![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
09-10-2007, 08:40 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Multe fete sunt deja trecute prin toate dietele existente si tin acum dieta Weight Watchers sau Monti pentru ca sunt niste diete echilibrate. Altele se bazeaza doar pe principiile de baza ale unei alimentatii corecte si "se joaca" la numarul de calorii de exemplu. Cel mai bine e sa iti alegi tu o dieta de care te simti in stare. Noi suntem alaturi de tine!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ambrapet |
09-10-2007, 11:44 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 28 Inscris: 9-10-2007 Membrul Nr.: 436 Dispozitie: in dubiu!? Sex: Feminin |
ms, inca o data!
exact asta am descarcat si eu... ramane sa citesc maine. si am intrat pe jurnalul tau ramane sa mai citesc si aici. ma bucur ff mult ca v-am gasit. Acest mesaj a fost editat de ambrapet: 09-10-2007, 11:44 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
10-10-2007, 08:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Bine ai venit, Ambra!
Spor la alungarea kg in plus -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bubbles |
10-10-2007, 10:41 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.886 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Bun venit Ambra
Sexoaso -------------------- |
| Sexymom |
10-10-2007, 04:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Bine ai venit Ambrapet hai la lupta cu noi
Andreea azi am mancat mai echilibrat , dar foarte tarziu. Md- lapte cu cafea Pranz: ora 16 ( ca am fost numai pe drumuri si nu am avut ce sa mananc in afara de o st. de coca light), dar la 16 am mancat pui la rotisor si o salata verde cu rosii, sunca slaba soi branza formaggio Cina: ficatei si alta salata. -------------------- |
| ambrapet |
10-10-2007, 10:26 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 28 Inscris: 9-10-2007 Membrul Nr.: 436 Dispozitie: in dubiu!? Sex: Feminin |
ms ptr urari si sper sa ne auzim in fiecare zi. consumul meu in pcte pe ziua de azi este egal cu 19. de atat am nevoie sa ma mentin. ptr a slabi trebuie sa scad nr de pcte la 16? dar nu mai putin... sper sa fi inteles bine,,, am imprimat tabelul cu alimentele punctate, nu am reusit sa citesc dieta mm... de fapt am vrut sa schimb marimea literelor, nu am reusit si de aceea nu prea am citit mare lucru. ramane pe alta data. imi este fff sete.azi am baut 3 ceaiuri, o cola,apa: zic eu destula. si totusi imi este sete. si nu mi-a fost foame. e prea mult daca as incerca sa-mi fac un jurnal? deja am mai gasit adepti la servici.... e vremea de somn, fara vise cu vizite la cofetarie, sper.... -------------------- |
| May |
10-10-2007, 10:30 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.699 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Bine ai venit, in primul rand
Cred ca e cea mai buna idee sa iti faci un jurnal in cadrul sectiei ``jurnalul de bord`` si sa scrii acolo meniul zilnic si alte impresii. Astfel te putem urmarii si corecta sau ajuta cand ai nevoie Succes -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| michelle |
11-10-2007, 08:26 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
imi este fff sete.azi am baut 3 ceaiuri, o cola,apa: zic eu destula. si totusi imi este sete. Cola nu se incadreaza la lichide. Pt un pahar de cola/pepsi/cafea trebuie sa bei in plus un pahar cu apa. Mult spor! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ambrapet |
11-10-2007, 09:14 AM
|
ce sete mi-a fost...si am baut la apa...peste noapte m-am trezit de doua ori ptr niste drumuri,,,, asta nu-mi place,chiar deloc. deci, cola nu-i ptr, sete,,, cat despre sport...am mers pe jos dim si seara: spre si de la serv. de 3 pcte, nu mai mult. ar trebui sa-mi achizitionez si un cantar. o sa devin sclava lui? -------------------- |
| axe10 |
18-10-2007, 12:40 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pe aici nici o noutate?...Unde esti Sexy? Unde esti Lilico!!
-------------------- ![]() |
| Sexymom |
23-10-2007, 05:44 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Lilicule am slabit si eu 3 kg. Acum am 65 in cap. Ce faci tu? Ajungi la 60 si nu imi spui nimic??
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 04:13 AM |