![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
30-10-2006, 03:16 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 842 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Am tras un pic cu ochiul pe la neuroni ca au inceput serie noua si am gasit acolo o intrebare interesanta: ce facem de Halloween? In primul rand, poate si pe mine sa ma lumineze cineva?... pana la urma ce se sarbatoreste de Halloween? E ziua varcolacilor? E ziua de nastere a lui Tepes? Or what?!
Eu am sarbatorit Hallloween-ul mai devreme (joi adica): am fost la Saw III. L-am asteptat un an. Din pacate, m-a dezamagit. Prea multa violenta gratuita. In plus, daca ma interesau operatiile deschise pe creier, ma faceam chirurg, nu ma duceam sa mananc nachos la MoviePlex. Nici macar sucul n-am putut sa-l beau. Anul trecut, de Halloween, la Plazza Romania a fost o petrecere cu costume - adica aveai voie sa intri doar daca aveai costum(deci n-am intrat). Anul asta am vazut ca a fost impodobit frumos, dar parca nu prea e nimeni sa il sarbatoreasca. Voi aveti ceva petreceri de Halloween? -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| himere2005 |
30-10-2006, 03:50 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
noi in galati avem un fel de H... pe data de 30 noiembrie, de sf. andrei, sunt zilele galatiului. acum am si eu o virsta, dar in anii trecuti ma deghizam si mergeam asa prin oras. nu ma recunosteau prietenii
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
30-10-2006, 09:04 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.439 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ce Halloween? Ce party? Pai pica luni, si martea eu muncesc.
|
| alina |
31-10-2006, 09:37 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 88 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 78 Sex: Feminin |
eu imi serbez ziua de nastere de halloween.
| himere2005 |
31-10-2006, 09:49 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
la multi ani alina
| alex25 |
31-10-2006, 03:35 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 842 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
In seara asta, in Club A, se pare ca e petrecere Halloween; suna... terifiant:
CITAT Asta seara, la ora 21.00, portile Clubului A se deschid celor ce nu sunt slabi de inima! Daca aveti curaj, poftiti si veti fi intampinati de un schelet si doamna cu coasa. Apoi, ca din senin vor aparea varcolaci, vrajitoare, vampiri si alte specii de monstri. Atmosfera va fi terifianta. Lumina va veni doar de la lumanari ascunse in dovleci. Vrajitoarea urata de la intrare va va imbia cu placinta cu dovleac iar voi, curiosi, veti descoperi ce surprize au fost ascunse acolo. Pe ringul de dans veti gasi tot felul de vajuri care dau senzatia ca se darama clubul. Nu va temeti. Sunt doar cei care, in cardasie au pus totul la cale ca sa va binedispuna. Clubul se va umple de vietati ciudate, iar pe scena va aparea un... dovleac urias, care vorbeste la un bat. Vor fi multe alte surprize, iar daca faceti nazdravanii veti fi premiati. Doar o data in an este noaptea de Halloween! Sursa: Romania Libera -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Nessie |
31-10-2006, 04:34 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.910 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
In primul rand, poate si pe mine sa ma lumineze cineva?... pana la urma ce se sarbatoreste de Halloween? E ziua varcolacilor? E ziua de nastere a lui Tepes? Or what?! E sarbatoare imprumutata de la prietenii americani si a fost introdusa in secolul 7 pentru a comemora toti sfintii si martirii care nu au o zi anume pentru comemorare. La inceput se sarbatorea pe 14 mai, dar in secolul 8 a fost mutata pe 1 noiembrie pentru a se suprapune cu o sarbatoare pagana. 31 octombrie este ultima zi din an, conform calendarului celtic, si semnifica incheierea verii. Celtii din nordul Europei o sarbatoreau dand foc unor oase pentru a ajuta soarele sa se pregateasca de iarna ce urma ( Abia de la inceputul secolului 19 aceasta sarbatoare a devenit una a copiilor, cu costume, lanterne din dovleac si jocuri. Inainte, aceasta noapte era privita cu groaza, iar oamenii "intelepti" nu se aventurau afara dupa lasarea serii. Oamenii au ineput sa se costumeze, sa se bucure si sa umble din casa in casa ca sa sperie ei spiritele rele care ar vrea sa iasa pe strazi. Bostanii de Halloween si placinta de dovleac reprezinta o ramasita din perioada in care se faceau jertfe de mancare pentru spiritele necurate ca sa fie lasate neatinse casele care puneau in curte bostanii. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| alina |
31-10-2006, 05:26 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 88 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 78 Sex: Feminin |
multumesc himere
| DIAbolica |
31-10-2006, 05:41 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
ei au Halloweenul,noi noaptea Sfantului Andrei...
ei au Valentine`s Day, noi Dragobetele... ei isi pastreaza valorile si traditiile, noi imitam ca niste maimute (hei,no offence, dar prea adoptam toate sarbatorile altor popoare,uitand de ale noastre ps: noh.. have fun... celor care sarbatoresc Halloweenul,intr-un fel sau altul ,anyway sa ne pastrati niste sange (a se intelege suc de rosii) si noua,k ? BUHUHU BUHUHU (asta ca sa va intrati in ritm |
| alex25 |
01-11-2006, 06:22 PM
|
|
Pana la urma am zis ca stau acasa si vad un film de groaza: Exorcistul. Din pacate, insa, exact cand incepea sa devina interesant, RDS a hotarat sa nu mai fie cablu. Dezamagitor. Si cum era deja 00:30 am zis ca nu mai bag un alt film ca adorm la el, asa ca m-am culcat. Te gandesti, probabil, ca macar un cosmar sa fi avut, ca de Halloween. Gandesti aiurea: am dormit ca un bebe.
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 01:39 PM |