu cum e la spanioli, dar la noi asa e.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lilianab |
03-10-2007, 10:07 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.069 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
In magazine se gasesc lipii de shaorma, chiar de graham si o lipie are 2p. Nu stiu cum e la spanioli, dar la noi asa e. Pupati-as urechile-tale-de-pisic-care-mananca-napolitane!!!Tare desteapta mai esti!!! -------------------- |
| michelle |
03-10-2007, 11:28 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
In magazine se gasesc lipii de shaorma, chiar de graham si o lipie are 2p. Nu stiu cum e la spanioli, dar la noi asa e. Pupati-as urechile-tale-de-pisic-care-mananca-napolitane!!!Tare desteapta mai esti!!! In Billa am vazut langa raionul cu peste, dar nu mai retin continutul caloric... -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Nessie |
03-10-2007, 11:34 AM
|
Ma insel eu? In materialele WW eu am lipie-2p.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| michelle |
03-10-2007, 11:45 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ma insel eu? In materialele WW eu am lipie-2p. Da, asa e. Dar daca sunt trecute pe ambalaj alte valori se considera acelea. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Sexymom |
03-10-2007, 12:53 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Nu stiu cate puncte are o lipie, va scriu ca eu am o punga cu 24 de bucati, si pe ambajaj scrie ca pe 100 g are 340 kcal, acum cantaresc o bucata si va spun exact cate g are o lipie. Are 40 de grame .
-------------------- |
| Sexymom |
03-10-2007, 01:28 PM
|
Doina, ai calculat vreodata cam cate puncte are lipia ce o cumperi tu? Ca eu am luat unele din Lidl si cand am calculat iesea 8 puncte una May, eu cumpar lipii din Macro, de la raionul mexican, tot de acolo iau si nachos si creme picante mexicane. -------------------- |
| May |
03-10-2007, 06:08 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.699 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Daca imi spui si cate grasimi are, iti spun cate puncte detine
Stiu de unde iei tu Doina dar e departe de mine... nu m-am uitat niciodata in Carrfeour, ar trebui sa aiba. Si eu tot cu 2 puncte calculam lipia pana mi-a dat prin cap sa calculez dupa ambalaj si m-am socat... bineinteles ca nu toate sunt la fel, pe astea le-am nimerit eu -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| buretel |
03-10-2007, 09:56 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Eu fac parte din Clubul Neserioaselor, normal
Dar cat de cat sunt la a 2-a zi de cumintenie. Sper sa ma tina -------------------- |
| Sexymom |
04-10-2007, 06:26 PM
|
Asta seara am la cina vita fiarta cu fasole verde, morcovi , cartofi si ceapa, e preparata la oala minune cu ulei de masline si usturoi.
Maine: -md. lapte cu cereale gustare: pepene sau alt fruct -Pranz: 2 oua tari si spanac fiert in suc de rosii, 1 iaurt gustare: pepene -Cina : ce mananc si asta seara, adica legume fierte si carne de vita. O sa va scriu ce fac eu cu uleiul de masline ca sa fie placut la gust. Pun 500 ml ulei de masline intr-o sticla de plastic si ii bag inauntru o capatana intreaga de usturoi. O inchid si o las 2 saptamani la macerat. Uleiul e demential pe urma, eu de multe ori il pun peste felii de paine prajita si mananc la micul dejun. Asa cum stoiti este aur curat, grasimi nesaturate, hraneste inima si mintea. Mai pregatesc acelasi ulei si cu cimbru, foi de dafin, sau busuioc, merge criminal de bine peste salate . -------------------- |
| May |
04-10-2007, 06:59 PM
|
|
Dar cureti usturoiul sau il bagi cu coaja? Banuiesc ca il cureti, dar la cate chestii cu usturoiul necuratat fac spaniolii astia... mai bine intreb
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 06:20 AM |