![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| uka |
26-10-2006, 01:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.814 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
cred k planner nu neaparat wedding planner... orice fel de eveniment...la firma mea normal..sau kiar si designer... hmm creator d moda cred k e mult spus...
-------------------- |
| MIRRRUNA |
03-11-2006, 10:51 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor! Sex: Feminin |
AS MUNCI DE PLACERE PT... MINE!
Visez la ziua cand o sa am o pensiune in zona Rucar; o pensiune pt team building-uri, pt turisti de wee si pentru concediile prieteniilor -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
03-11-2006, 11:01 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
miruna, sa avem noi bani, ca idei avem
-------------------- ![]() |
| Sexymom |
09-12-2006, 10:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.014 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Am muncit ca economist de mi-au sarit capacele. Nu mai imi trebuie. Eu una as vrea sa raman casnica cu toate ca simt nevoia -cateodata- sa mai fac si altceva decat curat, mancare, cumparaturi, teme, dar sunt si aspecte frumoase ca sedintele de masaj, sala, shopping, plimbari in aer liber cand si unde vreau , fara program prestabilit. Rectific.nu mai vreau sa stau acasa, sa fiu casnica, imi doresc sa imi iasa permisul de munca si sa ma angajez. Poate ma aude Mosul si pune o pila la ministerul munci sa primesc odata permisul de munca. Si atunci o sa caut un loc intr-o firma de marketing sau o banca. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 01:33 PM |