![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
30-03-2008, 09:03 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.176 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Honey, nu cred sa fie prea tirziu. De exemplu la mine aici pamintul inca este inghetat, semintele si plantutele se pun cel devreme la sfirsitul lui aprilie. Si n-am avut niciodata surpriza sa nu iasa...
Eu zic sa le plantezi fara probleme, o sa iasa frumoase foc! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| danyhoney |
30-03-2008, 10:50 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.227 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Si eu zic la fel , Honey . Nu scrie pe plic in ce perioada le poti planta ? Am luat si eu multe seminte anul asta si perioada de plantare trecuta pe plic e intre martie si mai . Deci .....mai e timp . Sunt doar seminte deci nu are nici o influenta vremea ! Le vei pune destul de adanc in pamantul din gradina ( cam 10 cm - din cate stiu eu ) si chiar daca va mai ingheta un pic solul , nu le va dauna .
Am ramas datoare cu poze " de langa " garduri / pereti unde as vrea flori ....... Asta ar fii o parte ... e in gradina din fata casei . Mi-am luat niste dalii dar ...parca as mai vrea ceva ....Acum am si narcise si vor iesi si zambile ....dar nu sunt langa gard !!! In coltul din stanga am plantat un copac de magnolie ...tare mi-e teama ca nu l-am plantat bine pentru ca se va face mare ![]() langa acest gard as vrea ceva flori intortocheate ...amestecate .....la aproximativ 2 m de acest gard va fii terasa cu pietre maro inchis .... ![]() Aici as vrea ceva pe colt .....in rest sunt destule flori care ies vara ....... ![]() A. , am uitat sa fac poza la coltul in care vreau menta .....Dar o promit pentru urmatoarele zile . Ziceai ca e ok la umbra , nu ? Ohhhhhh , mii de scuze !!!! N-am vrut sa largesc ecranul asa de tare !!! habar n-am avut ca vor aparea asa de mari ........ Cine ma ajuta sa le fac mai mici ???? Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 30-03-2008, 10:49 PM -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
31-03-2008, 12:21 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.176 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Da, sta super ok la umbra menta!
Eu pe garduri mi-as atirna zorele (buna-dimineata). SInt inebunita dupa ele (dupa cum se si vede -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| danyhoney |
31-03-2008, 12:33 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.227 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am cautat seminte / plante de zorele si n-am gasit
Acum caut plante de " regina - noptii " care miroase demential seara .....Oare voi gasi ????? -------------------- ![]() |
| ganesha |
31-03-2008, 01:09 AM
|
Am cautat seminte / plante de zorele si n-am gasit Acum caut plante de " regina - noptii " care miroase demential seara .....Oare voi gasi ????? EXACT asta ma gindeam sa-ti zic ca imi place mie tare sa am in gradina, si ma gindeam ca ar merge demential in fisia aia de pamint de linga zid. Daca nu gasesti seminte de zorele iti trimit eu. Plante nu cred ca gasesti, n-am vazut niciodata. Regina noptii eu pina acum mi-am cumparat-o sub forma de planta, dar am vazut si seminte prin oras. Serios acu', iti fac un plic cu seminte de care vrei tu si-ti trimit. A! inca ceva... galbenele!!!! (Calendula nustiucum, pe denumirea lor oficiala). Sint frumoase foc, mai ales alea cu mijlocul mai inchis la culoare. Se pot pune adunate, si arata ca niste pete de culoare printre alte plante, sau sub forma de shir (line, etc -------------------- Poze multe si marunteeeee
| honey79 |
31-03-2008, 08:17 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.038 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Multumesc frumos, fetelor.
La mine nu e vorba de pamant inghetat.Ba din contra, aici sunt intre 22-28 grade Celsius. De-aceea ma gandesc daca nu e cumva prea tarziu sa plantez seminte. Pentru rasaduri, ar fi cred ok..dar cu semintele? Ei...pana la urma, cred ca le rasfir pe ici ,pe colo..si ce se prinde bine, ce nu...asta e. Incercam la anul iarasi. Oricum, anul asta vreau sa urmaresc sa vad ce iese...din ce a fost plantat in anii precedenti. Dany... pentru coltul casei.... nu ti-ar placea o jardiniera ceva? Nu stiu cum sa ma exprim.... chestiile acelea din lemn... pe care se agata florile. A. stii despre ce vorbesc?? -------------------- http://community.webshots.com/album/562614948rotSrx - POZE ANDREW
|
| danyhoney |
11-04-2008, 09:52 AM
|
Cum am scris si in jurnalul meu , am muncit in gradini zilele trecute ...
gradina din fata , curatata de buruieni ....langa gardul mai lung am plantat crini salbatici iar langa cel scurt am pus dalii . Mai urmeaza sa plantez cateva flori care deocamdata stau in ghivece pentru ca sunt mai sensibile la temperatura scazuta pe care o avem noaptea ... ![]() gradina de verdeturi in care se vede doar patrunjelul de anul trecut ( stanga ) , leusteanul pus tot anul trecut si cateva plante de capsuni ![]() partea unde va veni terasa ( se vede deja delimitarea ) ...am plantat niste trifoi urias ( cica ) si floricele salbatice . Pe langa gardul scurt am pus o planta de " floarea pasiunii " , bujori si o planta de " leandru " ( cred ca asa se numeste ) . Pe langa zid am dalii mici amestecate si in colt am pus 2 trandafirii pitici ![]() aici se vede armata de plante si flori care vor trebui plantate in gradina in urmatoarea saptamana ![]() ![]() N-am gasit " regina noptii " si nici zorele Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 11-04-2008, 09:51 AM -------------------- ![]() |
| nusarich |
11-04-2008, 10:02 AM
|
|
Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.498 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ah, Dany, ce-as mai sta si eu in gradina... Imi place tare mult ce-ati facut voi in gradina, abia astept sa ne-o arati si dupa ce plantezi toate cele din ghivece/jardiniere.
-------------------- |
| danyhoney |
11-04-2008, 10:07 AM
|
Mai dureaza ceva timp pana vor iesi/ creste toate toate florile / plantele dar fii sigura ca voi pune poze . Daca ma crezi ca am emotii cum va arata totul ? E prima mea gradina personala . Daca nu va iesi frumos ... anul viitoar scot ce am pus anul asta si pun altceva -------------------- ![]() |
| ganesha |
11-04-2008, 02:07 PM
|
CITAT N-am gasit " regina noptii " si nici zorele sad.gif . Dar mai caut . Dany, ti-am scris mai sus, sa citesti. Imi plac pozicile cu gradina in devenire, mi se par asa... fresh si sensibile, mare minune e natura, si plantutele, si tot Am sa mai pun si eu poze de anul trecut. La noi aici acum abia au aparut ghioceii si brindusele, da' de temperaturi e vara. -------------------- Poze multe si marunteeeee
| danyhoney |
11-04-2008, 03:16 PM
|
Citisem ce ai scris , scumpa , dar nu stiu daca are rost sa te pun pe tine pe drumuri si pe cheltuit bani ... Saru-mana mult pentru intenstie !!
Astept pozele de anul trecut . pies : ai vazut ca am gasit menta ???? Ce avatar supeeeeeeerb ai !!!!!!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 11-04-2008, 03:16 PM -------------------- ![]() |
| ganesha |
11-04-2008, 03:23 PM
|
Citisem ce ai scris , scumpa , dar nu stiu daca are rost sa te pun pe tine pe drumuri si pe cheltuit bani ... Saru-mana mult pentru intenstie !! Astept pozele de anul trecut . pies : ai vazut ca am gasit menta ???? Ce avatar supeeeeeeerb ai !!!!!!! Unu la mina nu ma pui pe drumuri, ca seminte se dau chiar la alimentara unde ma duc eu mere, deci asta n-ar fi o mare excursie nebuneasca. Doi la mina... nu ma pui pe cheltuit, ca nu e asa o avere Pies: am vazut menta, da' in viteza n-am mai apucat sa ma iau de ea Merci, merci Acest mesaj a fost editat de ganesha: 11-04-2008, 03:24 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
| danyhoney |
11-04-2008, 03:38 PM
|
Pai daca e asa .... luam legatura sa-ti dau adresa
Ceeeee ????? Jucai baschet acolo ? Eu puteam sa jur ca dansai Uite cum arata iarba noastra acum , prelucrata ![]() Da` se va face ea verde si frumoasa . Sper ! -------------------- ![]() |
| ganesha |
11-04-2008, 03:50 PM
|
O sa se faca verde si frumoasa, stai linistita! La noi e deja verde ca am avut zapada, si s-a pastrat verzuluie sub zapada, da' cind n-am avut si s-a pirjolit si-a revenit repejor sub soare. CUm o ingrijesti, ai masina de tuns?
-------------------- Poze multe si marunteeeee
| danyhoney |
11-04-2008, 04:17 PM
|
Da , avem masina de tuns . Doar o tundem cam la 1 saptamana ( primavara , vara si toamna ) si din cand in cand ii mai punem ceva ingrasamant de vara .
Acum am " sapat-o " un pic cu o alta masina ca sa scoatem muschiul care se bagase printre iarba , apoi am udat-o , am pus ingrasamant si seminte de iarba ( ce se vede deschis la culoare - bej / crem ) . -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 01:36 PM |